Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

Tek ce svijet shvatiti kakvi su igraci Messi i Ronaldo kad se obojica oproste. Ovo sto oni rade iznova i iznova, iz godine u godinu, na ovom nivou je bolest i nece se jos dugo vidjeti.

Nego, je l normalno da sam sebe reklamiras kao sto Guardiola radi sa ovom knjigom? Kakav narcis bokte.

http://www.theguardian.com/football/2014/oct/15/pep-guardiola-bayern-munich-pep-confidential-book-marti-perarnau

Procitajte svakako, interesantno je. 

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

Real Madrid 3:1 Barcelona .

Real se popišao po Barseloni u sred Madrida . Tokom svih 90 minuta su dominirali . Na kraju je pobjeda mogla biti i ubjedljivija da je Real imao više koncentracije u završnici. 3-4 puta su išli 3na2 ili čak 4na2 i to nisu iskoristili. Modrić jedan od najboljih na terenu , kakva samo smirenost kod Lukice ^:)^ . Odbrana Reala također sjajno odigrala. Lijepo je ovo posložio Carlo .
Real sada samo -1 u odnosu na Barcu .

Protiv 2 ozbiljna tima (PSG i Real) primili 6 komada. 

Ma Real je ozbiljnija ekipa, ni sekunde nisam sumnjao da Real dobija, Barcelona u utakmicama protiv ozbiljnih protivnika dva poraza.

Mislim shvatam da je Ronaldo najveća zvijezda u ekipi i najbolji igrač, ali onoliko izvinjavanje Ronaldo od strane svih ostalih igrača Reala ako ne dodaju Ronaldu je meni smješno. Pa jbt prije svakog svog poteza moraš uputiti izvinjenje Ronaldu da bi se opravdao što nisi njemu dao loptu. Gledam Rodrigez u jednoj situaciji šutira i izblokira ga Maskerano i Rodrigez se prije i nego što je izblokiran šut on se već izvinjava Ronaldu, još samo fali da zaplače.

Ma Real je ozbiljnija ekipa, ni sekunde nisam sumnjao da Real dobija, Barcelona u utakmicama protiv ozbiljnih protivnika dva poraza.

Mislim shvatam da je Ronaldo najveća zvijezda u ekipi i najbolji igrač, ali onoliko izvinjavanje Ronaldo od strane svih ostalih igrača Reala ako ne dodaju Ronaldu je meni smješno. Pa jbt prije svakog svog poteza moraš uputiti izvinjenje Ronaldu da bi se opravdao što nisi njemu dao loptu. Gledam Rodrigez u jednoj situaciji šutira i izblokira ga Maskerano i Rodrigez se prije i nego što je izblokiran šut on se već izvinjava Ronaldu, još samo fali da zaplače.

Pa kad staviš otkupnu klauzulu na igrača od 200-300 miliona i treba da ti piša posred čela. A još skandaloznije je kad mediji (kako da ne mrziš?) napišu članak u kojem pokušavaju opravdati izjavu Mendesa da CR vrijedi milijardu eura. Neki dan Messi odbio da bude zamijenjen. Nisu CR i Messi tu krivi. 

Pa kad staviš otkupnu klauzulu na igrača od 200-300 miliona i treba da ti piša posred čela. Neki dan Messi odbio da bude zamijenjen. Nisu CR i Messi tu krivi. 

Pa dobro, ali kad vidiš da igrač koji je doveden za 80 miliona (Rodrigez) onako se izvinjava kao da je ošamario Ronalda a ne odlučio da jedan napad završi bez dodavanja prema Ronaldu, mislim pretjerano.

Realov je problem to što su dali 80 m za Rodrigueza iako je momak 2 sloja ispod CR-a. Realov je problem što su Ronalda načinili većim od kluba. Realov je problem što su im glavni igrači decenijama obične razmažene snobovske pičketine. Pereza zaboli kurac da li će Real nešto osvojiti. Njega boli kurac za sportski dio kluba, garant se isto raduje kad uvalja par miliona prodatih dresova CR-a i kad osvoje LŠ.

Barcelona 0 : 1 Celta .  Barca do prije 7 dana imala + 4 u odnosu na Real a danas zaostaje 2 boda .
I to kada im se vratio Suarez .  Primera zanimljiva ponovo , 6 klubova u 5 boda , ali zna se ko će se na kraju boriti za titulu .

Barcelona 0 : 1 Celta .  Barca do prije 7 dana imala + 4 u odnosu na Real a danas zaostaje 2 boda .
I to kada im se vratio Suarez .  Primera zanimljiva ponovo , 6 klubova u 5 boda , ali zna se ko će se na kraju boriti za titulu .

sto jest,jest,zna se i kod nas :D 

Nece se niko borit, Real ladno.

FCB izgubila prvi put dvije tekme zaredom u prvenstvu još od maja 2009.

Real leti trenutno. Šteta što će Isco na klupu kad se Bale vrati. Treba on da bježi iz Reala ako drži do sebe.

Illarramendi je posebna priča tek. Nek propadne gluperda

Da se malo osvrnem na Real Madrid.

Zadnjih 5 godina su nekako bili u sjeni Barcelone. Ove godine su napokon došli na svoje. Po meni puno bolja ekipa od Guardioline Uefalone iz 2009-te i 2011-te.

Pogledajte samo te igrače:

Benzema - Bale - Ronaldo - James - Kroos - Modrić - Khedira - Varane - Ramos - Marcelo - Carvajal

Stroj samo taki. Jedina ekipa za koju iz topa mogu reći da je jača od nas. Za Bayern bi se već premišljao da li su jači od nas.

Potrošili milijardu jebote, normalno da moraju biti i oni nekad bolji.

Al jebeš njih - Mojzi uskoro novi trener Sociedada. :)

Sinoć je ispisana historija Primere : Messi prestigao Telma Zaru po broju postignutih pogodaka u Primeri . Messi je sada na brojci od 252.gola za što mu je bilo potrebno 289 utakmica .
Ne volim ga nikako , najmrži fudbaler ali mora se priznati da je jebeni doktor. Ovaj rekord će još dugo biti u njegovom vlasništvu. 

[media]https://www.youtube.com/watch?v=jpSI5qnqGuM[/media]

Svaka cast na ovom, nema sta. Taman da se malo poliju vodom ove rasplamsale price o njegovom odlasku iz Spanije zbog skandala oko neplacanja poreza.

Carlo bi mogao s Realom preci 110 golova lagano.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.