Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Loïc Rémy (2013-2017, 47 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 349
  • Pregledi 29 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Boljeg resenja od njega nema, to treba da bude jasno svima.

10 milki, plata mu nuje velika, a ne smeta mu sto je 2 napadac.

Bony je duplo skuplji, oko 20 milki, em bi i imao vecu platu.

Destro je isto 2x skuplji, al se meni licno nimalo ne svidj, video sam kakve je golove davao, najdalji mu je negde 7.5 metara od gol liije. Nikakav igrac, imo.

Falcao, realno gledano takav igrac, a da nam greje klupu, pa ne ide da ga yebes.

edit

Loic Remy has agreed a 4-year contract deal with #Chelsea according to latest reports from France #CFC

Istinu zboriš. Iako sam bio protiv njegova dovođenja, jer ga nešto ne gotivim činjenica je da je on ono najbolje što nam se nudi u ovom trenutku za male pare. A tko zna. Možda u nas bude dobro igra. Al ipak se nadam da će biti treći napadač, jer volim gledati Drogbu kako ovako ulazi u drugom poluvremenu, imam osjećaj da će ga uskoro zabiti.

Kada je Torres otišao smatrao sam da će vjerovatno doći neki jeftiniji napadač iz Premiershipa i prvi koji mi je pao na pamet je upravo Remy, nije on loš igrač tako da nemam ništa protiv njegovog dolaska.

Kada bi doveli nekog skupog napadača tipa Falcao to bi nam samo donijelo nestabilnost u napadu i probleme jer bi imali slučaj da jedan od dvojice skupih napadača sjedi na klupi. Ovako je puno bolje imamo Costu koji je naš prvi napadač i uz Drogbu ako dovedemo Remya mislim da bi mogli biti zadovoljni. Torres je konačno otišao a Remy ne može biti gori od njega sve i da to hoće.

Ne znam što će nam on. Bolje da uzmu nekog engleskog napadača. Ovako će dovući Remya, a do kraja prijelaznog roka će se opet morati rješavati jednog stranog igrača, koji će biti prekobrojan. Znači da netko iz sadašnjeg rostera mora na posudbu...

Ne znam što će nam on. Bolje da uzmu nekog engleskog napadača. Ovako će dovući Remya, a do kraja prijelaznog roka će se opet morati rješavati jednog stranog igrača, koji će biti prekobrojan. Znači da netko iz sadašnjeg rostera mora na posudbu...

Izgleda da bi Van Ginkel mogao u Hull na posudbu.

Zvanično, nosiće broj 69

broj njegovog godista 

Dobrodosao! Iako nisam bas odusevljen njegovim dolaskom, postovacu ga i zelim mu sve najbolje, kao i svim ostalim igracima u klubu. Bice odlican kao drugi napadac kluba, i sigurno se nece buniti ako bude grejao klupu, jer svi znamo koliko on voli novac. Iako je Demba Ba u <3, mislim da je Remy kvalitetniji igrac.

P.S. Ovo je njegov sajt http://ww.loic-remy.com
Ludilo!

Dobrodošao i sve najbolje u Chelseaju  :sal:

Imam neki dobar predosjećaj i za njega baš kao što sam imao za Costu i nadam se da će opravdati moja očekivanja. Smatram da smo odradili dobar posao i ko god da je došao nije loše jer smo se riješili Torresa. Remy može odraditi dobar posao kao zamjena Costi i mislim da će biti odlična alternativa. Neka postigne 8-14 golova u svim takmičenjima i ja zadovoljan, on je sada u najboljim fudbalskim godinama i vjerujem da je svjestan da mu je ovo prilika karijere da uspije u velikom klubu i zato će siguran sam ati sve od sebe.

Inače dobro mu stoji naš dres, a što se broja tiče volio bi da uzme 39 kao nekad njegov sunarodnjak Anelka, i takođe sam zato da Costa ostane sa brojem 19 jer je to njegov broj kroz karijeru a i sjajno je počeo sa tim brojem.

Costa moze samo dobiti broj 8+1

a devetka ide Remyu

dobrodosao nam i daBogda se Mourinho imao slatke muke s tobom i Costom u napadu

• Autor

LOL za one sa pouzdanima izvorima što su pričali da je Bony prva želja, a ne Remy kako smo odmah napisali. :D

A dobrodošlica Loicu, prije svega znajući ono šta je Kalouda postao ranije za njega, prvo mu želim zdravlja i da sve ok bude s njim a onda i uspješnu karijeru u Chelseajevom dresu. Ovaj nam je igrač bio prijeko potreban poslije odlaska Torresa i nakon ovog potpisa, čini se kao da smo izveli besprijekoran prelazni rok.

neka uzme 9 a Costi savršeno odgovara 19 i nadam se da će ga nositi celu karijeru u Chelsea

i još nešto, kakva je sad situacija sa strancima?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.