8. februar 2015.11 god. comment_202122 Real oducen od fudbala, osramocen, oboren na kolena. Zao mi je Carla jedino. Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202125 zaboraviće se to brzo,napumpaće real već sledeće kolo neki elče i tako neku tutubansku ekipu sa 6:0,na kraju verovatno i osvojiti titulu za par godina ljudi će pamtiti samo kako je real te sezone zabio 150 golova Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202147 Samo da vidim Simeonea pod pritiskom pobjede u ambicioznom klubu koji je favorit za 3-4 trofeja u sezoni kakav bi fudbal gajio. Ovo sto radi u Primeri je smrt za sponzore koji su naslonjeni na spanske blizance. Zamislite sta bi radio da je zakonom receno da se prihodi od TV prava dijele, kako bi i trebalo, a ne da blizanci pojedu sve. Zasad je uzeo 5 trofeja sa Atleticom. Javnost sokirana. Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202301 Sinocnja partija Messija je za fudbalske udzbenike.Nesto slicno je uradio i Benayoun za Liverpul u onoj rekordnoj pobjedi protiv Besiktasa :D Salu na stranu,ali Messi je sinoc toliko dobro odigrao da mu je svaki dodir s loptom bip produktivan za citavu ekipu.Iako ga ne podnosim,sinoc sam uzivao u njegovoj predstavi.Realno.Ko voli nek izvoli https://www.youtube.com/watch?v=9LIuGW-5bYY Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202309 Messi od dodjele Zlatne lopte igra bolesno dok je CR olabavio. Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202311 Stvarno je predobro odigrao, ali imam osjecaja, kada bi mu oduzeo loptu, to takva pomutnja se moze napraviti barci, jer svi igraci barce krenu naprijed kad on ima loptu, ne boje se da moze kontra, 5 na 2 krenuti :D Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202349 Stvarno je predobro odigrao, ali imam osjecaja, kada bi mu oduzeo loptu, to takva pomutnja se moze napraviti barci, jer svi igraci barce krenu naprijed kad on ima loptu, ne boje se da moze kontra, 5 na 2 krenuti :D Sinoć su baš tako i primili pogodak,Messi izgubio loptu na sredini terena i ovi to iskoristili. Inače Barcelona sinoć maestralno odigrala realno. Bilbao je bio dobar ali protiv one Barcelone nisu mogli bolje. Ono što me posebno iznenadilo su njihovi kontra napadi. Ako su neki segment igre popravili onda je to definitivno. Protiv Atletica su dali go i par puta imali odlične kontre i sada protiv Bilbao isto tako. U par navrata su me podsjetili na našu kontru iz 2009/10. Diže se Barcelona,trojac u napadu trpa nenormalno(a zubonja još nije proradio kako treba) ali idalje im odbrana najlošiji dio ekipe i to će ozbiljna ekipa znati iskoristiti. Uređeno 9. februar 2015.11 god., autor izmjene: Bari Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202352 Stvarno je predobro odigrao, ali imam osjecaja, kada bi mu oduzeo loptu, to takva pomutnja se moze napraviti barci, jer svi igraci barce krenu naprijed kad on ima loptu, ne boje se da moze kontra, 5 na 2 krenuti :D Tako su ga dobili na Bridgeu kad je mislio Lampardu turiti kroz noge a ovaj ga procitao i uposlio Ramiza koji je vec ostavio Alvesa 5 metara. Ostalo je historija. Pa nek mi neko kaze da je Di Matteo los takticar, ono se tacno vidjelo da je uvjezbano i da su svi znali gdje trebaju trcati. Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202355 Sinoć smo baš tako i primili pogodak,Messi izgubio loptu na sredini terena i ovi to iskoristili. Neka si priznao vise da si navijac Barce :D Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202356 Neka si priznao vise da si navijac Barce :D Vjeruj da ih ne mogu smisliti,najmrža ekipa ali treba biti objektivan. Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202391 Tako su ga dobili na Bridgeu kad je mislio Lampardu turiti kroz noge a ovaj ga procitao i uposlio Ramiza koji je vec ostavio Alvesa 5 metara. Ostalo je historija. Pa nek mi neko kaze da je Di Matteo los takticar, ono se tacno vidjelo da je uvjezbano i da su svi znali gdje trebaju trcati. zar to nije bilo kod njih,na camp nou? Prijavi
