30. oktobar 2014.11 god. comment_191253 Sta se desava sa ovim covjekom ? Oce li se oporavit za QPR ? Prijavi
30. oktobar 2014.11 god. comment_191265 Sta se desava sa ovim covjekom ? Oce li se oporavit za QPR ? Neće, možda bude spreman za Liverpool.. Prijavi
6. novembar 2014.11 god. comment_191909 Do sad smo imali problema sa realizacijom napadaca, e sad kad smo to resili jebu nas povrede napadaca, pa dokle vise koji kurac. Na kraju ce Didi odigrati najvise utakmica. Ocel biti spreman za L'pool???? Prijavi
6. novembar 2014.11 god. comment_191911 Do sad smo imali problema sa realizacijom napadaca, e sad kad smo to resili jebu nas povrede napadaca, pa dokle vise koji kurac. Na kraju ce Didi odigrati najvise utakmica. Ocel biti spreman za L'pool???? Neće vjerovatno... Al' jbg ako Costa ne može ništa, onda nek sve ide u kurac. Prijavi
6. novembar 2014.11 god. Autor comment_191958 Do sad smo imali problema sa realizacijom napadaca, e sad kad smo to resili jebu nas povrede napadaca, pa dokle vise koji kurac. Na kraju ce Didi odigrati najvise utakmica. Ocel biti spreman za L'pool???? Jose reko iza reprezentativne pauze da ce Remy biti fit. Prijavi
3. decembar 2014.11 god. comment_194099 Nevjerovatno mi je drago što je i on dao go , postao mi je jako drag :D Prijavi
3. decembar 2014.11 god. comment_194102 Ovo je napadaÄ kalibra 'trpaÄ'... Trpa kad god dobije i najmanju priliku za to. Prijavi
3. decembar 2014.11 god. comment_194110 BaÅ¡ mi je drago Å¡to je postigao gol, jednostavno Äovjek dobija malo prilika za igru, ali kada se naÄ‘e u igri on to iskoristi. Trenutno je prema prilikama koje dobija naÅ¡ treći izbor, ali evo daje svoj treći gol. Bravo Remy =D> Prijavi
3. decembar 2014.11 god. comment_194118 Otreso Vertonghena ko slinu... Bravo Loic, samo mariši Prijavi
3. decembar 2014.11 god. comment_194124 Majstorski...Mislim da bi trebao dobivati više prilika nego Drogba. Prijavi
4. decembar 2014.11 god. comment_194133 Kako nevjerovatan osjecaj imati 3 napadaca u ekipi. Stvarno neprocjenjivo. Kad se samo sjetim prosle sezone i duduka koji je bio prvi napadac, ovo sada izgleda kao san :DNasi napadaci su vec blizu 20 golova u svim takmicenjima, dok prosle sezone na kraju iste, ne znam jesu li svi zajedno dosli do 20. Slazem se sa bestom da treba vise dobijati prilike za igru. Prijavi
4. decembar 2014.11 god. comment_194137 Ovo je napadaÄ kalibra 'trpaÄ'... Trpa kad god dobije i najmanju priliku za to. kalibra Demba Ba https://www.youtube.com/watch?v=lwX5xS2NfcI ugl meni je Remy stalno drag igraÄ, i naravno da mi je drago Å¡to iskoriÅ¡tava svaku Å¡ansicu Prijavi
4. decembar 2014.11 god. comment_194160 Treba vise sansi dobijati, bar sa klupe cesce da ulazi. Prijavi
4. decembar 2014.11 god. comment_194173 NaÅ¡ treći napadaÄ.. Jeste da napadaÄi Livrpoola nisu neko mjerilo, ali ipak.. Prijavi
8. decembar 2014.11 god. comment_194561 Ovo je napadaÄ kalibra 'trpaÄ'... Trpa kad god dobije i najmanju priliku za to. Pa uzimajući u obzir novce koje zaraÄ‘uje i crnaÄku ćundaru koju posjeduje on je inaÄe i 'trpaÄ' van terena. Kad god dobije priliku da ga umoÄi on to i uradi. Može mu se. Prijavi
30. decembar 2014.11 god. comment_196631 Kako se ovaj brat zajebo kad je odlucio da dodje kod nas. Pa njemu Murinjo ne daje sansu, igra Drogba sa 51. godinom ispred njega, a momak ima kvaliteta, sto posto sledeceg ljeta napusta klub, osim ako nije lud da sjedi. Prijavi
30. decembar 2014.11 god. comment_196637 Kako se ovaj brat zajebo kad je odlucio da dodje kod nas. Pa njemu Murinjo ne daje sansu, igra Drogba sa 51. godinom ispred njega, a momak ima kvaliteta, sto posto sledeceg ljeta napusta klub, osim ako nije lud da sjedi. On bi meni igrao ispred Drogbe, bar sledecu, samo zbog Drogbine nonsalatnosti. Najjace protiv Sotona ja pizdim da oni daju gol, Drogba nabacio smijesak, pokusava dati gol petom, koska se sa protivnicima. Prijavi
30. decembar 2014.11 god. comment_196646 To je sve zato sto mourinho gotivi jednog igraca, umjesto da gleda takticki koji bi bio bolji igrac, znaci Remy je barem 3 puta bolji igrac, ali hajmo mi stavljati dedu i ocekivati da pretrci defanzivce s'thamptona :D Prijavi
30. decembar 2014.11 god. comment_196652 Ono što je sigurno, to je da je zaslužio puno veću minutažu.. Samo je problem za Remya što je Costa svojim golovima već stekao kredit kod Mourinha, dok Drogba ima veliko poštovanje od strane Mourinha, tako je Remy treća opcija iako bi trebao biti druga. Ne vidim razloga zašto se Mourinho ne usuđuje da izvede Costu iz igre npr. u 60. minuti ako vidi da mu ne ide tu utakmicu, a da se šansa pruži Remyu.. Prijavi
30. decembar 2014.11 god. Autor comment_196659 Didier je i dalje otac u mnogo stvari za igrace tipa Remya, ali slazem se da bi trebao dobivati vise minuta, prije svega jer Costa uopce ne odudara toliko od njega. Prijavi
4. januar 2015.11 god. comment_197191 Ako ni danas ne poÄne kao starter, onda stvarno ovo nema smisla... Prijavi
4. januar 2015.11 god. comment_197194 fakat je nefer prema Remyu, mora dobiti vise minutaze da znamo sta smo doveli, a nije ni lijepo od murinja da tako zajebe igraca, doveo ga i ne daje mu sansi da igra, a jos postoji sansa da ode iz kluba Prijavi
4. januar 2015.11 god. comment_197202 Ista situacija kao sa Dembarom prosle sezone... Star igrac otima sansu mladom koji nikako da se dokaze Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.