1. februar 2013.13 god. comment_105360 [quote name='CFC1905' timestamp='1359722372' post='105358'] Pljucamo ga zato što je čovjek retardiran i uništava klub, nek odjebe iz svetinje. Čovjek glupe poteze radi, retardirane kakav je i sam, i dok god je u klubu pišat ću na njega! [/quote] Prijatelju nije se sam on zaposlio, netko drugi ga je zaposlio i pruzio mu posao. Mi nemam pravo rijeci moramo se pomiriti s tim, i zazeliti mu sve najbolje dok je nu nasem klubu, a kasnije kad ode biti cu pristojan pa necu napisati sto bi mu rekao :) Prijavi
1. februar 2013.13 god. comment_105366 [quote name='obiwankenobi34' timestamp='1359721182' post='105355'] Pa branim ga u cemu je problem, je li on kriv sto je Oscar promasio 3 zicera? Ne volim ga nikad ga nisam volio, to svi znamo zasto i kakva je proslost bila s njim, i nije mi bio drago sto ga je uprava zaposlila, ali kao navijac Chelsea od prvog dana mu dajem podrsku i zelim mu da uspije da ima rezultate ne zbog njega nego naseg kluba. Vi niste stali pljucati po njema mislim na nas navijace, covjek ni u jednom trenutku nije dobio podrsku, pa zasto onda ocekujete pobjede, zasto nakon svakog loseg rez. komentirate svaki njegov potez, odluku, zamjenu itd. Sad budite objektivni je li on kriv sto je Torres u finalu klupskog svjetskog promasio cistu sansu, je li on kriv sto Ivanovic dva puta dodao igracima Swansea loptu za pobjedu. I Di Matteo je izgubio dva trofeja ispao iz LP-a, Atletico Madrid i Juventus su na osramotili. Ocito je da nam fali jedan pravi veznjak imalo smo ga da li smo ga na posudbu i da nam fali napadac u formi, tu ne vidim krivicu Di Mattea ni Beniteza, uprava je dala Essiena samo tako, a Cavani i Falcao cekaju. Imamo tri ista tipa igraca Hazard, Mata, Oscar vi mislite da preko noci se to moze uigrati, svi ste neki veliki strucnjaci i mislite da je to samo tako jednostavno. Ovo je skroz nova momcad treba vremena treba biti strpljiv, drugi Chelsea je ovo sjetiti se igrackog kadra za vrijeme Mourinho i pogledajte kakav je danas... A znamo da Benitez nikad nije tezio profinjenim igracima kakve mi imamo danas i da to nije njegov nogomet. Po meni je uprava najvise grijesila sada samo se nadam da udjemo u LP-a da dodje novi trener i da se poslozi momcad za narednu sezonu. [/quote] Zasto,evo zasto. Zato sto vodimo 2:0 pet puta on ispusta prednost,ne zna da motivise igrace da dokrajce protivnika,ne zna da unese zivost u igru izmenama,menja u 80 minutu kada gubimo Baneta i Aspija umesto da ubacuje Dembu. Igra Torres koji svaku 80. utakmicu odigra solidno a ne ekstra,forsira ga. Ne izvrsi izmene na vreme,forsira Bertrarda umesto da proba sa Dembom tu kada mora plavusan vec da igra. Nije motivisao igrace protiv Bretforda,Korintijasa.QPR-a,Sautemptona. Na cemu da mu zahvaljujem? Na tome sto nas iz dana u dan unistava? Ne hvala,neka ide iz svetinje. A njegove debilne izjave necu ni da komentarisem, tipa " igramo dobro na treningu" :Torresu prija konkurencija,Torres pogadja na treningu" itd,itd... #RAFAOUT!!!!!!!!!! Prijavi
2. februar 2013.13 god. comment_105513 Poserem mu se u čarapu debelo govno šugavo.Eto,vec drugi klub kojeg je zasra,i normalno da mu Abramovich nece dat otkaz,da izgubimo 7-0,ma goni sve u kurac i klub i upravu i igrače i sve kad jebeni Newcastle prije nego što mu Chelsea dolazi u goste može komodno rec eto nan nova tri boda... Prijavi
2. februar 2013.13 god. comment_105546 O majku ti jebem! O majku ti glupu jebem! Pa jesi glup pička ti mater'na blesava! Ma vadi ga iz kluba! Niko nek ne bude menadžer jebem ti sunce krvavo! Prijavi
