Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

??????

Hahahhaa kako sam pojeo govno..ali prvopoluvreme dok nisu dali gol su odigrali ocajno i smesno.. jbg posle se raspucali. Ali opet nije Benitez za Real.

Kako ce da usere Reala.. evo vec gledam.. tuga kako igraju, cemer i jad.

Malo smo potrcali pred rudu?

Svejedno pripremna ne znaci skoro pa nista.
Da izgleda da Benitez vezba kontre uglavnom.. samo valjda nije jedno zaboravio, da se protiv Reala uglavnom timovi brane i da treba probiti zid. City su dobili na kontre, tj bar su ga tako naceli...

A pljuvanje po defaultu... ne secam se sta je toliko svetlo i veliko uradio u Napoliju?

Nije on trener za Real nego za timove koji se bore za LS.. nista vise.. dakle timovi gornjeg dela sredine tabele.
  • 2 mjeseca kasnije...

Sa ovim smo zadnjih mesec danas,njegovog boravka poceli da igramo neki fudbal nazirale se konture dosao ovaj smarad Murinjo nas unisti.

TAKOE, bolje da je osto Konobar sad bismo igrali fudbal! Osvojili bismo ligu, ali ligu Evrope! IDEMO

Edene razumem te sto ser*s po Mourinhu i ne obazirem se puno..ali ovaj post ti je cisto sr**e. Ovde si i sam sebe nadmasio. Cestitam.
  • 4 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
Debeli konobar veceras hladno stavio suspendovanog igraca u postavu. Ali najsmjesnije je bilo kad ga je vadio u 46. minuti nakon sto su mu dojavili da ne smije igrati iako je momak dao gol i bio dobar dotad. Vrlo lako se moze desiti da ih izbace iz Kupa Kralja zbog ovoga.

Normalno da im neće žalbu uvažiti jer je Villar antimadridist i lopov. Svakom se ovo može dogoditi

Dok mu je Real gubio od Barce 3-0, on je jeo sendvič:

ezgif-424892935937axm.gif

Koji cirkusant, ne može poluvrijeme bez žderanja izdržati. Kladim se da je salama bezokusna, a vidim da je i pecivo otišlo kvragu i otvrdnulo

• 5 sedmica kasnije...

Dosta mu je i ovo sto je ostao u Realu  :fuhrer: spored meni do sada najslabi trener sta je imao Real,sa takav tim trebao da gazi svaka utakmica po 3-0 ko od sale.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.