19. januar 2012.14 god. comment_18607 Pepe je jedno obiÄno pašÄe. Ne mogu da vjerujem da ono radi na terenu. Sramota da takav neandertalac igra za Real. Barca ih je nadigrala ponovo i za 7 dana će opet i tako u nedogled. Jednostavno Real ne može s njima. Pokušao je Mourinho i sa ofanzivnijom varijantom i sa defanzivnijom, ali ne ide. Ne vjerujem ni da će pronaći rješenje. Prijavi
19. januar 2012.14 god. comment_18608 Pa dobro to.. ali uglavnom su svi takvi na ovoj utakmici, jednostavno takva se atmosfera napravi ali i zbog znacaja utakmice i onda se svi tesko kontrolisu nije to samo on.. Prijavi
19. januar 2012.14 god. comment_18619 [quote name='chelseathebest' timestamp='1326931170' post='18598']...isto tako mislim da ćemo u bližoj budućnosti upravo mi biti jedini koji ćemo moći skinuti barcelonu s trona europe u ligi prvaka[/quote] Potpis kao kuća. Kad vidim ovaj smećarski "Real" kako se ponašaju na travnjaku, ko da su iz nekog bugarskog sela, a ne iz pirinejske metropole - onda sam još više ponosan na Chelsea, jer mi kad igramo s njima mi smo gospoda. Onda kada smo pokradeni 2009. kad je završila utakmica naš kapetan Terry je smogao snage i otišao, možete misliti, u svlaÄionicu Barce da im Äestita pobjedu, koju nisu zaslužili. Al aj nema veze, htio sam reći koja smo mi gospoda. Biti navijaÄ Barce ili Reala - jadno. Biti navijaÄ Chelseaja - ponos!I još ovo od Pepea: [img]http://i1111.photobucket.com/albums/h477/intermania71/pepe2.gif[/img] Prijavi
19. januar 2012.14 god. comment_18623 E svaka ti dala, za taj post @cae Sve od rijeÄi do rijeÄi odliÄno napisano. Svaka Äast. Prijavi
19. januar 2012.14 god. comment_18638 E ovako svi znamo da u zadnjih par godina barsa ima pomoc sudija u svakoj utakmici i da su svi iznervirani njihovim padanjem po terenu i sad sto ovi u Realu ne bi bili ista djubrad kao sto su ovi u barseloni tako da se El Classico svodi na simuliranju nekom udaranju i podjebavanju nema tu onih utakmica kakve su bile dok su za barsu igrali Ronaldinho a za Real Zizou,Raul,Ronaldo i kompanija... Prijavi
19. januar 2012.14 god. comment_18644 Pogledajte ovo i vidjet ćete kakav je "igraÄ" Pepe [media]http://www.youtube.com/watch?v=bz5-_I-VmTQ[/media] Prijavi
19. januar 2012.14 god. comment_18651 Ma 20X vise voli Real nego Barcelonu ! Barcelona mi je mrza i od Manchestera , nece valjda Real prokockati prednost u Primeri . Tesko da ce moic pobijediti na Nou Campu ! Pepe je svakako idiot . . . Prijavi
19. januar 2012.14 god. comment_18689 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1326966008' post='18638'] E ovako svi znamo da u zadnjih par godina barsa ima pomoc sudija u svakoj utakmici i da su svi iznervirani njihovim padanjem po terenu i sad sto ovi u Realu ne bi bili ista djubrad kao sto su ovi u barseloni tako da se El Classico svodi na simuliranju nekom udaranju i podjebavanju nema tu onih utakmica kakve su bile dok su za barsu igrali Ronaldinho a za Real Zizou,Raul,Ronaldo i kompanija... [/quote] Pa stvar u tome i jeste što su i Barcelona i Real ista Ä‘ubrad. Ljudi nisu sportaši uopće ni jedni ni drugi. Cigani da ne mogu biti veći i jedni i drugi. Zato ja preferiram Valenciju, treći najveći klub po uspjesima u Španjolskoj odmah iza Reala i Barcelone. A Real i Barcelona su postali predstava za javnost i to vrlo negativna. Što se Pepea tiÄe igraÄi su se i za manje ekscese kažnjavali drastiÄno. Njega prvo treba izbaciti iz Reala, dati mu zabranu igranja bilo gdje u svijetu godinu dana. To je jedino rješenje. Prijavi
19. januar 2012.14 god. comment_18696 Tako je Cae ali mnogo veca djubrad su ovi u barseloni,a inace sto se spanije tice Atletico Madrid Prijavi
19. januar 2012.14 god. comment_18698 [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1326969240' post='18644'] Pogledajte ovo i vidjet ćete kakav je "igraÄ" Pepe [/quote] Mislim da ce ga Mourinho prodati vec na ljeto... Taj kreten ne zasluzuje da uopste igra fudbal a kamo li da nosi dres jednog on najtrofejnijih klubova a jos kojeg zovu kraljevski klub.. Mislim da je previse isprljao cast tog kluba da bi ostao... Bice jos medijskog kritikovanja i pisanja o njemu do kraja sezone a to ce sigurno preci preko glave ljudima u Madridu da ce biti primorani ga prodati da bi sacuvali ugled kluba... Ja ga u Chelseau ne bih volio vidjeti kad bi ga dzaba davali... Prijavi
