5. decembar 2011.14 god. comment_9710 http://www.vijesti.ba/sport/fudbal/62176-Neymar-prizeljkuje-pobjedu-Barcelone.html Dabogda propao u Santos-u !!! Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9712 Joj jeste vi tog Neymara digli u nebesa. Brazilac ko Brazilac, prije će propasti kao Robinho nego uspjeti kao Ronaldo. Mario Goetze je puno ozbiljniji igrač od Neymara. Ali hajde to nije tema ;) Prijavi
5. decembar 2011.14 god. Autor comment_9769 Sevilla oderala guzove "velikom" Getafeu koji je prošli vikend nakanto Barcu. Raketa 2 asistencije, majstor ;) Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9772 Nasao sam jedan podatak da je, Barcelona dobila samo 1 crveni karton u zadnje 3 godine a timovi protiv njih cak 36 crvenih... cudno zar ne??? a evo jos jedan zanimljiv clanak.. http://krajina.ba/23894/ponovo-dokazano-barcelonu-stite-svi-pa-i-disciplinska-komisija/ Prijavi
10. decembar 2011.14 god. comment_10305 Kako su ove nase televizije lose ... Oni neprenose najveci derbi na svijetu El Clasico ,a prenose Betis-Valencija (nije to losa utakmica ali nije ni blizu El Clasica) , nego se ja opet moram jebavati pa traziti stream-ove .... Prenosi samo Arena3 :( Prijavi
10. decembar 2011.14 god. comment_10312 Veceras ciganski derbi. Vise ce biti prljave igre i glume nego fudbala. Barcelonu prezirem a prema Realu sam ravnodusan, ali eto veceras cu biti na strani Reala, ali bez ikakvog uzbudjivanja. Prijavi
10. decembar 2011.14 god. comment_10316 Bice top utakmica, Real u boljoj formi i mislim da bi mogao i pobjediti Prijavi
10. decembar 2011.14 god. comment_10317 Bice top utakmica, Real u boljoj formi i mislim da bi mogao i pobjediti A mozda i ne bude jer je Mourinho svjestan da mu i bod moze donijeti titulu. Mislim da ce Real igrati oprezno, nece srljati a Barcelona ce mlatiti loptu na sredini. Kada igraci Barcelone izgube loptu to ce biti valjanje, onda ce Realovi igraci trcati sudiji itd., uglavnom ako Real prvi povede u ogromnom plusu ce biti. Prijavi
10. decembar 2011.14 god. comment_10330 Kada igraci Barcelone izgube loptu to ce biti valjanje, onda ce Realovi igraci trcati sudiji itd., Pa to je Barca.. hehe Kako su ove nase televizije lose ... Oni neprenose najveci derbi na svijetu El Clasico ,a prenose Betis-Valencija (nije to losa utakmica ali nije ni blizu El Clasica) , nego se ja opet moram jebavati pa traziti stream-ove .... Prenosi samo Arena3 Nego sta neg su glupi, zar oni misle da ce dobiti neku gledanost pored El Clasica.. Ma skoro sve televizije u BiH su i vise nego gupe, ne zna se koja je gora... Da nema Hayata i onih Discovery, Animal Planet i Nat Geo, covjek ne bi imao sta gledati... Prijavi
10. decembar 2011.14 god. comment_10339 Večeras da pobjede Real i Valencia i da se Valencia Barci približi na samo jedan bod zaostatka ;) Prijavi
10. decembar 2011.14 god. comment_10353 Jbt El Classico kad ne moze normalnog fudbala biti 10 minuta u kontinuitetu. Onaj Sanchez ciganin ali nije najveci. Tesko je biti najveci u onolikoj konkurenciji. Real gazi Barcelonu presingom ali pitanje koliko ce moci fizicki izmoci... Kakav ciganin Sanchez, tako malo je u Barceloni a vec je savladao sve ciganske vjestine glume. Fuj! Prijavi
10. decembar 2011.14 god. comment_10359 Real izgubi,da su makar nerjeseno ali jbg nea veze njihova je tiutla ove sezone u to sam siguran Prijavi
10. decembar 2011.14 god. comment_10363 1:3 jbg Ronaldo se ispromasivao kod 2 gola uefalona imala srece 3 gol kontra i to je to ne iskoristis sanse budes kaznjen.. Prijavi
10. decembar 2011.14 god. comment_10365 Najbolje bi bilo da su obje ekipe izgubile. Eto, toliko je ova utakmica izvikana da je to neviđeno. U Engleskoj ko da se igra drugi sport u odnosu na ove šabanske lige. ;) Prijavi
11. decembar 2011.14 god. comment_10369 ma samo nas CHELSEA moze ovu barcu pobijeditii ...REAL kobojagi sve pobijedi lagano a dodje BARCELONa I odma popusi xD :D Prijavi
11. decembar 2011.14 god. Autor comment_10373 u šta se Mourinho pretvorio ne mogu vjerovat...promijenio se u Madridu, treba ga hitno vratit u Chelsea dok nije propao!! Prijavi
11. decembar 2011.14 god. comment_10375 Komentator na Areni sport kaže:" u posljednjih 12 utakmica El Clasica gol razlika je 20:4 u korist Barcelone, što govori da ovo i nije neki derbi." Koliko god mi mrzili Barcu ovo je istina što je rekao ovaj komentator. Real se napokon "muški" suprostavio Barci, željeli su se nadigravati i poraz Reala vidim u činjenici da Angel di Maria nije imao sa kime da igra, nije bilo više raspoloženih igrača u timu Reala. Jednostavno veliki respect za ovoga momka, nije stao u toku utakmice, kliže, trudio se, ali ipak nije bilo dovoljno... Ipak, pametni ljudi su rekli da se prvenstvo dobija na malim utakmica, s čime se u potpunosti slažem, tako da se i dalje nadam da će Real osvojiti ove godine La Ligu. Prijavi
11. decembar 2011.14 god. comment_10382 Ronaldo me razocarao kod 1:0 imao 100% priliku , ono bi protiv Getafea ili Levantea pogodio 100% , isto kao i kod 1:1 ono glavom profula , i odma sljedeci napad go Nadam se da ce Rm osvojiti ! Prijavi
11. decembar 2011.14 god. comment_10385 Svake godine se uzvice real i na kraju popusi. Bio sam 90% siguran da ce Barca pobjedit i jeste.. Malo mi je i drago zbog onih fejsbuk likova Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.