Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

Simeone: "The truth is that we try not to think about referees."  nakon sinoćnjeg  krvoločnog starta juanfrana na nevinom biskvitu i dosuđenog jedanaesterca iz kojeg je farsa povela

dobro čovjek istrpi i proguta sva ta sranja koja mu rade, a ovo je samo jedno u nizu...

dopizdit će i njemu usiljeno guranje korporacija s vrha, i eto nam ga u premiership, ili će možda u italiju..ne mislim da će još dugo među ciganijom biti

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

Interesantno je da je na stadionu Atletica teren uvijek užasan, isušen do te mjere da na nekim mjestima sijeva obična zemlja, prašina - smrt za pas igru.

Meni su svi stadioni u španjolskoj odvratni, preveliki djeluju tereni, one glupe atletske staze, ružni oblici... Isto tako, tj. još i gore je u Italiji, jedino mi Bundesliga ima donekle dobre stadione. U Engleskoj daleko najbolji stadioni, po svim parametrima.

Interesantno je da je na stadionu Atletica teren uvijek užasan, isušen do te mjere da na nekim mjestima sijeva obična zemlja, prašina - smrt za pas igru.

Ništa se ne može mjeriti s onom reli stazom na Stamford Bridgeu kad je Barca gostovala prije nekoliko godina :D

Imao je SImeone od koga da vidi

Ima i ono kad je Arda gadjao pomocnika kopackom hahaha

Kad La Ninja izbaci Mandžuru iz prvih 11, to će biti scene...

Atletico je kod kuće nenormalno jaka ekipa. Onakav teren i pristup su smrt za sve španske ekipe a i mnoge evropske jer je pas igra kao stil u svim ekipama, i onim koje mogu i trebaju tako igrati, i u onim koje nemaju nikakve dodirne tačke sa tika-takom. Totalno odudaraju od svih postulata španskog stila fudbala. Zato i primaju svakog drugog dana salve kritika od septičkih novinarskih kuća kako ne igraju "čist fudbal" kao, recimo, španski blizanci i ostale ekipe koje pokušavaju prekopirati Katalunjin stil već da su mnogo agresivni, na granici ukusnog. Zato se često dešavaju anemične tekme sa dosta sterilnog posjeda, bez tempa, pa i ne čudi što su tribine poluprazne. Vjerujem da nema onih koji ne vole pogledati Atletico uz onakvu energiju i glad za pobjedom. Testosteron ekipa.

Ne otpisujem polufinale LŠ ove godine.

Danas se igra derbi, po meni najnepredvidljiviji trenutno na svijetu. Sve opcije su moguce, malo,puno golova, kec,x,dvojka, los fudbal, odlican fudbal :D 

Kakvo prcanje u Madridu, kakva maestralna asistencija EL NINA. Ima da ih prcaju narednih sto godina za ono izgubljeno finale LS-a.

B9QcV99CUAApgGr.jpg

A do juce su pricali i oni i navijaci UEFAlone kako je Atletiko procitana ekipa... Svi su im skontali taktiku, gotov je Atletiko...

PRC 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.