Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1353582742' post='90253']
Želim mu poželiti dobrodošlicu, ali nije to to. Nikad ga nisam gotivio kao trenera pa ni sada, iako je postao trener našeg voljenog kluba. Ali ono što svi da znamo da se 90 % neće puno zadržati na klupi, jer je ona odavno zakazana za Guardiolu.
[/quote]

kako veli Calderon Mourinho je na ljeto slobodan..;)
  • Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ne volim ga, ali dati ću mu priliku. Ne želim ga kritizirati bez ijedne utakmice na klupi Chelsea. Vodim se onom - acta, non verba.
[quote name='Torresinho_9' timestamp='1353588907' post='90288']
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6kpzkPZqN1qdlh1io1_400.gif[/img]
[/quote]
Najača fora. :D
[url="http://www.facebook.com/isovicgigi"]Edo Isović Gigi[/url] · · Glavni/a komentator/ica · [url="http://www.facebook.com/pages/Bo%C4%87ali%C5%A1te/423027284412336"]BoćaliÅ¡te[/url] u [url="http://www.facebook.com/pages/Hrvatska-stranka-umirovljenika/106317842738934"]Hrvatska stranka umirovljenika[/url]
Ajmo još samo kupit Gerrarda, Suareza i iznajmiti Anfield... Ma gadi mi se sve ovo...

xD
zelim mu sve najbolje kod nas i sto bolje rezultate,prvi veliki ispit mu slijedi protiv Mancester Citya.
[quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]zelim mu sve najbolje kod nas i sto bolje rezultate,prvi veliki ispit mu slijedi protiv Mancester Citya.[/font][/color][/quote]

Ako pobedimo City ja mu skidam kapu
Veceras u pola sedam pressica ! :-

[url="http://www.chelseafc.com/news-article/article/2988164/title/benitez-press-conference-live-on-chelsea-tv"]http://www.chelseafc.com/news-article/article/2988164/title/benitez-press-conference-live-on-chelsea-tv[/url]
ove godine , Real ako ne uzme trofej u LP ili PL on odlazi sa klupe kraljevskog kluba to je pa 99% sigurno , ovaj horoz tj.novi nas menadzer je dobio ugovor do kraja sezone znaci , Mou bi mogo da stigne nama uz dogovor sa Romanom da se ne petlja da mu da kesh svoj i gleda kako dominiramo kao nekad pod njegovim vodstvom , meni je to vrlo moguca solucija....
[img]http://www.chelseafc.com/javaImages/3b/60/0,,10268~11427899,00.jpg[/img]

[img]http://www.chelseafc.com/javaImages/41/60/0,,10268~11427905,00.jpg[/img]

[size=5]Prvi trening.[/size]
Puno, tačnije previše djetinjastih komentara ovdje.

Kontam ja nezadovoljstvo, i sam sam nezadovoljan, ali ovakve komentare davati, svašta.

Benitez (meni ne baš simpatičan lik,još od kad je vodio Livershit) je novi trener CHELSEA-ja i kao takav će imat moju podršku, kao i svi prethodnici. Ja ga neću pljuvati, frajer nije još ni trening odradio s ekipom, nema potrebe za tim. Neću ga pljuvati ni ako bude imao loše rezultate, normalno željet ću da ode, ali bez pljuvanja.. Zašto?? Zato što je on trener CHELSEA-ja, trener kluba kojeg volim i kao takvog ima da ga poštujem.

Pojedini forumaši su me razočarali, naročito oni iskusniji... Odu na britanski forum, ako im se sviđa kakav post, prevedu ga, ovdje ga zalijepe kao svoga i nešto pametuju, a sutra će isti, ako bi Benitez osvojio kakav trofej, hvalit ga na sva usta. Sve već viđeno.

Nego da i ja ne pametujem plaho, reći ću vam samo da se opustite, niko ništa ne može promjeniti. Ako hoćete gledajte Chelsea, ako nećete ne morate, samo nemojte bezveze bacat lafinu, a znate i sami da se lahko promjeni mišljenje.

Ja sam sad uz Beniteza, kao i uz svakog prethodnog trenera i nek nam aBd donese bar 3 trofeja.

