1. novembar 2011.14 god. comment_5334 Jesi li ti onaj DavidVilla sa sportsport.ba foruma što voli Chelsea i Barcu? xD jednostavno nevjerojatna kombinacija, kao da si sjevernokorejski i južnokorejski patriot u isto vrijeme hehe. Nisam taj...neam account na sportsport.ba ...a i da jesam, jel mi to ne mogu imati najdrazi klub u Ligi BBVA ? Prijavi
1. novembar 2011.14 god. Autor comment_5348 Nisam taj...neam account na sportsport.ba ...a i da jesam, jel mi to ne mogu imati najdrazi klub u Ligi BBVA ? Meni su isto tako u Hrvatskoj najdraži Dinamo i Hajduk. U Sarajevu navijam za Željo i Sarajevo, u Mostaru za Zrinjski i Velež. U GrÄkoj preferiram Olympiakos i Panathinaikos, a u Španjolskoj Real i Barcu. U Domovinskom Ratu sam se borio za Hrvatsku i Srbiju. Molim te, bez gluposti -.- Prijavi
6. novembar 2011.14 god. Autor comment_5975 Angel Di Maria 4 asistencije protiv Osasune Barca gostuje u Baskiji i trenutno je vatrenih 1-1, sad ce poluvrijeme :D Prijavi
6. novembar 2011.14 god. comment_5978 Angel Di Maria 4 asistencije protiv Osasune Barca gostuje u Baskiji i trenutno je vatrenih 1-1, sad ce poluvrijeme Tri asistencije :) A Barca 80 minuta 2:1 gube :) Real ove godine barem meni jaci od Barce i glavni favoriti na svim frontovima :) Igraju prelijepo Prijavi
6. novembar 2011.14 god. comment_5980 Naravno da Barca nesmije izgubit i neznam koji je to crveni protiv njih u ovoj sezoni, pa nevjerujem kako suci puše tu njihovu glumu i bacanje, a ovo za crvene neam komentara jer svaku utakmicu podjele jedan Barcinom protivniku :rolleyes: Prijavi
6. novembar 2011.14 god. Autor comment_5990 Naravno da Barca nesmije izgubit i neznam koji je to crveni protiv njih u ovoj sezoni, pa nevjerujem kako suci puše tu njihovu glumu i bacanje, a ovo za crvene neam komentara jer svaku utakmicu podjele jedan Barcinom protivniku E jebiga, ovdje si u krivu, nije bio crveni vec drugi zuti i to totalno opravdani, jer su Bilbaovi igraci u kraju utakmice konstatno radili opasne faulove da im Barca ne pridje golu, uostalom bio je u 90.-oj minuti tako da nije utjecalo na utakmicu uopce, a gol Messija je djelo jednog od stopera Bilbaa koji je vlastitom golmanu izbio loptu iz ruku Messiju u noge. Btw. Ti me Blues_95 prestani ispravljat vise Di Maria je imao 4 ASISTENCIJE :P Prijavi
6. novembar 2011.14 god. comment_5991 Nisam taj...neam account na sportsport.ba ...a i da jesam, jel mi to ne mogu imati najdrazi klub u Ligi BBVA ? Ma šalim se ja naravno da ti može biti najdraži klub u Primeri, ali smo si stvorili neprijateljstvo zadnjih nekoliko godina sjeti se 2004-05 i 2008-09. Prijavi
7. novembar 2011.14 god. comment_6002 Dubrovcanine ja gledao utakmicu : Prvo poluvrijeme zavrsilo 3:1 , Di Maria imao tri asistencije na kraju drugog poluvremena se "malo" povrijedio i od pocetka drugog poluvremena usao Benzema i dao dva gola :) Razumijes li sad ? :) PS:Drug moj ispravljat cu te sve dok budes davao dezinformacije , i ti sam znas da te i pohvalim kad nesto dobro napises I Doumbia ti juce kao go :) Prijavi
7. novembar 2011.14 god. comment_6003 Jadna ova Osasuna svi je zlostavljaju, Barca je njih cini mi se dobila 8:0, a i prethodnih godina cesto primaju dosta golova, drago mi je sto je Real u prednosti 3 boda, ide i njima tesko utakmica sa Valenciom u sljedecem kolu Prijavi
