Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

Ja navijam za raspad Reala i Barce kako bi se ostali timovi mogli ravnopravno boriti za naslove, kako u La Ligi tako i u Ligi prvaka.

Ja navijam za raspad Reala i Barce kako bi se ostali timovi mogli ravnopravno boriti za naslove, kako u La Ligi tako i u Ligi prvaka.

zalosno sta ni real ne moze doc do rijeci u spanjolskoj sta je stvarno jadno a tek valenci ili sevilla

http://www.youtube.com/watch?v=NAvURP9f5SI&feature=player_embedded#!

Nezz oce li na kraju njemu se brojati kao gol, inace je cisti autogol, ali za ova druga dva gola kapa do poda

http://www.index.hr/sport/clanak/dok-realova-strana-madrida-tuguje-atleticova-slavi-drugi-falcaov-hattrick-u-par-dana/573056.aspx

Kako igra ovaj Falcao to je nevjerojatno. Već je postigao drugi hat-trick u dresu Atletica, a tek je početak sezone.

I da sinoć sam svim srcen navijao za Valenciju. Nevjerojatno je kako dobro igraju i kako imaju dobre igrače iako su prodali najvažnije. Imaju onog nekog novog igrača, 22-godišnji Argentinac, pravo otkriće. Momak je sigurno brži i od Pata i od Lennona, a ima bolju tehniku od obojice pa barem duplo bolju :) Nadam se da će Valencia ove godine biti istinski konkurent za naslov i ono što je zanimljivo Barca i Real su tek na 6. i 7. poziciji što govori o tome da bi dugogodišnjoj bipolarizaciji Primere mogao doći kraj, jer tu su neki novi "klinci" (Valencia koja je napokon uhvatila ritam koji traži godinama, Betis koji se digao iz pepela i koji ima nekoliko fantazista u ekipi, te Malaga koja ima velike ambicije i novca toliko da ga mogu koristiti umjesto tariguza).

Mislis na Piattia? Nije on bas otkrice, njeg je i Almeria puno platila prije par godina, a po konstituciji i cak po faci malo podjseca na Messia

Ma opet će Barca i Real mljeti sve pred sobom, kakva Valenicija i ostali... poÄetniÄka sreća heh. Barcina obrana je jedna od gorih u ligi prvaka i oni Äim nemaju ono svoje držanje lopte u napadu (npr. kad nema Inieste), loptu gube a onda je problem. Oni bez lopte u posjedu neznaju igrati

Zanimljiv poćetak Primere, mislim da ovo neće biti godina gdje će se boriti za prvaka između dva tima, ali živi bili pa vidjeli. :)

Zanimljiv poćetak Primere, mislim da ovo neće biti godina gdje će se boriti za prvaka između dva tima, ali živi bili pa vidjeli. :)

Ma opet ce ovo biti borba barce i Reala samo sto ce sada protivnici vjerovatno manje zaostajati nego prosle sezone. ;)

• Autor

Danas hrpa dobrih utakmica, pa evo da i to prokomentiram:

Sevilla vs. Valencia - Sevilla je već duži niz godina jedna od boljih španjolskih momčadi, a i ove sezone su jaki, zasigurno će imati što reći u ovom domaćem susretu, s druge strane, Valencia je na vrhu ljestvice trenutno, namuÄila je Barcelonu vrhunskom igrom, te se nadam da neće morati prepustiti vrh velikanima nakon ovog dvoboja.

Athletic Bilbao vs. Villareal - Za goste iz Villareala sezona je krenula loše, pogotovo što se lige tiče, no mislim da svi ovdje znamo koji potencijal ta momčad posjeduje, na Äelu s Rossijem (po meni jednom od boljih napadača trenutno). Ovo je za svaki klub teško gostovanje, jer se praktički ide u drugu državu, drugi narod, i to Baski koji uvijek imaju odličnu momčad spremnu napasti i najjače klubove, dajmo samo za primjer napadača Llorentea.

Real Madrid vs. Rayo Vallecano - Ovu utakmicu sam stavio samo iz jednog razloga - hoće li Real izvući 3 boda? Sve mi se Äini da su igrači pomalo zamrzili Mourinha i da njemu u inat prosipaju bodove, no vidjet ćemo sve nakon ove utakmice.

Barcelona vs. Atletico Madrid - Još jedna od teških utakmica za Barcu, prosuli su bodove protiv Sociedada, Valencia im umalo nije priredila debakl, pritom im održavši lekciju da se ne mogu šetati kroz Primeru kao Dinamo kroz HNL. Atletico definitivno ima potencijala, ali ima i rupa, no nadam se da će Tibby oduševiti u ovoj utakmici, a Falcao ponovno zabiti hattrick.

Real Madrid vs. Rayo Vallecano - Ovu utakmicu sam stavio samo iz jednog razloga - hoće li Real izvući 3 boda? Sve mi se Äini da su igrači pomalo zamrzili Mourinha i da njemu u inat prosipaju bodove, no vidjet ćemo sve nakon ove utakmice.

Sve si dobro rekao osim Real-a . Neslazem se da oni namjerno prosipaju bodove jer na pocetku s cinilo da ce moci nesto uraditi ove godine , i imaju i dalje sanse jer i Barca nije pocela dobro .

Za mourinha si djelimicno u pravu dok mislim da za igrace nisi jer i njima je dosta Barcelona i zele da osvoje nesto !

:rolleyes:

Sta ovaj Messi konstantno radi iz utakmice u utakmicu to samo gledat i uzivat, drago mi je da imam priliku gledati ovakvog igraca

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.