Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Loïc Rémy (2013-2017, 47 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ovaj čovjek mora ostati, to ne treba ni razmatrati, samo me strah da će ga Mourinho ubaciti u neku kombinaciju i da bi mogao otići.

Za pare za koje je došao ne možemo naći boljeg igrača, čak ni za puno više para, toliko zahvalan igrač.

• Odgovori 349
  • Pregledi 29 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

sve to stoji ali dugo je Murinju trebalo da se opasulji i da mu pruži priliku

verujem da je ovo za njega bila jako teška sezona i skidam mu kapu pre svega zbog truda i zalganja,na kraju se to isplatilo

i ono što je najvažnije je to da smo juče videli da bez problema mogu na teren zajedno Kosta i Remi ,tako da mi se čini i da je juče malo Murinjo experimentisao sa taktikom a pored toga moram da pohvalim i Kostu koji je radio za tim 

• 2 sedmice kasnije...

Boljeg napadača za onoliko para koliko je on došao nećemo naći.
Boljeg jokera s klupe nećemo naći.
Boljeg realizora (omjer minute / golovi) nećemo naći.
Lik je svaku priliku iskoristio koju je dobio,nije imao sreće taman kad je trebao biti 1 napadač (kada se i Diego povrijedio) i ovaj se peh povrijedi .
Definitivno ne bi želio da ode.

ne mora ovo da bude do Oca

Sisoko je izjavio :

"Didier Deschamps clearly told us that he will only be choosing players who are regularly playing. With one year to go until the Euros, you cannot change club and find yourself on the bench."

"At the same time, I want to play for one of the biggest clubs and I would notably like to play in the Champions League, something I cannot do at Newcastle. One day or another, my hour will come. In any case, I see myself staying in England."

moguće da se sad njemu ide negde gde bi bar imao šansu da dodje do uloge prvog napadača,kod nas takav tretman nikad neće imati bez obzira na to što je Otac priznao da je pogrešio,u najbolju ruku dobio bi koji minut više a ako kojim slučajem dodje neko zvučnije ime tek će onda pasti 

sad jbg,ne mora da znači da je ova vest istina,ali vidielo se da je njemu jako teško palo da greje klupu,bez obzira na to što je znao kakav će status imati

mi evidentno imamo problem sa tim squad igračima,KDB,Mata,sad Čeh....niko od njih nije imao neke volje da prihvati tu ulogu,mada su neki ipak to olako prihvatili(primer Mikela)

Remi je poslednja rupa na svirali, ali i rupa koja pusta najljepse zvuke -A.O.

Ovaj doktor nigde ne ide! Falkao ce morati da se izbori za mesto u ekipi tako da je Remi i dalje drugi napadac a Falkao pocinje sezonu kao treci napadac. Ako zadrzi formu sa kraja sezone ne bi trebalo da razmilslja o odlasku pa cemo ako sve bude kako treba u novu sezonu uci sa 3 veoma kvalitetna napadaca koji se bore za mesto prvog napadaca i truditi se da postizu golove iz najmanje sanse tako da ce ekipa profitirati.

Kada bih morao birati između njega i Falcaoa, izabrao bih Falcaoa. Iako je Remy bio odličan, svaki put kada je ušao donjeo je razliku, ali ja opet mislim da će kod nas Falcao eksplodirati i igrati svoj najbolji nogomet. Nekako on je klasa, pravi napadač, kada je u formi kao iz Porta i Atletica onda je najbolji napadač na svijetu

Ovaj doktor nigde ne ide! Falkao ce morati da se izbori za mesto u ekipi tako da je Remi i dalje drugi napadac a Falkao pocinje sezonu kao treci napadac. Ako zadrzi formu sa kraja sezone ne bi trebalo da razmilslja o odlasku pa cemo ako sve bude kako treba u novu sezonu uci sa 3 veoma kvalitetna napadaca koji se bore za mesto prvog napadaca i truditi se da postizu golove iz najmanje sanse tako da ce ekipa profitirati.

Majstore Remy je bio Drogbi backup, a da ne bude Falcau :D

Majstore Remy je bio Drogbi backup, a da ne bude Falcau :D

Pa jbg kad god je Kosta bio suspendovan ili povredjen i Remi se tada povredjivao pa je Drogba morao da igra

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.