2. februar 2013.13 god. comment_105556 najgore od svega je to što mi tu njemu psujemo, a čovjek je samo tražio posao i dobio ga trebali bi psovati onog gore koji je nesposobnu upravu i nesposobnog trenera uopće doveo u klub Prijavi
2. februar 2013.13 god. comment_105561 [img]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/58204_556291944411026_2065999934_n.jpg[/img] lol Prijavi
2. februar 2013.13 god. comment_105572 trenercino de ako nije problem sledecu Fereiru na desno krilo da razvaljujemo kao danas razvalim ti fameliju,ko ce docekati kraj sezone. Prijavi
2. februar 2013.13 god. comment_105586 On je svoju izmjenu izvrsio u prvom poluvremenu i njega boli ona stvar. On je zamislio da Bertrand igra krilo i tako mora da bude. MRS!!! Prijavi
2. februar 2013.13 god. comment_105605 [img]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/205812_556713561035531_257117229_n.jpg[/img] Prijavi
2. februar 2013.13 god. comment_105627 I možemo se mi tu ljutiti, psovati, proklinjati... ali glavu dam ga govno neće dobiti otkaz do ljeta. Prijavi
2. februar 2013.13 god. comment_105693 http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/3633-benitez-igracima-govori-da-ce-trenirati-chelsea-i-naredne-sezone.html E ako on nije na nekim malo jačim drogama ja ne znam. Šta je njemu u glavi da takve gluposti izjavljuje? Pa ko bi normalan bio uz tebe nakon svega šta si napravio odkad si sjeo na našu klupu. Koliko ispuštenih trofeja zbog tvoje taktike, tvojih zamjena u 80+ kad se lovi rezultat, mjenjanje beka za beka, bek na krilu. Koji K je tebi u glavi debela crvena papriko. Jedini talent koji ti imaš je pisanje u onaj svoj blokić pa ti predlažem da odpedaliraš iz ovog kluba čim je prije moguće i da potražiš drugi posao koji ti više paše, kao pisac romana ili narudžba u nekom trećerazrednom restoranu da te se više ni ne vidi na ulici. Sram te i stid bilo, uništio si ovaj klub, želim ti dugu starost i tešku bolest kretenu crveni. Prijavi
2. februar 2013.13 god. comment_105706 Ozbiljan trener to nikad ne bi izjavio i pitao igrače hoće li biti uz njega, pa ovaj kaže da neće i onda sjedi na klupi cijelu sezonu Prijavi
3. februar 2013.13 god. comment_105723 ali i dalje ne kuzin vodili smo 2-1 i izgubili 3-2 opet prima dva gola svaka cast Prijavi
3. februar 2013.13 god. comment_105738 Evo šta MrsMourinho kaže, sad jel istina - ne znam: [b] [/b] [url="http://www.facebook.com/ChelseaAndMourinho"]Aisa Chelsea[/url] [b] [/b] Roman danas sazvao sastanak s Rafom i pomoćnicima!! You are going down,Rafaaa :PPP Prijavi
3. februar 2013.13 god. Autor comment_105749 [quote name='Caeruleus' timestamp='1359894086' post='105738'] Evo šta MrsMourinho kaže, sad jel istina - ne znam: [b] [/b] [url="http://www.facebook.com/ChelseaAndMourinho"]Aisa Chelsea[/url] [b] [/b] Roman danas sazvao sastanak s Rafom i pomoćnicima!! You are going down,Rafaaa :PPP [/quote] Objavi članak na portalu, neka uvod bude ovakav: 'Kako navodi MrsMourinho na svom službenom facebook profilu, Roman Abramovič je danas sazvao sastanak sa svojim saradnicima. Tema sastanka će, kako isto navodi MrsMourinho, biti Rafa Benitez.' Prijavi
3. februar 2013.13 god. comment_105766 [size=7]Rafael Benitez, kao lekcija Romanu Abramovicu i ostatku Uprave Chelsea-ja.[/size] Ovo je cena njihove politike i odnosa prema klubu. Muke kroz koje ce nas vuci do leta moraju biti dovoljne, da se nauci na greskama. Chelsea za razliku od Liverpoola i Intera, ima i dovoljno novca, i dovoljno jak igracki kadar da se digne sa dna u novoj sezoni. Prijavi
3. februar 2013.13 god. comment_105780 neče ni dobit otkaz do kraja sezone osim ako eventualno mourinho ranije ne dobije otkaz Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.