Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michael Essien (2005-2014, 168 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 635
  • Pregledi 45,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nisam bio za njegovu prodaju ali nakon ovoga danas mijenjam misljenje. Jbg izdušio je ko balon. Dovest Fellainija na njegovo mjesto i znatno smo ojacani. Takoodje se vidi(i vidilo se prije da Romeu ipak jos nije spreman da igra konstantno), Mikel je solidan al nije novi Essien(zna dobro ustati) . Obavezno je potreban zyadnji vezni, nadam se da je to konacno jasno!
Nego, nek sjedu on i menađer i nek dobro razmisle u koji bi klub mogao od ljeta. Al da ne bude previše izbirljiv, jer za najveće domete nije više. Nažalost.

Katastrofalan.
[quote name='Elao' timestamp='1336554468' post='47051']
Bas ce toliko platiti, nisu ni oni debili toliki, ako bi gdje isao vjerujem da to ne bi bilo iznad 20 mil.
[/quote]

ma 13-15 vrh
Ma ide on preko 20. Pogledajte cijena igrače, svi su precijenjeni da to nije normalno.
Ne bi se ni čudio da Anži toliko iskešira jer oni žele odmah dovest igrača, bez ikakvih pregovora i još da se čuje malo po novinama.
Ja mislim da je 15 kapak za njega, sumnjam da ce itko ponudit vise, jedino, eto [u]mozda,[/u] Anzi, koji zele publicitet kluba stvorit s takvim igracima... Opet govorim MOZDA. San snova je ako neki ozbiljan klub za njega ponudi 15 milki
Michael Essien would have been one of the players hoping to get a place in midfield for Munich but after three knee operations he has looked a shadow of his former self and that was all-too evident at Anfield.

"Because he has been out for a long time it takes a bit of time to get back into the rhythm," added Di Matteo.

"Next season, with a full pre-season, he will start to see some fine performances."
nemora značit, kao što ste spomenuli Anzi, tu je i PSG i Malaga , tako da ako netko od njih pošalje ponudu 15 mil ili + onda vjerojatno ide.....
A kao što je rećeno, Essien je ime, malo za publicitet, malo po novinama, malo za navijače....
Ja bih to prodao, kako god.
Sljedeću sezonu će možda bit dobar, možda neće, a ako i bude - teško da to ugleda i sjenu starog dobrog Essiena.. Zato sam za njegovu prodaju vec ovo ljeto, dok se moze kakva para na njemu dobit.. Jedini "problem" sto RDM ne misli tako ( sad je pitanje oce li RDM bit tu ikako naredne sezone ).
[quote name='Brane' timestamp='1336774333' post='47862']
Sljedeću sezonu će možda bit dobar, možda neće, a ako i bude - teško da to ugleda i sjenu starog dobrog Essiena.. Zato sam za njegovu prodaju vec ovo ljeto, dok se moze kakva para na njemu dobit.. Jedini "problem" sto RDM ne misli tako ( sad je pitanje oce li RDM bit tu ikako naredne sezone ).
[/quote]
Apsolutno ista situacija kao sa Torresom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.