Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

mislim da ovo real dobiva i naravno nadam se tome...

po meni ona zadnja utakmica kada je barcelona pobjedila 3:1 real uopće nije bio lošiji
ja sam tu utakmicu vidio kao izjednačenu utakmicu u kojoj je barca iskoristila svoje šanse, a real ne

i naravno posebno se istaknuo ronaldo neprepoznatiljivo lošom igrom
  • Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

Ja se jedino nadam da će neki meteor pasti na stadion večeras i izvršiti masakr...Samo da Mourinho, Casillas, Puyol i 80.000 ljudi u publici prežive. Za ostale me zaboli k****...Ionako su nafurani. Misle da igraju prvenstvo svemira, a ne neku tamo Primeru s klubovima kao Granada I tako to.
Tempo utakmice prejak, Ronaldo odlican, trci ko konj i trudi se maksimalno, e sad da oce Barcelona dati gol meni za kladionicu i onda Real jos 1-2
;)
Real odlično startao utakmicu, zabio gol ali onda su se povukli što im i nije trebalo jer je Barca nekoliko puta došla u izglednu situaciju. Ronaldo zaista odličan, trudi se, trči nenormalno što nije bio slučaj u prošlim El-Clasicima.
Mourinho ako ove sezone ne uzme Primeru, taj odlazi iz Spanije sigurno!
Smiješno, stvarno smiješno. Da se jedna ovakva utakmica zove najvećim svjetskim derbijem i da ovi klubovi igraju u ligi koja je već 2. godine zaredom "najbolja" na svijetu... Ovo je stvarno ciganija da je svijet nije veće vidio :/
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1326927503' post='18575']
naravno kao i uvjek kakvo je to pitanje :huh: :D
[/quote]

hahah i ja gluposti pitam :D ma nisam gledao jer ne želim, pa me zanima samo jesu li evoluirali u extracigančurine ;)
Ja sam stekao dojam da je Barci najlakse igrati protiv Reala...
Realovi igraci su tako, nabrijani, nadrkani, iznervira ih i najmanji protivnikov potez, petorica igraca trci za Messijem a Abidal ostaje sam, glupi Pepe koji svaki derbi zasluzi crveni veceras na njegovu srecu nije, gazi neduznog Messija, ostarjeli Carvalho ispada itd itd...

Zalosni su ovi igraci Reala, kad Barca ima posjed 73%, eto dovoljno govori kakva je utakmica bila...
Mozda su zaustavili Messija, ali ako ti odbrana Barce uvali oba gola onda se Mourihno treba pitati koga to on drzi u ekipi...
Real je veceras imao srece, mogli su popusiti jos dva-tri gola a odbrana im je katastrofa, pa duplo bolji otpor su pruzili igraci Betisa proslo kolo...
Sramota, igraci se ne mogu kontrolisati ko da su amateri...
Ma sve to stoji, ali Braca je jednostavno bolja ekipa.. Xavi, Iniesta, Fabregas su bolji od bilo kojeg veznog igraca Reala.. znaci jednostavno gube svaku utakmicu na sredini terena..
eto da ja mali osvrt napravim

što je problem reala? zašto oni gube redovito utakmice protiv barcelone?
moj odgovor je vrlo jednostavan. real jednostavno ima previše prosjeka u momčadi. neki od njih: pepe, arbeloa, čak i diara itd. što je mou napravio? mou(genije kakav je) je s dosta dobrim igračima u napadu i ovakvim prosjecima u defazivnom dijelu igre napravio sjajnu momčad koja je sjetimo se rušila sve redom tamo do prvog el clasica i nakon njega u primeri.

ali onda nalete na barcelonu kojoj realno nemogu parirati upravo zbog toga jer kada pogledaš barceloninu vezu i ofenzivu općenito jasno ti je da moraš imati svemirsku obranu da bi im mogao parirati, a real već godinama nema dobru obranu
lako je realu u primeri protiv ekipa koje su manje kvalitetne od njih, ali protiv barcelone jednostavno nejde

kada igraš protiv barcelone, onda ti sve zavisi o tome kako se braniš, a to smo i mi pokazali u onom polufinalu, gdje smo ih totalno nadigrali i nismo im dopustili da nam prismrde golu(kolko se ja sjećam mi smo jedini u posljednjih nekoliko godina koji smo potpuno nadigrali barcelonu)

mislim da bi mi da smo igrai danas protiv barcelone, umjesto reala, imali čak i dobre šanse da dobijemo utakmicu, čak i bolje od reala, makar nam ajmo reć forma nije baš nešto

isto tako mislim da ćemo u bližoj budućnosti upravo mi biti jedini koji ćemo moći skinuti barcelonu s trona europe u ligi prvaka
ma odbrana im je karina... Pepe od nervoze i zivciranja nema kad ni igrati a Carvalho, njegovo je davno prosviralo...

zaboravio si Inter, tada ih je Mou dobro zaustavio... on ako zeli da pobjedi Barcu neka se rijesi smeca iz odbrane...
Ne kazem ja da je prosjecan, ali on je totalno izgubljen igrac protiv Barce, svakog trena moze dobiti crveni zbog gluposti... Ja ga evo gledam svaki put protiv Barce, covjek vise ne zna koga udara... Jednostavno kada igra protiv Barce totalno se promijeni, previse se zivcira, pravi gluposti...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.