21. novembar 2012.13 god. comment_90123 [quote name='weednesday' timestamp='1353526891' post='90099'] za ostale ne znam, ali ja čelsijeve utakmice više ne pratim[/quote] Bez uvrede... I ja sam osobno 100 % protiv Beniteza, ali ako ovo doista misliš, nisi morao pratiti ni jednu do sad. Jer jednostavno onda nisi navijač Chelsea... Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90131 Samo ne znam hoće li uopšte imati vremena da nas ukopa, mislim da ako samo baci grumen zemlje na nas tražiće novi klub. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90137 [quote name='weednesday' timestamp='1353526891' post='90099'] za ostale ne znam, ali ja čelsijeve utakmice više ne pratim [/quote] nemoj se ljutit al zbog takvih kao ti nam i govore da smo plastični navijači.... Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90138 Prvo, ne mislim da je loš trener. Osvojio je sa Valenciom ligu, dva puta, i to kad je Real Madrid bio najjači, sa Zidaneom, Figom, Ronaldom, Raulom etc. U Liverpoolu je osvojio Ligu Prvaka i sledeće godine je u finale ušao. Znao je pogoditi, Xabi Alonso, Torres (u LFC, da se razumjemo), ali i promašiti sa pojačanjima (da ne nabrajam). Dakle, nije loš trener kako ga mnogi predstavljaju. U Interu se nije snašao, jer je došao poslije Mourinha koji je osvojio Ligu Prvaka i ostavio mu veliki teret/pritisak. Osvojio je, preko kurca, Svjetsko Klupsko Prvenstvo, ali nije to išlo. Tu mu se srozala reputacija. Dakle, sve u svemu, po meni, on je solidan menadžer. Po meni, naglašavam. Eeh sada kako će se on snaći sa ekipom, kako će sve to izgledati - vrijeme će pokazati.. Ne želim da pljujem ni krivog, ni dužnog čovjeka samo zato što je veliki, bogotac Di Matteo otpušten od strane one pičke od vlasnika. Bilo bi glupo da na Benitezu iskaljujem svoj bijes, kada već imamo temu za to (Torresova ) Jedno je sigurno, još ćemo gledati Plavušu u prvoj postavi. Barem do januara. To je sigurno.. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90139 Neznam sta bih rekao za Rafu,ali imat ce vec tezak ispit u Nedelju protiv Citya i vidjet cemo kakvu ce formaciju da igra i kakav ce stil igre biti sto me najviše i zanima. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90140 Ajde samo se sjetite koliko smo puta dobili po usima od tog istog Beniteza dok je bio na klupi Liverpoola. Pustite covjeka barem do nove godine pa onda pljujte,jebite mu sve njegovo,hvalite sta god hocete.. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90142 [quote name='VahaCFC' timestamp='1353530665' post='90140'] Ajde samo se sjetite koliko smo puta dobili po usima od tog istog Beniteza dok je bio na klupi Liverpoola. [/quote] dobro receno, usporedite l'pool tada i sada. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90144 Kada sam danas prvi put cuo za otkaz bilo mi je zao, ali sam kontao ko zna zasto je to dobro.....mozda stvarno dodje neko ko ce ponuditi vise, sada kada je zvanicno da je dosao Benitez ne mogu da shvatim odluku uprave da otpuste RDM a da posle toga dovedu Beniteza,koji ako nije losiji nije sigurno ni bolji od RDM. Sraman je ovaj potez Romana ovim je pokazao da je samo cekao prvu priliku da uruci otkaz RDM i da ga nije briga za klub, za njegovu istoriji i za njegove legende. Vidim neki sada pisu mozda Torres proradi, ma on i da uhvati zlatnu ribicu nece vise nikada biti ni blizu onog igraca kao sto je bio, nemojte se zavaravati. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90147 Čekaj pa zar se ovaj još uvijek bavi trenerskim poslom? Smijurija od trenera, crno nam se piše pod njegovim vodstvom, Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90149 Nisam nikada gotivio Rafu i sjecam se da je uvijek imao nesto protiv kluba, navijaca pa i trenera... Navijaci su vec rekli da ga nece prihvatit i siguran sam da nece ma sta god da osvojio... Ti ljudi imaju dostojanstvo i znaju sta zele. Oni ce uvijek postovati RDMa, i gotovo cijelo vrijeme su ga podrzavali tokom ovih teskih dana... Podrzali su ga i nakon poraza od Atletica i nakon poraza od Juventusa i siguran sam da bi ga podrzali i da je ostao i ispao iz grupne faze lige prvaka... Jer covjek koji ti donese ligu prvaka se ne ostavlja tako lahko a uz to jos ako je legenda i voli klub svim srcem... Zelim Rafi srecu i da uspije, ne zbog njega, nego zbog Chelsea... Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90150 I Ćiro je bio treći na svijetu 1998., a danas trenira NK Zagreb, posljednjeplasiranu momčad HNL-a. Ja jednostavno vjerujem da je kao Ćiro i Rafa ishlapio, ali naravno kao navijač kluba koji je preuzeo, želim mu 100 pobjeda u 100 sljedećih utakmica... Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90160 ja jedva cekam derbi protiv citya da vidim sastav formaciju .sretno rafa dabogda sve osvojio i guzio torresa pa on opet zabijao kao nekad Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90164 Ne bih da kenjam odma po čovjeku. Rafa je sjajan taktičar, ali kao što sam već rekao odvratan mi je drama ali eto...vidjet' ćemo ga protiv Citya :). Jedino što je pozitivno u ovom trenutku jeste da bi MOŽDA Rafa mogao vratiti Torresa u onu formu, ali teško... Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90165 Dajte ljudi sto pljujete toliko covjeka,pustite ga da pokaze sta zna,pa cemo onda raspravljati.Htjeli mi priznati ili ne ali klub je pao u crni niz,sada da li je tome kriv trener ili je to do igraca,ili neceg treceg ne znam,ali klub treba vaditi iz problema dok jos vise nije zaglibio. Zna se sta ce mu biti ako se ne pokaze dobro. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90177 Kad nitko neće pljuvat, ja ću. Fuck off benitez, you're not welcome here! U srijedu protiv Fulhama od početka do kraja utakmice ne prestajem pjevat There's only one Di Matteo, makar sam na tribini, svega mi. Mrzim ga i nadam se da će ga rusko govno otpustit prije nego ijednog dosad. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90180 hahaha ćini se i službeno Roman dobio pedalu od Pepa hahaha aja sam imao tolko visoko mišljenje o njemu da sam pomislio da je prepametan da da otkaz Ditteu a s druge strane nema goluba u ruci, al ovaj me uspio iznenadit... hahaha e moj konju crni ljepotane.. Iskreno navijao sam onako potiho za Pepa, da raskrtimo s tim dal je on za ovaj posao, daj je on za ikoji drugi klub osim Barce itd. znate na koje pitanje tj. raspravu mislim :) Neću muljat, Rafa teško da može imat moju podršku jer je uskočio u cipele koje je nosila legenda ovoga kluba, legenda ne samo igračka nego i trenerska makar je bio kratko tu, legenda koja je krunila onu fantastičnu generaciju makar sad fali samo Drogba ali iskreno sumnjam da će ta ekipa osvojit više LP, pogotovo sad kad je šofer napustio limuzinu, jedini šofer koji je znao put do popularnog klemponje. Rafi nek je sretno, ja bi mu dao podršku al srce neda Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90184 ja mislim da je ovaj kloc doveden da cisti smece sa stadiona posle utakmice......ako je vec otpustio RDM sa druge strane je trebao imati spreman ugovor za Mourinha jer niko drugi nije sposoban da vodi ovaj klub... Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90185 Umjesto ove prevare od trenera u najmanju ruku sam očekivao jednog generala poput njega: [img]http://www.tz-online.de/bilder/2010/02/22/642745/387506286-ottmar-hitzfeld.9.jpg[/img] Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90188 [quote name='Vinko' timestamp='1353536413' post='90180'] ...... Rafi nek je sretno, ja bi mu dao podršku al srce neda [/quote] Da mogu,lajkao bih ti post milion puta..... Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90189 Sve što imam reć na ovo je: [url="http://www.youtube.com/watch?v=_2H1VGAXDBc"]http://www.youtube.com/watch?v=_2H1VGAXDBc[/url] Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.