Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michael Essien (2005-2014, 168 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Pesta' timestamp='1330439694' post='30865']
Njega su pregazile povrede i Chelsea treba poceti traziti novog DM-a jer se Romeu vraca iduce godine u Barcu. Moj prijedlog za Chelsea je onaj mladi DM Olimpika iz Marseilla. Momak je ekstra klasa.
[/quote]
Rekli su iz Barce da ga trenutno nemaju u planu vraćati (Romeua), da se imalo informiraš o nepoznatim igračima a ne samo o Mesyju, Ćaviju i Inijesti znao bi. Moj prijedlog je da se baviš svojom Barcelonom a Chelsea ostaviš na miru.
  • Odgovori 635
  • Pregledi 45,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Pesta' timestamp='1330439694' post='30865']Njega su pregazile povrede i Chelsea treba poceti traziti novog DM-a jer se Romeu vraca iduce godine u Barcu. Moj prijedlog za Chelsea je onaj mladi DM Olimpika iz Marseilla. Momak je ekstra klasa.[/quote]
Kakva smecarsko misljenje imas, to nije vise glupo i smijesno, vec zalosno. Trol pravi.
nema šanse mene su kontaktirali ja sam Essienova zamjena s tog dečki bac off , sutra letim za London na potpisivanje, pošaljem vam razglednicu :*
[quote name='Wisey' timestamp='1330446085' post='30952']Moj prijedlog je da tražimo DM-a Olimpika iz Sarajeva. Šta velite ?[/quote]

Mala ispravka.. Iz Olimpi[b]C[/b]a iz Sarajeva.. :P
  • 2 sedmice kasnije...
Evo citam da Juventus zeli Essiena ili pak Arsenalovog Songa dovest na ljeto, jer se kao sprema cistka u Chelseaju.. Njemu je cini mi se 30 godina, i smatram da ima jos dosta toga dati nasem klubu
Ako je kao sto bbj26 kaze, ja mislim da Essien ima jos toga ponudit u Chelseu,bar jos sezonu dvije, i mislim da je on jedna od bitnijih karika u nasem timu, s toga nisam za njegovo prodavanje, momak radi svoj posao kako treba, ima sve sto treba za tu poziciju i to obavi bezprijekorno.
Imamo Mikela, Ramiresa, Oriola, Lamparda
msm da možemo da ga pustimo, samo uz neko bolje pojačanje(ako nam dođe).
Kontaj ovako, na njegovoj poziciji imamo Mikela i Oriola, Essien je zadnji vezni, ne mogu ni Ramires ni Frank odigrati tu ulogu kako treba.. Znam, i Mikel (25) i Romeu su jos mladi al bi opet ostavio Essiena bar jednu sezonu jos
ja nebi uopče razgovarao mislim da če iduće sezone bit odličan i nakon nje mislim da će moć odigrat još 2-3 na vrhunskom nivou i bit primjer našim ostlaim igračima, ako ga nedaj bože opet ne uhvati ne pogodi neka ozljeda od par mjeseci , mislim da je onda gotov :(
u svakomm slućaju nebi ga dao , a baš iznad 15 milja neće dat em što su talijani škrti em je to igrač koji je često povrijeÄ‘en po dugo dugo vremena al akd nije onda vrijedi i do 35 milja :)
[quote name='Wisey' timestamp='1331238059' post='33862']Opa, Juve zagrizo za Essa. Za 25 miliona možemo razgovarati. :)[/quote]

Ma kakvi 25 milki, znaš da je kod njih, prvo posudba jednu sezonu, pa onda otkup ako žele.
Uf, kad bi stigla ponuda od 25m za Essiena valjalo bi dosta razmisliti. Možda ga i treba pustiti, otvoriti prostor mlaÄ‘im igračima, dovesti mlaÄ‘eg igrača... Ko zna šta će biti.
Kao sto su nekirkeli, u slucaju ponude od 20-25m mozda bih i prodao, a za ovih 12m se mogu samo nasmijati.
Nebi ga prodao ni za 25 mil jer u nas nije takav tim koji posluje tako.. Abramovicu koliko na um padne on ulozi para.. Koliko je love potrosio na trenere mogao je ekipu napravit
Nisam za njegovu prodaju to sam već rekao i ostajem pri tome..Sljedeće sezone ako doÄ‘e kakva ponuda koja bi što Mamić kaže " izbila iz cipela :D " možda ga i prodat, al još ne..Nek se on oporavi, to je stroj!
  • 3 sedmice kasnije...
lik imao statistiku na poluvremenu 36 tacnih pasova 2 netacna.. 3 prodora, itd.. statistika je pokazala da je dobar bio a ne los.. ne igra napadaca on vec defanzivnog veznog...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.