Dobrodošao Rafa.
http://www.thefirstrow.eu/watch/81471/3/watch-chelsea-tv.html

Sad će njegova prva konferencija za novinare.
mislim da je Rafa primarno doveden da probudi ono čudovište koje je gnječilo sve protivnike - starog El Nina
nemam neko posebno mišljenje o Rafi, ali se nadam se će ga on promjeniti, pozitivno
meni iskreno je sad svejedno postalo tko ce nam biti trener, samo me strah novih pojacanja koje ce Benitez dovesti, Di Matteo je dosta bolji na tom pitanju, a sigurno bi i doveo Falcaa u januaru, jebote abramovic
Ja sam cuo dovoljno, u prvih par recenica.
Svestan da je privremeno resenje, pokusace da sto bolje odradi svoju rolu i time vrati sebe na radar drugih Evropskih klubova.
[size=4][font=arial, helvetica, sans-serif][color=#333333]Benitez: "Nadam se da su navijači srećni što su dobili trenera kojem je pobjeda u krvi."[/color][/font][/size]
[size=4][font=arial, helvetica, sans-serif][color=#333333]Benitez: "Komentar koji sam izrekao protiv Chelseaja dok sam bio trener Liverpoola, je bila zaštita kluba u kojem si zaposlen naspram onog drugog."[/color]
[color=#333333]Benitez: "Navijači i menadžer žele isto. Niko ne želi pobjedu više nego navijači i menadžer. Uvjeren sam da će na kraju biti ponosni."[/color]
[color=#333333]Benitez o Torresu: "Svako bi želio biti kao on. Njegovo zalaganje na treningu je bilo iznad svakog prosjeka."[/color][/font][/size]
[b] [/b]Benitezove izjave, prije nego što je došao u CFC:

''Drogba je kukavica, glumac i varalica.''

"Lampard je precijenjen."

"Chelsea je klub bez duše."

''Navijači Liverpoola ne trebaju plastične zastavice da bi podržavali svoj klub. Oni pokazuju istinsku strast prema klubu, imaju srce i to je ono što Liverpool treba. Chelseajevi navijači su bezosijećajni, bez strasti.''

''Chelsea je veliki klub sa fantastičnim igračima, svaki menadžer bi htio trenirati tako veliku momčad. Ali ja nikad ne bi prihvatio taj posao, iz poštovanja prema mom bivšem klubu Liverpoolu, bez obzira na bilo što. Za mene postoji samo jedan klub u Engleskoj, a to je Liverpool.''

''Znamo da je Chelsea jako velika momčad, u zadnjih 5 godina su strašno puno novca potrošili na igrače.''

''Za mene, za razliku od Chelseaja, Arsenal igra puno bolji nogomet u zadnje 2-3 godine. Oni pobjeđuju i uzbudljivo ih je gledati. Barcelona i Milan također. Oni stvaraju razlika, stoga kako možete reći da je Chelsea najbolji na svijetu?''

Gotova presica...
Kaže kako je imao ponude "manjih" klubova, klubova sa sredina tablica, ali nije želio prihvatiti te ponude jer je svo vrijeme dok je bio bez posla čekao pravu priliku, veliki klub koji se bori za trofeje, a prioritet je bila engleska Premier liga. Sada, kada je dobio Chelseajevu ponduu, nije ju želio niti mogao odbiti.

Kaže kako neće puno mijenjat stručni stožer, ostavit će neke ljude, ali neke će i dovesti za sobom, ljude koji su mu bliski i koji ga poznaju dobro; primjerice Zendena kojeg je trenirao i s kojim ima strašno dobar odnos, s kojim može pričati i čija je nogometna filozofija slična njegovoj vlastitoj; zatim Paco de Miguel će biti novi kondicijski trener, čovjek s kim je surađivao u Liverpoolu, a stručni stožer će upotpuniti još i neki Valeira ( stream mi je zaštopao i nisam uspio shvatiti do kraja tko je i što je ovaj ).

Na pitanje o izjavama kako je Chelsea umjetan, plastičan klub, kao i njegovi navijači, Benitez kaže kako je u toj situaciji jedino tako i mogao postupiti; igralo se polufinale Lige prvaka, velika je težina utakmice bila, želio je na sve moguće načine braniti svoj tim i tako im uliti samopouzdanje na neki način prije važnog dvoboja.

Osvrnuo se i na pitanje kapetana; kaže da je pričao danas, između ostalih, i s Johnom Terryem te veli kako nema potrebe mijenjati kapetana i istinskog vođu momčadi.

Cilj mu je osvajanje trofeja, počevši sa Svjetskim klupskim prvenstvom. Svjestan je, kaže, kako su Latinoamerikanci ( Corinthians ) vrlo temperametni ljudi koji će dati sve od sebe da naprave što više problema Chelseaju na tom turniru, ali također kaže kako već ima iskustva u tom natjecanju te da je spreman pobijediti protivnike i osvojiti svoj prvi naslov s novim klubom baš u Japanu.

Upitan za stabilnost vlastite stolice, kaže kako je recept svega pobjeđivanje; ukoliko bude ostvarivao pobjede na klupi Chelseaja, ne boji se za vlastitu budućnost i vjeruje kako može dobit i višegodišnji ugovor.

Nije još pričao s velikom glavom Romanom Abramovichem, no jeste s Emenaloom koji mu je rekao da su upravo u njemu vidjeli rješenje trenutne situacije, da vjeruju da on može privesti sezonu svome kraju na najbolji mogući način i da ima punu potporu uprave kluba.

Za kraj je rekao da mu se javilo mnoštvo Liverpoolovih navijača poželivši mu sreću; naravno ne i u utakmicama protiv Liverpoola.

Sve u svemu, uobičajen prvi govor nakon dolaska u novi klub. Ne sviđa mi se što je politički odgovorio na pitanje o plastičnom klubu i navijačima, al ajd.

Ponovo kažem, dabogda on s Chelseajem osvojio sve moguće, ali nikad neće biti MOJ trener.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.