Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Loïc Rémy (2013-2017, 47 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 349
  • Pregledi 29 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

U ovoj muci sjetio sam se njega...

Kud on ne udje bokte, lik je brz, prodoran i zna dati gol, a sjedi na klupi cijelu sezonu. Jarane jesi se sjebo kad si dosao, opasno.

Majstore kupi prnje, propašćeš ovdje. 

Koliko je Mourinho zadrt govori i činjenica da ovaj ima manju minutažu od našeg rezervnog golmana. Jebote u Cityju su imali takve napadače tipa Aguero i Džeko, pa je opet Jovetić stalno dobijao priliku. Kod Mou-a Costa igra dok ne umre, jebo te hljeb znaš li ga izvadit, jel ti ženu plodio pa ga toliko držiš na terenu?

Mou je takav. Samo vi mene niste slusali. Jednostavno uhvati se nekih igraca ko da mu zivot zavisi. Zbog Mourinhove tvrdoglavosti Mata, DeBruyne i Salah nas napustise. A imali su sta pokazat. Uglavnom vise i od Oscara i od Williana i od Ramiresa. Tako i s Remyjem koji je bez razloga postao treci izbor i to izbor koji ne igra.

Ma sta su imali De Bruyne i Salah, a sto Willian i Oscar nemaju? Daj ba Cae seres puno s tim prodanim igracima. Donekle se slazem samo za Matu, lik je bio vrlo dobar igrac kod nas JEDNO VRIJEME. Vidi se u Unitedu da je to vrijeme davno proslo. 

bas bih volio da neko od novinara na presici postavi pitanje, zasto je remy zapostavljen? bas ovim rijecima, zbog cega to drogba ima prednost ispred remya i otkud toliki kredit kod coste

• 2 sedmice kasnije...

Kako gotivan igrač hljeb ti poljubim.Baš me interesuje koliki mu je procenat iskorištenih šansi? Pa svaku i najmanju priliku je iskoristio.
Definitivno zaslužuje više od 10 - 15 min utakmice . I danas dobio malo više zbog povrede Coste.

Al si izvukao Murinja od zasluzenih kritika, svaka ti cast, sad ce se lako progutat njegove greske sa danasnje tekme.

Iskreno mi je zao ovog igraca, ko sve ima mesto u prvih 11, a on sedi na klupi, da sam ja na njgovom mestu na treningu bih nekom od tih igraca polomio obe noge!

• Autor

De nek neko izvuče omjer minuta i golova ovog lika. Fenomenalan je, koristi svaku šansu i opet ga Mourinho ponižava nekad ubacujući ga pred sami kraj kad ne može ni 2 lopte dobiti.

Ne mogu da vjerujem da Mourinho tako malo povjerenja ima u njega, da nije Costinih suspenzija i gluposti, teško da bi ovaj vidio terena. Doveden kao igrač koji je ovakve ekipice tipa Hull rješavao s poslom igrajući za Newcastle i QPR, i eto vidi se koliko mu malo treba.

Ne bi me čudilo da ode kad osvoji titulu sa nama.

De nek neko izvuče omjer minuta i golova ovog lika.

Samo za Premiership:
394 minute odigrao
98.5 minuta po golu.
Starting eleven: 3,
Substituted in: 12,
On the bench: 7 

Ja glavu dajem da bi korisniji bio on na krilu nego Willian.

Pa da, ali Mou je bitnije da mu krilo visi u odbrani, tako da nema boga da bi pustio Remya.

Mogao bi on da igra neko lazno krilo, ali samo u 4-3-3 formaciji, koja bi se transformisala u romb, ako situacija na terenu to zahteva. 

Mislim da bi on bio kompatibilan s Costom, jer Diego voli da se izvlaci sa strane, napada protivnicke odbrane i navlaci igrace na sebe, dok je Remy vise trpac, koji nema preveliki radijus kretanja, ali ima osecaj da se nadje na pravom mestu, u pravo vreme. 

• 2 sedmice kasnije...

Još jedan pogodak vrijedan tri boda . 
Izgleda da će na kraju sezone dobiti više prostora "zahvaljujući" povredi Coste.

Nemam neki poseban razlog ali ovaj igrač mi je iznimno drag. Trpaj Loiče

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.