7. novembar 2011.14 god. comment_6012 Samo da Barca ne bude ni prva ni druga. Volio bih Real M. na kraju sezone da bude prvi, a Valencija druga ili obrnuto ali samo da Barca bude treća ili niže od toga. Počeli su padati u formi, oÄigledno je, i to od kako su osvojili Ligu prvaka. Mislim da je vrijeme dominacije Barce zadnjih 6-7 godina na zalasku. Dolazi nova era ne samo u Primeri, nego i u Europi. Nažalost Äini mi se da mi nismo dio te ere, City će nas zamjeniti :( Prijavi
7. novembar 2011.14 god. Autor comment_6018 Dubrovcanine ja gledao utakmicu : Prvo poluvrijeme zavrsilo 3:1 , Di Maria imao tri asistencije na kraju drugog poluvremena se "malo" povrijedio i od pocetka drugog poluvremena usao Benzema i dao dva gola :) Razumijes li sad ? :) PS:Drug moj ispravljat cu te sve dok budes davao dezinformacije , i ti sam znas da te i pohvalim kad nesto dobro napises I Doumbia ti juce kao go :) I ja sam gledao, i Di Maria je asistirao i za Äetvrti pogodak Reala ;) Prijavi
7. novembar 2011.14 god. comment_6031 I ja sam gledao, i Di Maria je asistirao i za Äetvrti pogodak Reala De mi objasni kako moze Asistirarati ako je na klupi ??? Izasao u 46. minuti ( pocetak drugog poluvremena) Prvo zavrsilo 3:1 za Real 3 asistencije Di Maria , Slejdeci go Reala je bio iz penala (nije imao asistenciju ) , sljedeci go je bio iz neke Akcije BENzema je dao ( di MAria nije asistirao jer je na klupi ) Jesi SKontao ? :D Prijavi
7. novembar 2011.14 god. Autor comment_6033 Jao, sjebah se...ja gledam ovdje i vidim 4 puta zaredom Di Maria, nisam ni skontao da je ovo cetvrto zamjena http://www.rezultati.com/detail/AJYrgIcR/#detalji-utakmice Prijavi
19. novembar 2011.14 god. Autor comment_7047 Večeras u 22:00 Real - Valencia, a sutra dvoboji Seville i Bilbaa, te Levantea i Atletica, odličan vikend za gledanje primere ;) Prijavi
19. novembar 2011.14 god. comment_7053 Ja ne znam što ovi idioti sa TV1 ne prenose Valenciju i Real, nego Barcelonu protiv Zaragoze. Prijavi
19. novembar 2011.14 god. comment_7055 Ja ne znam što ovi idioti sa TV1 ne prenose Valenciju i Real, nego Barcelonu protiv Zaragoze. I ja se to pitam ? :unsure: Prijavi
19. novembar 2011.14 god. comment_7060 Nemamo mi Arenu Caeruleus ako imas BE92 ima utakmica oni ce prenositi Prijavi
19. novembar 2011.14 god. comment_7080 Odgledao veci dio drugog poluvremena Valencia - Real, imalo se vala sta i vidjeti 4 gola :) Prijavi
19. novembar 2011.14 god. Autor comment_7089 Ja sam gledao malo prvog poluvremena tu u kaficu, drugo mi se nije dalo s obzirom kakvo je prvo bilo.. Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7400 Sajam zutih kartona pogotovo za Real ali eto pobjedili 2:3 :D Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7402 http://www.youtube.com/watch?v=PpYxxyYLg4Y&feature=player_embedded Penal cisti nije dosudjen Valenciji , Soldado u odlicnoj formi ! Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7409 http://www.youtube.c...player_embedded Penal cisti nije dosudjen Valenciji , Soldado u odlicnoj formi ! http://www.youtube.c...player_embedded Penal cisti nije dosudjen Valenciji , Soldado u odlicnoj formi ! Pa mislim kad ovo nama ne bi svirau u 90-oj minuti da bi ranio nekog Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.