Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

Joj jeste vi tog Neymara digli u nebesa. Brazilac ko Brazilac, prije će propasti kao Robinho nego uspjeti kao Ronaldo. Mario Goetze je puno ozbiljniji igrač od Neymara. Ali hajde to nije tema ;)

Kako su ove nase televizije lose :( ... Oni neprenose najveci derbi na svijetu El Clasico :( ,a prenose Betis-Valencija (nije to losa utakmica ali nije ni blizu El Clasica) , nego se ja opet moram jebavati pa traziti stream-ove :( .... Prenosi samo Arena3 :(

Veceras ciganski derbi. Vise ce biti prljave igre i glume nego fudbala. Barcelonu prezirem a prema Realu sam ravnodusan, ali eto veceras cu biti na strani Reala, ali bez ikakvog uzbudjivanja.

3:1 za Mourinha.

X k'o kuca.

Bice top utakmica, Real u boljoj formi i mislim da bi mogao i pobjediti

A mozda i ne bude jer je Mourinho svjestan da mu i bod moze donijeti titulu. Mislim da ce Real igrati oprezno, nece srljati a Barcelona ce mlatiti loptu na sredini. Kada igraci Barcelone izgube loptu to ce biti valjanje, onda ce Realovi igraci trcati sudiji itd., uglavnom ako Real prvi povede u ogromnom plusu ce biti.

Kada igraci Barcelone izgube loptu to ce biti valjanje, onda ce Realovi igraci trcati sudiji itd.,

Pa to je Barca.. hehe

Kako su ove nase televizije lose :( ... Oni neprenose najveci derbi na svijetu El Clasico :( ,a prenose Betis-Valencija (nije to losa utakmica ali nije ni blizu El Clasica) , nego se ja opet moram jebavati pa traziti stream-ove :( .... Prenosi samo Arena3 :(

Nego sta neg su glupi, zar oni misle da ce dobiti neku gledanost pored El Clasica.. Ma skoro sve televizije u BiH su i vise nego gupe, ne zna se koja je gora... Da nema Hayata i onih Discovery, Animal Planet i Nat Geo, covjek ne bi imao sta gledati...

Jbt El Classico kad ne moze normalnog fudbala biti 10 minuta u kontinuitetu. Onaj Sanchez ciganin ali nije najveci. Tesko je biti najveci u onolikoj konkurenciji. Real gazi Barcelonu presingom ali pitanje koliko ce moci fizicki izmoci... Kakav ciganin Sanchez, tako malo je u Barceloni a vec je savladao sve ciganske vjestine glume. Fuj!

Najbolje bi bilo da su obje ekipe izgubile. Eto, toliko je ova utakmica izvikana da je to neviđeno. :rolleyes: U Engleskoj ko da se igra drugi sport u odnosu na ove šabanske lige. ;)

Komentator na Areni sport kaže:" u posljednjih 12 utakmica El Clasica gol razlika je 20:4 u korist Barcelone, što govori da ovo i nije neki derbi."

Koliko god mi mrzili Barcu ovo je istina što je rekao ovaj komentator. Real se napokon "muški" suprostavio Barci, željeli su se nadigravati i poraz Reala vidim u činjenici da Angel di Maria nije imao sa kime da igra, nije bilo više raspoloženih igrača u timu Reala. Jednostavno veliki respect za ovoga momka, nije stao u toku utakmice, kliže, trudio se, ali ipak nije bilo dovoljno...

Ipak, pametni ljudi su rekli da se prvenstvo dobija na malim utakmica, s čime se u potpunosti slažem, tako da se i dalje nadam da će Real osvojiti ove godine La Ligu.

Ronaldo me razocarao kod 1:0 imao 100% priliku , ono bi protiv Getafea ili Levantea pogodio 100% , isto kao i kod 1:1 ono glavom profula , i odma sljedeci napad go :(

Nadam se da ce Rm osvojiti !

Svake godine se uzvice real i na kraju popusi. Bio sam 90% siguran da ce Barca pobjedit i jeste.. Malo mi je i drago zbog onih fejsbuk likova

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.