Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

Samo da vidim Simeonea pod pritiskom pobjede u ambicioznom klubu koji je favorit za 3-4 trofeja u sezoni kakav bi fudbal gajio. 

Ovo sto radi u Primeri je smrt za sponzore koji su naslonjeni na spanske blizance. Zamislite sta bi radio da je zakonom receno da se prihodi od TV prava dijele, kako bi i trebalo, a ne da blizanci pojedu sve. 

Zasad je uzeo 5 trofeja sa Atleticom. Javnost sokirana.

Sinocnja partija Messija je za fudbalske udzbenike.Nesto slicno je uradio i Benayoun za Liverpul u onoj rekordnoj pobjedi protiv Besiktasa :D
Salu na stranu,ali Messi je sinoc toliko dobro odigrao da mu je svaki dodir s loptom bip produktivan za citavu ekipu.Iako ga ne podnosim,sinoc sam uzivao u njegovoj predstavi.Realno.Ko voli nek izvoli

https://www.youtube.com/watch?v=9LIuGW-5bYY

Messi od dodjele Zlatne lopte igra bolesno dok je CR olabavio.

Stvarno je predobro odigrao, ali imam osjecaja, kada bi mu oduzeo loptu, to takva pomutnja se moze napraviti barci, jer svi igraci barce krenu naprijed kad on ima loptu, ne boje se da moze kontra, 5 na 2 krenuti :D

Sinoć su baš tako i primili pogodak,Messi izgubio loptu na sredini terena i ovi to iskoristili.
Inače Barcelona sinoć maestralno odigrala realno. Bilbao je bio dobar ali protiv one Barcelone nisu mogli bolje. Ono što me posebno iznenadilo su njihovi kontra napadi. Ako su neki segment igre popravili onda je to definitivno. Protiv Atletica su dali go i par puta imali odlične kontre i sada protiv Bilbao isto tako. U par navrata su me podsjetili na našu kontru iz 2009/10. Diže se Barcelona,trojac u napadu trpa nenormalno(a zubonja još nije proradio kako treba) ali idalje im odbrana najlošiji dio ekipe i to će ozbiljna ekipa znati iskoristiti.

Uređeno , autor izmjene: Bari

Stvarno je predobro odigrao, ali imam osjecaja, kada bi mu oduzeo loptu, to takva pomutnja se moze napraviti barci, jer svi igraci barce krenu naprijed kad on ima loptu, ne boje se da moze kontra, 5 na 2 krenuti :D

Tako su ga dobili na Bridgeu kad je mislio Lampardu turiti kroz noge a ovaj ga procitao i uposlio Ramiza koji je vec ostavio Alvesa 5 metara. Ostalo je historija. Pa nek mi neko kaze da je Di Matteo los takticar, ono se tacno vidjelo da je uvjezbano i da su svi znali gdje trebaju trcati.

Tako su ga dobili na Bridgeu kad je mislio Lampardu turiti kroz noge a ovaj ga procitao i uposlio Ramiza koji je vec ostavio Alvesa 5 metara. Ostalo je historija. Pa nek mi neko kaze da je Di Matteo los takticar, ono se tacno vidjelo da je uvjezbano i da su svi znali gdje trebaju trcati.

zar to nije bilo kod njih,na camp nou?

Balague 100% uvjeren da Simeone ostaje u Atleticu.

Espanyol threaten over TV rights situation

http://www.insidespanishfootball.com/148646/espanyol-threaten-to-strike-over-tv-rights-situation/

"We're prepared to stop playing unless this does not progress over the next couple of weeks. In sporting matters, the ability of the current government to make themselves look foolish knows no limits."

Smrt fašiz... ovaj hoću reći blizancima, SMRT BLIZANCIMA!

Enrique izjednacio Guardiolin rekord od 11 uzastopnih pobjeda.

Barselona dobro stoji, igraju dobro zadnje 2-3 utakmice kada sam ih gledao. da imaju bolju odbranu, a ne onog Piqua kiksaru, bili bi bas jaki.

Ocekujem da prodju kroz City u medjusobnom okrsaju LP-a.Ono sto je posebno zapelo za oko je  njihova ponovno velika zelja da nesto konkretno urade odnosno osvoje.To ponajvise vidim u Mesiju koji igra kao u najboljim danima.Trenutno u 2015. ima omjer 14 golova i 9 asistencija.

Očekujem da dobiju poljuljani City baš lagano i rutinski.

Enrique je promijenio par stvari; Messi često grli aut liniju, Dani Alves se koristi kao veznjak (svojim trkom probija protivničku prvu liniju tj. provocira ih i na taj način se često otvara prostor za Rakitića, Suareza ili Lea), Rakitić mnogo više učestvuje u napadima nego što je to činio Xavi na toj poziciji kod Guardiole, ali Iniesta je totalno u pozadinii, a i pao u formi, slično kao i Busquets. Mada ih nisam mnogo gledao ali tako mi se čini.

Neymar i Suarez mnogo profitiraju zbog toga što Messi igra po strani. Vrlo često Messi dijagonalom nalazi Neymara koji ima 1v1 situacije sa protivničkim bekom jer u trenutku primanja lopte Messi navuče po 2-3 protivnička igrača na sebe i zahvaljujući svojoj viziji može da šalje dijagonale Neymaru ili napravi par koraka pa ih zalomi u sredinu i pošalje pas preko odbrane gdje utrčavaju i Suarez i Neymar. Vrhunski igra u ovoj godini.

tactics-creator-outside-.png

Ovako nekako to izgleda, nabrzinu sam ovo rasporedio. Interesantno je ovo korištenje bekova kao veznjaka za kontrolu sredine terena što je slučaj kod Pepa i Enriquea. Isto tako, asimetrične formacije postaju trend.

Izgledaju bas jako prema naprijed ali prvenstveno zbog toga sto je Messi digao formu. Igra za svu trojicu.

Ovako to rade pravi sampioni.....

https://www.youtube.com/watch?v=ITEGcfnHbN0

https://www.youtube.com/watch?v=CVHYGxOoAWA

Koliko god da su dobri s loptom u nogama, oni su sramota za fudbal.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.