Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Loïc Rémy (2013-2017, 47 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ne bih ga olako puštao. Iako dolaskom Falcaa njegov odlazak je dosta izvjestan. Jebiga lik ne želi bit nebitan 2 sezone zaredom. Sviđa mi se kao igrač i volio bih ga vidjet u timu možda i više od Falcaa. Naravno ne onog Falcaa iz Atletica, ali ovog iz Manchestera ne želim gledat u našem dresu. 

• Odgovori 349
  • Pregledi 29 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

A ja dajem ruku da je čovjek bolji od Falcaoa.

Trenutno je bolji, i ja isto tako bi prije njemu dao šansu. 
Al Falcao je u globalu puno bolji napadač, samo je pitanje jel Mou može izvući maksimum iz njega. A nadajmo se da može. 

Trenutno je bolji, i ja isto tako bi prije njemu dao šansu. 
Al Falcao je u globalu puno bolji napadač, samo je pitanje jel Mou može izvući maksimum iz njega. A nadajmo se da može. 

Ronaldo debeli je u globalu još bolji, xexe.

Igrac koji nikako nije dobio pravu sansu, nadam se da ostaje u klubu jer bi njegovim odlaskom opet morali razmisljati o novom napadacu.

• 3 sedmice kasnije...
Žao mi ovog čovjeka. Trebao je dobiti bolju priliku. I definitivno nije zaslužio da ode zbog Falcaa. Gotivan mi je igrač i žao mi je što odlazi. Jedino nam se ostaje nadati da će Falcao biti dobar.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Back up sa savrsenom realizacijom. Mnogo se kockamo ovom zamjenom za njega, al realno u slucaju da proigra, falcao ce i costu izbacit... Sretno loice

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Jedan od najdebilnijih poslova uprave u poslednjih par godina, dovođenje ovoga momka i betoniranje za klupu, guranje drogbe iako je loic pokazao koliko zna kad dobije šansu, vadio nas iz govana, zabijao kad je stigao i onda vrhunac na kraju sezone te otjeraju ko kera i dovedu Falcaa. Jadno

Prodajemo Remya za 7 miliona i to eura, pa gdje ide ovaj svijet, u vrijeme kada svaka budala vrijedi 15 miliona ovakvog igrača mi dajemo za 7 miliona eura, pa taj Remy bi bi prvi napadač u 90% klubova lige.

I koga sada dovesti, ovakvo zahvalnog igrača nema šanse da nađemo.

Čekaj jel ovo pitanju neka klauzula neki kurac?

Za očekivati je da ode. Kada je Mourinho davao šansu Drogbi koji je na zalasku karijere i koji teško da može odigrati više od poluvremena  prije nego Remyu (iako je ovaj i najmanju ali bukvalno najmanju šansu koristio) teško da možemo očekivati da će je dobiti prije nego jedan Falcao.

Činjenica je i da se uvek povređivao kada je trebalo da igra, tj. dvaput se povredio maltene u isto vreme kad i Kosta, manite se tih priča da ga Murinjo ne voli.

Činjenica je i da se uvek povređivao kada je trebalo da igra, tj. dvaput se povredio maltene u isto vreme kad i Kosta, manite se tih priča da ga Murinjo ne voli.

Kada se Costa povredio, Drogba je Murinju bio ispred Remy-a, da ne spominjem koliko je puta Drogba zamijenio Costu a koliko Remy.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.