12. februar 2015.11 god. comment_202929 Espanyol threaten over TV rights situation http://www.insidespanishfootball.com/148646/espanyol-threaten-to-strike-over-tv-rights-situation/ "We're prepared to stop playing unless this does not progress over the next couple of weeks. In sporting matters, the ability of the current government to make themselves look foolish knows no limits." Smrt fašiz... ovaj hoću reći blizancima, SMRT BLIZANCIMA! Prijavi
16. februar 2015.11 god. comment_203413 Enrique izjednacio Guardiolin rekord od 11 uzastopnih pobjeda. Prijavi
16. februar 2015.11 god. comment_203414 Barselona dobro stoji, igraju dobro zadnje 2-3 utakmice kada sam ih gledao. da imaju bolju odbranu, a ne onog Piqua kiksaru, bili bi bas jaki. Prijavi
16. februar 2015.11 god. comment_203418 Ocekujem da prodju kroz City u medjusobnom okrsaju LP-a.Ono sto je posebno zapelo za oko je njihova ponovno velika zelja da nesto konkretno urade odnosno osvoje.To ponajvise vidim u Mesiju koji igra kao u najboljim danima.Trenutno u 2015. ima omjer 14 golova i 9 asistencija. Prijavi
16. februar 2015.11 god. comment_203434 Očekujem da dobiju poljuljani City baš lagano i rutinski. Enrique je promijenio par stvari; Messi često grli aut liniju, Dani Alves se koristi kao veznjak (svojim trkom probija protivničku prvu liniju tj. provocira ih i na taj način se često otvara prostor za Rakitića, Suareza ili Lea), Rakitić mnogo više učestvuje u napadima nego što je to činio Xavi na toj poziciji kod Guardiole, ali Iniesta je totalno u pozadinii, a i pao u formi, slično kao i Busquets. Mada ih nisam mnogo gledao ali tako mi se čini. Neymar i Suarez mnogo profitiraju zbog toga što Messi igra po strani. Vrlo često Messi dijagonalom nalazi Neymara koji ima 1v1 situacije sa protivničkim bekom jer u trenutku primanja lopte Messi navuče po 2-3 protivnička igrača na sebe i zahvaljujući svojoj viziji može da šalje dijagonale Neymaru ili napravi par koraka pa ih zalomi u sredinu i pošalje pas preko odbrane gdje utrčavaju i Suarez i Neymar. Vrhunski igra u ovoj godini. Ovako nekako to izgleda, nabrzinu sam ovo rasporedio. Interesantno je ovo korištenje bekova kao veznjaka za kontrolu sredine terena što je slučaj kod Pepa i Enriquea. Isto tako, asimetrične formacije postaju trend. Prijavi
16. februar 2015.11 god. comment_203481 Trenutno imaju najbolju napadacki trojac ubedljivo. Ali isto tako i smesnu odbranu. Prijavi
18. februar 2015.11 god. comment_203860 Izgledaju bas jako prema naprijed ali prvenstveno zbog toga sto je Messi digao formu. Igra za svu trojicu. Prijavi
20. februar 2015.11 god. comment_204170 https://www.youtube.com/watch?v=zbQMRANX-mQ Kad imas ovakav osjecaj, zasto bi uopste pomisljao na simuliranje? Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204674 Ovako to rade pravi sampioni..... https://www.youtube.com/watch?v=ITEGcfnHbN0 https://www.youtube.com/watch?v=CVHYGxOoAWA Koliko god da su dobri s loptom u nogama, oni su sramota za fudbal. Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204677 Alo momak, Barsa je jedini branilac lepog i poštenog fudbala danas. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.