30. januar 2013.13 god. comment_105068 ma on je smeće za mene i samo nas sramoti i bruka, usrali smo sve sanse za bilo koji trofej!!, nek ode vise i nek pokupi Abramovičevog mezimca Torresa. Prijavi
30. januar 2013.13 god. comment_105074 Ne možete vi shvatiti da igrači nisu ni najmanje krivi, da su isti ovi igrači u prvih devet kola napravili seriju svih pobjeda + 1 remi i da smo igrali super i da je sve bilo OK, Abramovič i Emenalo su krivi što je RDM dobio otkaz i što je najgori trener svih vremena zapošljen. Uništio je i Liverpool i Inter, još se nisu oporavili, a nećemo ni mi tako lako, jer gdje se Benitez pojavi tu više trava ne niče... Prijavi
30. januar 2013.13 god. comment_105081 ajde ca kad je robi moga otic moze i ovo sranje od trenera pa gurnem tebi tu 4-2-3-1 taktiku u guzicu idiote jedan, jesi ikad cua za jebena krila, prodore,povratne mrs odi usrat uniteda ili barcu Prijavi
30. januar 2013.13 god. comment_105088 Mi imamo ekipu za osvojiti i lp i englesku ligu, o kupovima nebi da pricam. Moram reci Robbie i nije strucnjak kao hiddink, saf, mou ali makar je ekipa igrala sa srcem. Kad smo gubili, gubili smo kao tim. Roman je otpustio RDMa jer smo ispali iz LP.. Sa ovim konjem ispadosmo u jednom capital cupu od swansea, tjera nas od lige skroz daleko i jos sjedi na klupi, u LP smo ispali makar od jednog juventusa i shahtara. Na kraju cemo se guziti za 4 mjesto. Umjesto da smo do sad presli City mi ni da se priblizimo. Romane daj otkaz konju nek nas vodi Eva do ljeta sto se mene tice, nemoramo se kvalifikovat ni u LP samo da gledam utakmicu ko covjek. Ali kako znamo Romana nebi me cudilo da sutra pare dodju benitezu da nam kupi nekog luzerpoolovog debila. Prijavi
30. januar 2013.13 god. comment_105093 A neću da ga vrijeđam jer... [img]http://data.whicdn.com/images/49809599/14767_10200303889417292_1648059545_n_large.jpg[/img] Reći ću mu samo: Gospon Benitez, odlazite! Prijavi
30. januar 2013.13 god. comment_105122 Sta rec,sta napisat.Pa vise ne znas ni kome bi jebo mater,da li njemu, da li nekim igracima, upravi, vlasniku, ne znam ni ja sam.Sta god da kazes ili napises vec je dosad receno,napisano.Ovo je zalosno isto ko da gledas nekog koga volis da umire a ne mozes mu nikako pomoci.Klub koji volis propada iz dana u dan,gledas,ne mozes nista uradit,a primoran si da to gledas.Izgleda da je sva ova mrznja i prema Benitezu i prema torresu presla ne znam u neku nemoc.Zalosno je sto svi sa strane vide u kakvom smo sranju samo oni koji treba da to vide i reaguju ne vide ili mozda vide ali ne smiju se zamjeriti Gazdi kluba.Nije me stid kluba za koji navijam nit ce kad bit al me je stid ko nam je u upravi,ko nas vodi i ko nam igra na terenu. Prijavi
30. januar 2013.13 god. comment_105134 Dopusticu sebi da malo olaksam dusu. Inace ovo ne radim,pa ako mora ban ili nesto tako slobodno,shvatam. Benitez jebo te onaj ko te predlozio da dodjes na mesto trenera Chelsea,jebao te i Benayoun i tvoji otpatci iz Liverpula,govno smecarsko, Da Bog da odes vec sutra,slavicu taj dan kao onaj kada smo uzeli LS picka ti materina celava i retardirana. Koji si ti kurac od trenera,svaki dan sve vise i vise verujem da si dosao na mesto trenera samo da bi razjebao svetinju koju volimo i zbog koje sada sebi kidamo zivce nenormalno! Da je ostao Di Matteo i da je ovako vodio ekipu ne bi mi bilo krivo makar ispali u drugu ligu,smece obicno. Pa ti nemas kapacitet da vodis Donji Srem a ne klub kakav je Chelsea. Jebao te i