Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Loïc Rémy (2013-2017, 47 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 349
  • Pregledi 29 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Šteta, nadam se da će ostati.. lik je zlato

Costa ako nekom izbije zube, dobije suspenziju 20years to life, ko zna kakav će Falcao bit, štaš onda jebote hljeb

Ooo Remy ti u nemilosti si
I ja sam to upratio. Lik je masina, cak i u odnosu na proslu sezonu...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

• 4 sedmice kasnije...

Sad protiv CP, eto Diego ce garant pocet, al ako se bude vršila zamjena, i uvodio napadač, treba ubacit ovog macana u igru, a ne Flopcaoa, jebeš mu mater, zaslužio je ako ništa na račun prošle sezone i dobrih igara kad je god ušao, a uvjeren sam da će pokazati više u tih 20-30 minuta nego ovaj.

Jebote, pa zar ni sekunde sezone? Bojim se da nas ne napusti do kraja roka, sta ces onda... al valjda nece.

Treba biti drugi napadac i to je to,jbs Flopinu

Opa falcao je vec flop. Svaka cast genijalci

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Flop je bio i pre nego sto je dosao kod nas, novi Torres.

Opa falcao je vec flop. Svaka cast genijalci

Šta je uradio u zadnje 2 godine da ga se ne bi nazivalo flopom. Nije flop, nego FLOPČINA, uzeli smo mačka u vreći i još ga masno platili. Bio je igračina u svoje vrijeme, sad je flopina i bit će tako sve dok mu se igra ne okrene za 180 stupnjeva.

Sto se tice plavog dresa flopom se nazivat ne moze. Na stranu to sto mnogo vise volimo loica. Volimo Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

jebo mater ako Loic popizdi i ode gdje će igrat, ostali smo sa Costom koji se povređuje ko Wilshere a dobija suspenzije ko Barton i sa Flopadelom Flopcaom

Šta je uradio u zadnje 2 godine da ga se ne bi nazivalo flopom. Nije flop, nego FLOPČINA, uzeli smo mačka u vreći i još ga masno platili. Bio je igračina u svoje vrijeme, sad je flopina i bit će tako sve dok mu se igra ne okrene za 180 stupnjeva.

Pa Å¡to se brineÅ¡? Okrenut će se njemu igra za 180, al 2 puta. :D :D 

• 2 sedmice kasnije...

Ako ne bude prilike za njeg do decembra, ode on. A to bi mu bilo najpametnije, prekvalitetan je on, da konstantno sjedi na klupi.

• 2 sedmice kasnije...
Za rezerviste nema veće šanse nego kad su prvotimci van forme. Ako sada zategnu, ili će sebi obezbediti mesto u startnih, ili će probuditi pomenute.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.