19. januar 2012.14 god. comment_18712 Pepe je sila od igraca medu 5 najboljih stopera na svijetu ja bi sad potpisao da dode kod nas ako ga Real bude prodavao.. aa sto se tice toga da je kreten, debil, prljavo igra vako nako, nista cudno, samo se uklapa u sredinu u kojoj se nalazi, mislim isti je ko i Busquets, Dani Alves, Marcelo, Pedro, Arbeloa itd.. znaci sto hocu da kazem on kao osoba i njegovo ponasanje na terenu ne mogu ni u kom slucaju umanjiti njegov vanserijski kvalitet.. Prijavi
19. januar 2012.14 god. comment_18713 Meni ne smeta ova igra, sta zelite balet !? Ako uradi neki start ima karton i sta :S Neka igra grubo i treba igrati tako. Prijavi
19. januar 2012.14 god. comment_18723 [quote name='Adis988' timestamp='1326931437' post='18601'] ma odbrana im je karina... Pepe od nervoze i zivciranja nema kad ni igrati a Carvalho, njegovo je davno prosviralo... zaboravio si Inter, tada ih je Mou dobro zaustavio... on ako zeli da pobjedi Barcu neka se rijesi smeca iz odbrane... [/quote] istina, inter sam zaboraviotreba igrati grubo, pogotovo s hobitima iz barcelone, ali ovo što pepe radi, nema opravdanja za to pepe bio drvosjeÄa a sad postao i glumac uglavnom bilo bi dobro kada bi se simuliranja kažnjavala isto kao i grubi startovi - crvenim kartonom sve bi se to naravno moglo provjeriti na snimki tijekom utakmice da je tako, el clasiko bi završio 7 na 7 realovci bi bili zbog pregrubih startova iskljuÄeni, a hobiti zbog simuliranja [quote name='mata10' timestamp='1326980827' post='18712'] Pepe je sila od igraca medu 5 najboljih stopera na svijetu ja bi sad potpisao da dode kod nas ako ga Real bude prodavao.. aa sto se tice toga da je kreten, debil, prljavo igra vako nako, nista cudno, samo se uklapa u sredinu u kojoj se nalazi, mislim isti je ko i Busquets, Dani Alves, Marcelo, Pedro, Arbeloa itd.. znaci sto hocu da kazem on kao osoba i njegovo ponasanje na terenu ne mogu ni u kom slucaju umanjiti njegov vanserijski kvalitet.. [/quote] ma neka je on svemirac,ali gledaj ga kako igra u najvažnijim utakmicama za real... Prijavi
19. januar 2012.14 god. comment_18754 [quote name='chelseathebest' timestamp='1326982945' post='18723'] ma neka je on svemirac,ali gledaj ga kako igra u najvažnijim utakmicama za real... [/quote] Igra predobro.. samo protiv Barce igra losije kao uostalom i cijeli Real.. Prijavi
19. januar 2012.14 god. comment_18756 NajjaÄe je na kraju kad ga sruši ovo dizanje ruka kao nije on kriv xD Carvalho legendo! [img]http://i1111.photobucket.com/albums/h477/intermania71/mess.gif[/img] Prijavi
19. januar 2012.14 god. comment_18757 http://www.youtube.com/watch?v=DhYU_znLSRk&feature=share predobar video, pogotovo na poÄetku Prijavi
20. januar 2012.14 god. comment_19070 Izgleda da u svlaÄionici Real Madrida i nije baš sve tako bajno: http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/calderon-mourinho-nije-razgovarao-s-kakom-mjesecima/120120069 Prijavi
21. januar 2012.14 god. comment_19390 Kako je preluda bila utakmica izmedu Real Sociedada i A. Madrida, 11 zutih kartona, 4 domaci, 7 gosti, 0:4 rezz, 3 gola Falcaa Prijavi
22. januar 2012.14 god. comment_19470 Procurila fotka Barceloninog dresa za sezonu 2012/13: [img]http://4.bp.blogspot.com/-nc5nNXM1w9s/Txs5_RgxJII/AAAAAAAALZM/2Wi5aXlL2gE/s700/AuY5Ks.jpg[/img] Prijavi
22. januar 2012.14 god. comment_19472 [quote name='diablo_bih' timestamp='1327206567' post='19471'] Zasto uopste citate barcabalkan ? [/quote] Ja sam Älan barcabalkan.com foruma. Volim biti informiran o onome što se dešava u neprijateljskom taboru, vojniÄkim rijeÄnikom reÄeno. Ali to uopće nije važno. Ovu fotku nisam našao tamo, nego na forum.hr. Prijavi
22. januar 2012.14 god. comment_19655 http://www.index.hr/sport/clanak/video--barca-razbila-malagu-messi-hattrickom-preskocio-ronalda-na-ljestvici-strijelaca/595108.aspx Ovako smo mi igrali pod Ancelottijem prvu sezonu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.