Torres i to sto uvodis Dembu tek u 90 minutu idiote jedan retardirani,!!!!!! Taj Demba je placen sitno a pokazao je 90x vise od Torresa koji svaku 65 utakmicu odigra SOLIDNO,a ne sjajno. Jebao te i Bertrard na krilu,ako vec mora plavusan da ti igra,onda neka Demba igra umesto Bertrarda kao u kupu IDIOTE RETARDIRANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koji ce nam kurac Benayoun? Stavi nekog klinca bre! Odreknemo se Piazona a potreban nam je...o jebem ti zivot vise. MRS SA KLUPE STOKO!!! QPR,Sunderland,Reading,gde mi prosipamo bodove....sada smo mogli biti i drugi komotno da ovaj idiot nije na klupi. Gde je Swansea,Bretford, Corintias :@ :@ :@ jebao te dan kada si se rodio. Di Matteo ili Mourinhno vratite se,bar ste voleli klub!! Benitez MRS SA KLUPE! ROMANE REAGUJ!!!!!!!!!!!!!! Prijavi
30. januar 2013.13 god. comment_105137 Tata ludi http://chelseabalkan.com/index.php/item/3606-benitez-nakon-remija-protiv-readinga-idemo-u-pravom-smjeru.html Prijavi
30. januar 2013.13 god. comment_105140 Ako je odredište kluba Marijanska brazda onda se slažem s izjavom da idemo pravim putem Prijavi
30. januar 2013.13 god. comment_105143 A evo šta kaže jedan stari navijač Liverpoola o Rafi: [img]http://i49.tinypic.com/t6bds9.png[/img] Prijavi
31. januar 2013.13 god. comment_105158 posle ove njegove izjave i posle toga kako vodi ekipu,da sam Roman Abramovic... sutra bi otisao u trening centar, pozvao 30 novinara na stadion i terao bi Beniteza da trci krugove i radi sklekove i trbusnjake za kaznu! Kada on nama moze da pljuje u lice i ja bi njemu. Prijavi
31. januar 2013.13 god. comment_105159 „Igrači vole treninge.†Ovde sam prestao da čitam. Prijavi
31. januar 2013.13 god. comment_105160 O kakvom pravom smjeru on govori pa jeli on lud ili nas pravi lude Prijavi
31. januar 2013.13 god. comment_105171 ovaj čovjek nije dobar, on kao da želi da sve upropasti... jooj ditteo ditteo gdje si Prijavi
31. januar 2013.13 god. comment_105187 [img]http://25.media.tumblr.com/837e24ab75560d7a1ae83512362ac247/tumblr_mhgo0y0Yls1r3ss7io1_500.jpg[/img] Da se i ja pridruzim !!!Evo mu od mene : [img]http://media.tumblr.com/b91969a3eef549231d0f75decc81a253/tumblr_inline_mhglbnOa3b1qz4rgp.gif[/img] Prijavi
31. januar 2013.13 god. comment_105208 [quote name='Caeruleus' timestamp='1359589870' post='105137'] Tata ludi [url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/3606-benitez-nakon-remija-protiv-readinga-idemo-u-pravom-smjeru.html"]http://chelseabalkan...vom-smjeru.html[/url] [/quote] Benitezu ocito treba reci da se utakmica igra 90+ minuta, a ne 85. Prijavi
31. januar 2013.13 god. comment_105213 Je li ima jos onih koji s vremena na vrijeme stanu u odbranu ovom ludaku? Nesto su mi se usutili.. Btw, nadao sam se da cu danas pricitati lijepu vijest, da je debeli dobio otkaz i da ce na njegovo mjesto doci... ... bilo tko. Prijavi
31. januar 2013.13 god. comment_105214 Ovaj nam se smeje u lice svojim izjavama.Misli da smo glupi.Pa mamu ti jebem debelu sta to radis ratardu nijedan.I ti i Emanalo i Benajun i Tores svi ste prokleti.Nosite se svi u raspali Luzerpul jebem li vas nasposobne.Debilu nijedan.Prvu izmenu vrsis u 82.minuti jebem li ti sve,koji normalan trner to radi.Gori si 3 puta od Scolarija. Prijavi
31. januar 2013.13 god. comment_105266 A kad sam cuo da je Benajun usao....o jbm te zivote... Prijavi
