Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Loïc Rémy (2013-2017, 47 nastupa)

Istaknuti odgovori

Usao je na mala vrata klub... a sa terena izlazi sa pogotkom svaki put kada dobije sansu.  trudi se, suta, pokusava. Dobar je Remy.

• Odgovori 349
  • Pregledi 29 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bravo doktore, dva puta za redom nas vadis iz govana. Miran momak, radi svoj posao. RESPECT.

Remy je u posljednje dvije utakmice odigrao 77 minuta i za to vrijeme nam je svojim golovima direktno obezbijedio 6 bodova. =D>

Costa je ponovo povređen tako da će biti prostora da se i Remy pokaže, do sada je pokazao da se ekipa može osloniti na njega.

Pravi napadač, stalno utrčava, otvara se, šuta. Zaslužuje da igra, a i eto mu prilike pa neka se pokaže.

• Autor
Mece ih rasno. Jebac i igrac. Alal vera LoiKe, samo deri sine.
Costa se povrijedi opet, znaci Bog hoce da nas Remy odvede do pokala. Naprijed Loic!

Najbolji dzoker lige.

Sad ce valjda otplesati ovo do kraja.

• 2 sedmice kasnije...

Nisam upućen šta je s Remyem što ga nije bilo u sastavu protiv QPR-a?

Nije valjda da je toliki baksuz da se dva puta povrijedio kada je trebao dobiti priliku (sjetite i u prvom dijelu sezone je Costa bio povrijeđen nakon čega i Remy povrijedio).

Nisam upućen šta je s Remyem što ga nije bilo u sastavu protiv QPR-a?

Nije valjda da je toliki baksuz da se dva puta povrijedio kada je trebao dobiti priliku (sjetite i u prvom dijelu sezone je Costa bio povrijeđen nakon čega i Remy povrijedio).

Mala povreda..

Mourinho kaže da bi trebao biti spreman za United.

Koliko ovaj čovjek nema sreće, pa to je strašno, čim se Costa povredi i treba da Remy dobije šansu, odmah se i Remy sjebe..

Ovo se već drugi put u sezoni dešava.

Remy će se oporaviti za Arsenal, ali mislim da će i Costa, tako da opet Remy klupa.

• 2 sedmice kasnije...

Sta je s covjekom ? Sta je povrijedio ? 

Koliko je ukupno golova dao ove sezone za nas u Premiershipu??? 

5

Ocjena sezone : 6.5

Murinjov dzoker. U par navrata je izvlacio tim iz govana, trebao je odigrati vise meceva, ali Murinjo je davao sansu drugima, a i  Remi nije imao srece s povredama pred kraj sezone. Sve u svemu zadovoljan sam s njegovom igrom, svaku je priliku iskoristio. Nadam se da ce ostati i do godine i da ce dobijati vecu minutazu.

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Najborbeniji večeras, jedini koji je i napravio šansu na čitavoj utakmici. Svaka čast majstore, pravi navijači više cijene ovaj trud i ovu partiju nego bilo koji gol. Kupio si me večeras za sva vremena.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.