23. septembar 2015.11 god. comment_235557 Odlican prvo poluvrijeme,drugo malo losijr ali dobar bolji od Falcaa. Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235568 Mene je iznervirao sebiÄnošću veÄeras. Za ekipu se igra, a ne za sebe. Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235582 Malo je u drugom poluvremenu izgoreo u zelji da odigra sto bolje. Previse suteva i sebicnosti u zelji da se dokaze. Zasluzuje vise minuta. Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235583 Da onaj kloc nije igrao u napadu ovaj bi sigurno imao bolju utakmici. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
27. septembar 2015.11 god. comment_236069 Beze jucer... Nista nije uradio korisno, sem iznudjenog kornera nekad u 20toj minuti... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
27. septembar 2015.11 god. comment_236107 Opet je juÄer visio u zaleÄ‘u baÅ¡ kao i nedavno. ÄŒitavu utakmicu previsio u zaleÄ‘u. Prijavi
28. oktobar 2015.10 god. comment_239398 Loic Remy has backed Mourinho “It's important for him (Mourinho) to stay and we don't want to give up,†said Remy, who scored Chelsea’s equaliser against Stoke before they were beaten on penalties. “We were champions together only last season and he is a really great manager. Of course I don't want him to leave. I think all the players don't want that. “I’m really sure that Saturday will be a big game, but we can still be in the top four of the League if we win games. “You could see against Stoke we played well, we created situations but we just didn't score. “It does look and feel like, after losing on penalties, that things aren't going our way. But when you know the quality of the group and the fact we were champions last season, which was not by chance, the quality is still here. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240632 Majko mila koji debil, tebe treba osnovama nauÄiti znaÄi ili padni ili zabij jebeni gol kad predriblavaÅ¡ golmana, a ne neÅ¡to izmeÄ‘u... Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240641 Od svih mogucnosti da odmah suta ili pokusa prebaciti golmana on najlosiju opciju izabra dribla metar od gola. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240643 Samo ću napisati da je i ovaj u onoj kutiji igraÄa kojih se treba rijeÅ¡iti do sljedeće sezone. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240703 Povlacim sve sto sam rekao da bi Remy trebalo da dobije vise sansi. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. Autor comment_240705 Kakvi likovi, taÄno ne moÅ¡ vjerovati. Frajer otkako je doÅ¡ao u Chelsea kad god je dobio Å¡ansu, pa i onu najmanju, ne da nije razoÄarao nego je bio odliÄan, donosio i neke kljuÄne bodove kad je bilo najvažnije. PromaÅ¡i jednu Å¡ansu, i to Äak bio ometen od golmana prije toga, odmah pametnjakovići prosipaju svoje spike.. Ludilo ej. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240706 Kakvi likovi, taÄno ne moÅ¡ vjerovati. Frajer otkako je doÅ¡ao u Chelsea kad god je dobio Å¡ansu, pa i onu najmanju, ne da nije razoÄarao nego je bio odliÄan, donosio i neke kljuÄne bodove kad je bilo najvažnije. PromaÅ¡i jednu Å¡ansu, i to Äak bio ometen od golmana prije toga, odmah pametnjakovići prosipaju svoje spike.. Ludilo ej. Nemoj sad da ga branis, trenutno smo svi popizdeli i idemo redom po temama i psujemo igrace. To je tradicija svih foruma. Branjenje ostavljamo za sutra. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240716 Nisam slijep. ÄŒovjek ne može potrÄati. Nije ovo prva utakmica da je loÅ¡.Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
9. novembar 2015.10 god. comment_240954 meni je on najmanji krivac i nemam nista protiv njega osin sta visi po zaledu Prijavi
10. novembar 2015.10 god. comment_241009 meni je on najmanji krivac i nemam nista protiv njega osin sta visi po zaledu VOLIÅ TU REÄŒ NAJMANJI JEL CRVIĆU, IMAÅ MALU RESU MEÄ NOGICAMA SPLICKIM PA TI JE LOIÄŒE REMIÄŒE KRIV JEL, EEEEE AMERIKO PUJ Prijavi
24. januar 2016.10 god. comment_248079 Znam da nije dovoljno igrao i sve ali ovo danas je bilo mnogo lose, ocaj. Ako hoce vise da igra mora svaku sekundu dobro da iskoristi kao sto je radio prosle sezone. Pato ako dodje i bude 10% onog Pata iz Milana, bice ispred Remija. Prijavi
25. januar 2016.10 god. comment_248118 Ja mislim da je odigrao svoju zadnju utakmicu za Chelsea,tj.da odlazi do kraja januara. Prijavi
25. januar 2016.10 god. comment_248165 Najgori ljudi na svijetu su oni kojima je dovoljan tako kratak period da mijenjaju misljenje. Ono kad puse vjetar znate... Samo da ti spomenem sestru Remy, jer nisi pokusao ni da trcis jebo ga ti !!! Prijavi
25. januar 2016.10 god. comment_248188 U neku ruku ga i razumem... davao goleove kada god je usao, nije dobio sansu.. sto bi se sada trudio? Inace sportske.net pisu da ga hoce Leicester, Newcastle i CP. Prijavi
25. januar 2016.10 god. comment_248237 U neku ruku ga i razumem... davao goleove kada god je usao, nije dobio sansu.. sto bi se sada trudio? Inace sportske.net pisu da ga hoce Leicester, Newcastle i CP. Sky sports pise isto... Prijavi
25. januar 2016.10 god. comment_248246 Da ode u Lester to bi bilo najbolje, nek upare njega i Vardy-a i neka idu do titule Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.