Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Loïc Rémy (2013-2017, 47 nastupa)

Istaknuti odgovori

Sta se desava sa ovim covjekom ? Oce li se oporavit za QPR ? 

• Odgovori 349
  • Pregledi 29 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Do sad smo imali problema sa realizacijom napadaca, e sad kad smo to resili jebu nas povrede napadaca, pa dokle vise koji kurac.

Na kraju ce Didi odigrati najvise utakmica.

Ocel biti spreman za L'pool????

Neće vjerovatno... Al' jbg ako Costa ne može ništa, onda nek sve ide u kurac.

• Autor

Do sad smo imali problema sa realizacijom napadaca, e sad kad smo to resili jebu nas povrede napadaca, pa dokle vise koji kurac.
Na kraju ce Didi odigrati najvise utakmica.

Ocel biti spreman za L'pool????

Jose reko iza reprezentativne pauze da ce Remy biti fit.
  • 4 sedmice kasnije...

Baš mi je drago što je postigao gol, jednostavno čovjek dobija malo prilika za igru, ali kada se nađe u igri on to iskoristi.

Trenutno je prema prilikama koje dobija naš treći izbor, ali evo daje svoj treći gol.

Bravo Remy =D>

Kako nevjerovatan osjecaj imati 3 napadaca u ekipi. Stvarno neprocjenjivo. Kad se samo sjetim prosle sezone i duduka koji je bio prvi napadac, ovo sada izgleda kao san :D
Nasi napadaci su vec blizu 20 golova u svim takmicenjima, dok prosle sezone na kraju iste, ne znam jesu li svi zajedno dosli do 20.
Slazem se sa bestom da treba vise dobijati prilike za igru.

Ovo je napadač kalibra 'trpač'... Trpa kad god dobije i najmanju priliku za to.

kalibra Demba Ba

https://www.youtube.com/watch?v=lwX5xS2NfcI

ugl meni je Remy stalno drag igrač, i naravno da mi je drago što iskorištava svaku šansicu

Ovo je napadač kalibra 'trpač'... Trpa kad god dobije i najmanju priliku za to.

Pa uzimajući u obzir novce koje zarađuje i crnačku ćundaru koju posjeduje on je inače i 'trpač' van terena. Kad god dobije priliku da ga umoči on to i uradi. Može mu se.
  • 4 sedmice kasnije...

Kako se ovaj brat zajebo kad je odlucio da dodje kod nas. Pa njemu Murinjo ne daje sansu, igra Drogba sa 51. godinom ispred njega, a momak ima kvaliteta, sto posto sledeceg ljeta napusta klub, osim ako nije lud da sjedi.

Kako se ovaj brat zajebo kad je odlucio da dodje kod nas. Pa njemu Murinjo ne daje sansu, igra Drogba sa 51. godinom ispred njega, a momak ima kvaliteta, sto posto sledeceg ljeta napusta klub, osim ako nije lud da sjedi.

On bi meni igrao ispred Drogbe, bar sledecu, samo zbog Drogbine nonsalatnosti. Najjace protiv Sotona ja pizdim da oni daju gol, Drogba nabacio smijesak, pokusava dati gol petom, koska se sa protivnicima.

Ono što je sigurno, to je da je zaslužio puno veću minutažu..

Samo je problem za Remya što je Costa svojim golovima već stekao kredit kod Mourinha, dok Drogba ima veliko poštovanje od strane Mourinha, tako je Remy treća opcija iako bi trebao biti druga. Ne vidim razloga zašto se Mourinho ne usuđuje da izvede Costu iz igre npr. u 60. minuti ako vidi da mu ne ide tu utakmicu, a da se šansa pruži Remyu..

• Autor
Didier je i dalje otac u mnogo stvari za igrace tipa Remya, ali slazem se da bi trebao dobivati vise minuta, prije svega jer Costa uopce ne odudara toliko od njega.

fakat je nefer prema Remyu, mora dobiti vise minutaze da znamo sta smo doveli, a nije ni lijepo od murinja da tako zajebe igraca, doveo ga i ne daje mu sansi da igra, a jos postoji sansa da ode iz kluba

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.