19. august 2015.11 god. comment_229786 PAO je skraćeno od Panatinaikos, iz Atine... PAOK je crnobeli klub iz Soluna, klub koji svaki Partizanovac voli tek nešto manje od Partizana.. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229805 PAO je skraćeno od Panatinaikos, iz Atine... PAOK je crnobeli klub iz Soluna, klub koji svaki Partizanovac voli tek neÅ¡to manje od Partizana.. Ma znam nego malo trollam hehe. Kad sam iÅ¡ao na ekskurziju svraćali smo u Thesalloniki to jeste Solun. Pravo mi se grad svidio. GrÄka je lijepa, narod je temperamentan ali nažalost i veoma lijen i neodgovoran Å¡to ih je dovelo u ovo sranje u kojem su. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229845 Ma znam nego malo trollam hehe. Kad sam iÅ¡ao na ekskurziju svraćali smo u Thesalloniki to jeste Solun. Pravo mi se grad svidio. GrÄka je lijepa, narod je temperamentan ali nažalost i veoma lijen i neodgovoran Å¡to ih je dovelo u ovo sranje u kojem su. Al si ti glup, tamo ljudi zive kao u raju, to sto je drzava u sranju jbg Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229850 Na dana kada je ova igraÄina potpisala za nas potpiÅ¡e i ona kanta iz katalunje taÄno mi se useru u dan. Eh da nam je sad onaj bizon od prije desetak godina u sredini :( Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230565 10 godina kako vrijeme prolazi covjece upravo jebote, kao da sam juÄe gledao i njega i balaka deka, kola... a od toga proÅ¡lo skoro jebenih 10 godina Prijavi
25. novembar 2016.9 god. comment_263171 Uh kakva je to sredina terena bila sunce ti poljubim, jos Lamps fali da zacementira. Prijavi
3. decembar 2017.8 god. comment_276793 Sretan 35. rodjendan kralju! Ostaje ogromna zal sto su mu one povrede unistile koljena, inace je jedno vrijeme bio medju najboljim veznjacima svijeta. Strasna kombinacija snage, tehnike i pobjednickog karaktera. Zabijao neke od najljepsih golova ikad za ovaj klub. A danas seta zajedno s A.Coleom po ulicama New Yorka, zajebava se s nasim navijacima i nosi trofej Lige Sampiona. Prijavi
3. decembar 2017.8 god. comment_276796 Premier lige ne lige sampiona, moramo je opet osvojiti da wisey osvjezi :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.