1. februar 2013.13 god. comment_105323 [quote name='weednesday' timestamp='1359632987' post='105208'] Benitezu ocito treba reci da se utakmica igra 90+ minuta, a ne 85. [/quote] To bi trebalo igracima reci ne Benitezu[quote name='denko' timestamp='1359633658' post='105214'] Ovaj nam se smeje u lice svojim izjavama.Misli da smo glupi.Pa mamu ti jebem debelu sta to radis ratardu nijedan.I ti i Emanalo i Benajun i Tores svi ste prokleti.Nosite se svi u raspali Luzerpul jebem li vas nasposobne.Debilu nijedan.Prvu izmenu vrsis u 82.minuti jebem li ti sve,koji normalan trner to radi.Gori si 3 puta od Scolarija. [/quote] Zasto raditi izmjenu kad ide sve po planu imali smo rezultat 2:0[quote name='Elvis' timestamp='1359659692' post='105266'] A kad sam cuo da je Benajun usao....o jbm te zivote... [/quote] Benayoun je dodao lijepu loptu za Oscar sto Oscar nije zabio i rijesio tekmuOscar je tragicar, momak je promasio 3 ciste sanse, a ne znam kad se treneri krive kad igraci promasuju zicere Prijavi
1. februar 2013.13 god. comment_105324 Ja ne znam jesi li i iz koje si ti ustanove izaša obi, al po slici vidim da si neuhranjen pa vjerojatno zato buncaš. Ti zapravo braniš Beniteza? Haloooo?? Prijavi
1. februar 2013.13 god. comment_105354 @CFC1905 Lik sa slike njegovog profila je Kristijan Bejl u filmu The Machinist. Ineca odlican film,svima ga toplo preporucujem . Da ne skrecem sa teme puno,Rafa out . Prijavi
1. februar 2013.13 god. comment_105355 [quote name='CFC1905' timestamp='1359712438' post='105324'] Ja ne znam jesi li i iz koje si ti ustanove izaša obi, al po slici vidim da si neuhranjen pa vjerojatno zato buncaš. Ti zapravo braniš Beniteza? Haloooo?? [/quote] Pa branim ga u cemu je problem, je li on kriv sto je Oscar promasio 3 zicera? Ne volim ga nikad ga nisam volio, to svi znamo zasto i kakva je proslost bila s njim, i nije mi bio drago sto ga je uprava zaposlila, ali kao navijac Chelsea od prvog dana mu dajem podrsku i zelim mu da uspije da ima rezultate ne zbog njega nego naseg kluba. Vi niste stali pljucati po njema mislim na nas navijace, covjek ni u jednom trenutku nije dobio podrsku, pa zasto onda ocekujete pobjede, zasto nakon svakog loseg rez. komentirate svaki njegov potez, odluku, zamjenu itd. Sad budite objektivni je li on kriv sto je Torres u finalu klupskog svjetskog promasio cistu sansu, je li on kriv sto Ivanovic dva puta dodao igracima Swansea loptu za pobjedu. I Di Matteo je izgubio dva trofeja ispao iz LP-a, Atletico Madrid i Juventus su na osramotili. Ocito je da nam fali jedan pravi veznjak imalo smo ga da li smo ga na posudbu i da nam fali napadac u formi, tu ne vidim krivicu Di Mattea ni Beniteza, uprava je dala Essiena samo tako, a Cavani i Falcao cekaju. Imamo tri ista tipa igraca Hazard, Mata, Oscar vi mislite da preko noci se to moze uigrati, svi ste neki veliki strucnjaci i mislite da je to samo tako jednostavno. Ovo je skroz nova momcad treba vremena treba biti strpljiv, drugi Chelsea je ovo sjetiti se igrackog kadra za vrijeme Mourinho i pogledajte kakav je danas... A znamo da Benitez nikad nije tezio profinjenim igracima kakve mi imamo danas i da to nije njegov nogomet. Po meni je uprava najvise grijesila sada samo se nadam da udjemo u LP-a da dodje novi trener i da se poslozi momcad za narednu sezonu. Prijavi
1. februar 2013.13 god. comment_105358 Pljucamo ga zato što je čovjek retardiran i uništava klub, nek odjebe iz svetinje. Čovjek glupe poteze radi, retardirane kakav je i sam, i dok god je u klubu pišat ću na njega! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.