Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michael Essien (2005-2014, 168 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 635
  • Pregledi 45,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Otišao im je Lass i Granero, nadam se da će Essien zgrabiti minutaže u Realu, ako već kod nas nije mogao.
meni je iskreno pao u ocima, i zao mi sta je otisao, nisam ocekivao to od njega, sve sta je meni dobro napravio za nase Plave je kod mene bacio u vodu i sjebao prijelazni rok, mozda je ovo cudan komentar ali je iskren!
Na treningu :
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9pxcvf8nZ1r57galo1_500.jpg[/img]
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9pxcvf8nZ1r57galo2_500.jpg[/img]
A koliko je on meni drag to je nevidjeno,nema slika na kojoj on nema smjesak.....vrh dragosti je golcina Barsi,ali je on je bio i ostao ljudina kako god da se zavrsi sve ovo......sve ti najbolje zelim majstore!!! :-bd
Samo da mu Bog zdravlja da, pokazat će on Xabiju i Khediri šta znači pojam zadnjeg veznog. Vjerujem ja da u njegovim nogama još dinamita ima, usprkos ozljedama.
Ess je bio dobar igrac i pre dolaska u Chelsea... Ali Mou je od njega napravio jednog od najboljih DMF-a sveta. Uopste nije iznenadjujuce da i dan danas imaju tako dobar odnos.
Ess je Chelsea-ju dao mnogo toga, i zbog toga cu ga zauvek postovati, bez obzira gde igrao posle Plavaca.
[b] [size=3]Guti: Nervira me Mourinhova politika.

''Postoje neke stvari koje ne razumijem, a jedna od njih je da je Granero morao otići da bi napravio mjesto Essienu. Granero je puno bolji igrač i još je i Španac'' ![/size][/b]

Stvarno ima svakakvih ljudi na ovom svijetu.
[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1346624165' post='76744']
[b] [size=3]Guti: Nervira me Mourinhova politika.

''Postoje neke stvari koje ne razumijem, a jedna od njih je da je Granero morao otići da bi napravio mjesto Essienu. Granero je puno bolji igrač i još je i Španac'' ![/size][/b]

Stvarno ima svakakvih ljudi na ovom svijetu.
[/quote]

Guti je poznat kao veoma "inteligentan" igrač ;)
Prije kojih mjesec dana je Guzi izjavio kako nema šanse da Modrić ne dođe u Real jer nije on ta klasa i Mourinho to zna. Eto šta ispade na kraju.

Granero u najboljim danima ne može kopačke ovakvom poluozljeđenom Essienu čistit.
[url="http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFuyZpEVEAtUxRQhWz&tmpl=coranto_uefa_news"]http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFuyZpEVEAtUxRQhWz&tmpl=coranto_uefa_news[/url]

Ovo bi moglo znacit da Mou ozbiljno racuna na Essiena i vjerujem da vec sada postoji velika mogucnost da Real otkupi ugovor Essiena nakon sto prodje posudba... jel netko zna dali ima odstetne klauzule i kolka je?!?
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346702734' post='76936']
jel netko zna dali ima odstetne klauzule i kolka je?!?
[/quote]

Klubovi nisu objavili detalje ugovora, samo trajanje.
Sa posljednja 2 poteza naša upravo je dobrano posrala ovaj prijelazni rok. Ako je već Meireles prodan Essien je morao ostat u klubu. I stvarno mi je previše žao što ove sezone neće bit kod nas.
ocekujem od essiena da ih u spanjolskoj ligi podere ipak je on bizon a tamo su svi gormiiti
i nadam se da ce nam se vratit i da odigra jos malo kod nas jer je to i zasluzija. jednostavno cudno bi bilo da mu je zadnja tekma neka prijateljska
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.