24. maj 2015.11 god. comment_218378 Ovaj čovjek mora ostati, to ne treba ni razmatrati, samo me strah da će ga Mourinho ubaciti u neku kombinaciju i da bi mogao otići. Za pare za koje je došao ne možemo naći boljeg igrača, čak ni za puno više para, toliko zahvalan igrač. Prijavi
24. maj 2015.11 god. comment_218379 ne verujem da je ovo izjavio ali i da jeste,bilo bi licemerno kad je skoro potpisao za njih al je dogovor propao zato što je Liverpul odustao nakon lekarskih pregleda u svakom slučaju,postao mi je jako drag nakon one emisije ostaće on,ne brinite se Prijavi
24. maj 2015.11 god. Autor comment_218381 Ma nije to izjavio, evo sad slušam njegovu izjavu.. Nema veze s tim gore. Prijavi
24. maj 2015.11 god. comment_218470 Koliko potcenjen igrac.. a koliko donosi timu kada dobije sansu. Neverovatno. Prijavi
25. maj 2015.11 god. comment_218483 Igracina, komotno moze s Costom da se ravnopravno bori za prvog napadaca u klubu. Prijavi
25. maj 2015.11 god. comment_218484 slazem se donekle, ali je savrsen kao dzoker sa klupe, mislim da mu to vise lezi, tj nama, tada daje golove. Prijavi
25. maj 2015.11 god. comment_218500 sve to stoji ali dugo je Murinju trebalo da se opasulji i da mu pruži priliku verujem da je ovo za njega bila jako teška sezona i skidam mu kapu pre svega zbog truda i zalganja,na kraju se to isplatilo i ono što je najvažnije je to da smo juče videli da bez problema mogu na teren zajedno Kosta i Remi ,tako da mi se čini i da je juče malo Murinjo experimentisao sa taktikom a pored toga moram da pohvalim i Kostu koji je radio za tim Prijavi
25. maj 2015.11 god. comment_218508 Nadam se samo da ostaje, bio bi grijeh ako bi on otišao.. Prijavi
2. juni 2015.11 god. comment_219178 toooo sine!!!! http://gfycat.com/DenseFineDogwoodtwigborer Prijavi
10. juni 2015.11 god. comment_219905 u francuskoj trube da smo dozvolili WH da priča sa igračem Prijavi
10. juni 2015.11 god. comment_219908 https://twitter.com/F8Piraux/status/608635937984249856 Prava pi bila steta da ode, bas mi je prirasto srcu. Prijavi
10. juni 2015.11 god. comment_219911 Boljeg napadača za onoliko para koliko je on došao nećemo naći. Boljeg jokera s klupe nećemo naći. Boljeg realizora (omjer minute / golovi) nećemo naći. Lik je svaku priliku iskoristio koju je dobio,nije imao sreće taman kad je trebao biti 1 napadač (kada se i Diego povrijedio) i ovaj se peh povrijedi . Definitivno ne bi želio da ode. Prijavi
10. juni 2015.11 god. comment_219924 ne mora ovo da bude do Oca Sisoko je izjavio : "Didier Deschamps clearly told us that he will only be choosing players who are regularly playing. With one year to go until the Euros, you cannot change club and find yourself on the bench." "At the same time, I want to play for one of the biggest clubs and I would notably like to play in the Champions League, something I cannot do at Newcastle. One day or another, my hour will come. In any case, I see myself staying in England." moguće da se sad njemu ide negde gde bi bar imao šansu da dodje do uloge prvog napadača,kod nas takav tretman nikad neće imati bez obzira na to što je Otac priznao da je pogrešio,u najbolju ruku dobio bi koji minut više a ako kojim slučajem dodje neko zvučnije ime tek će onda pasti sad jbg,ne mora da znači da je ova vest istina,ali vidielo se da je njemu jako teško palo da greje klupu,bez obzira na to što je znao kakav će status imati mi evidentno imamo problem sa tim squad igračima,KDB,Mata,sad Čeh....niko od njih nije imao neke volje da prihvati tu ulogu,mada su neki ipak to olako prihvatili(primer Mikela) Prijavi
11. juni 2015.11 god. comment_219984 https://twitter.com/DuncanCastles/status/608982691975966720 Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220266 Vi znate koliko sam ja patio za Falcaom. Ali sada bi mi bilo krivo kad bi došao, jer imamo Remyja. Ionako igramo u formaciji s 1 napadačem i to teško da će se promjeniti. Prijavi
16. juni 2015.11 god. comment_220655 Remi je poslednja rupa na svirali, ali i rupa koja pusta najljepse zvuke -A.O. Prijavi
16. juni 2015.11 god. comment_220664 Ovaj doktor nigde ne ide! Falkao ce morati da se izbori za mesto u ekipi tako da je Remi i dalje drugi napadac a Falkao pocinje sezonu kao treci napadac. Ako zadrzi formu sa kraja sezone ne bi trebalo da razmilslja o odlasku pa cemo ako sve bude kako treba u novu sezonu uci sa 3 veoma kvalitetna napadaca koji se bore za mesto prvog napadaca i truditi se da postizu golove iz najmanje sanse tako da ce ekipa profitirati. Prijavi
16. juni 2015.11 god. comment_220670 Kada bih morao birati između njega i Falcaoa, izabrao bih Falcaoa. Iako je Remy bio odličan, svaki put kada je ušao donjeo je razliku, ali ja opet mislim da će kod nas Falcao eksplodirati i igrati svoj najbolji nogomet. Nekako on je klasa, pravi napadač, kada je u formi kao iz Porta i Atletica onda je najbolji napadač na svijetu Prijavi
16. juni 2015.11 god. comment_220675 Ovaj doktor nigde ne ide! Falkao ce morati da se izbori za mesto u ekipi tako da je Remi i dalje drugi napadac a Falkao pocinje sezonu kao treci napadac. Ako zadrzi formu sa kraja sezone ne bi trebalo da razmilslja o odlasku pa cemo ako sve bude kako treba u novu sezonu uci sa 3 veoma kvalitetna napadaca koji se bore za mesto prvog napadaca i truditi se da postizu golove iz najmanje sanse tako da ce ekipa profitirati. Majstore Remy je bio Drogbi backup, a da ne bude Falcau :D Prijavi
16. juni 2015.11 god. comment_220695 Drogba je igrao ispred Remija uglavnom zato što je ovaj bio povređen dok je i Kosta bio van stroja. :'D Prijavi
16. juni 2015.11 god. comment_220698 Majstore Remy je bio Drogbi backup, a da ne bude Falcau :D Pa jbg kad god je Kosta bio suspendovan ili povredjen i Remi se tada povredjivao pa je Drogba morao da igra Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.