Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michael Essien (2005-2014, 168 nastupa)

Istaknuti odgovori

Meireles je zadnji vezni, znači taj DM. Tu poziciju kvalitetno mogu pokriti samo Mikel, Meireles i Oriol, uz naravno Essa.

Oscar nikada nije igrao zadnjeg veznog, Benayoun je rupa sam od sebe, a Lampard je centralni.

Oriol bi možda mogao otići i na posudbu, tako da nam ostaju Mikel i Meireles. Smatram da nam Essien kojeg smo gledali na pripremama može uvelike pomoći te zbog toga pretpostavljam njegov ostanak na Stamford Bridgeu. Vrijeme će pokazati, još je par dana ostalo svega.
  • Odgovori 635
  • Pregledi 45,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Wisey' timestamp='1346188608' post='74893']
Koliko nude Turci ?
[/quote]
Ja sam nasao da nude 10 mil funti sto je malo za njega :)
[quote name='XzibiT' timestamp='1346232342' post='75041']
[/quote]
Sljedece sezone necemo ni toliko moci izvuci .
[quote name='XzibiT' timestamp='1346232342' post='75041']
[/quote]
Realno, potajno smo svi nadali većoj cifri ali ruku na srce, poslije svega što se izdešavalo i uzimajući u obzir da je to igrač 'bez koljena' cijena je ok. Ne znam šta će klub odlučiti.
Najbolje ga prodati dok ima još koliko toliko cijenu, i da smo bili pametni doveli bi nekoga igrača na tu njegovu poziciju ili vratiti Nascimenta na CM
[quote name='Wisey' timestamp='1346243801' post='75092']
Realno, potajno smo svi nadali većoj cifri ali ruku na srce, poslije svega što se izdešavalo i uzimajući u obzir da je to igrač 'bez koljena' cijena je ok. Ne znam šta će klub odlučiti.
[/quote]
Nadali smo se da cemo na ime dobiti vecu cifru . Realno ne vrijedi vise od 10 miliona .
[quote name='Whisper#2' timestamp='1346268217' post='75198']
Jos jedan njegov fantastican gol

[media]http://www.youtube.com/watch?v=x9DhnG37mrc&feature=related[/media]
[/quote]

Ovog ovog gola sam postao on "vatreni" Blues. I od tada sam hardcore ovisnik o plavoj boji.
Nakon prve tekme koju ce odigrat Essien, RDM ce se itekako zapitat dal mu je mjesto na klupi ili u prvih 11... Jer vjerujem da Essien samo ceka priliku i da kad mu se ukaze da ce je debelo iskoristit... :) nadam se da ce ta prilika bit ubrzo... Zasluzio je... Kad se samo sjetim onog njegovog gola protiv Barce... uhhh...
[quote name='Brane' timestamp='1346316609' post='75320']
Čitam sad da ga i Arsenal želi. Ne vjerujem da bi sam Michael želio otići k njima al ajd.
[/quote]

i da ode treba mu se zahvaliti na svemu ,ako je njegova želja otići u Arsenal radi veće minutaže neka ode mislim da je to bolje za njega i nas makar bi on još ove sezone imao par dobrih partija ...aaaaaaa ja sam lOrd vOldemort
Chelsea have rejected bid from Everton to sign Michael Essien on loan [Mail]. [url="https://twitter.com/search/?src=hash&q=%23CFC"][s][b]#[/b][/s][b][b]CFC[/b][/b][/url]
[b] Gunners boss Wenger plotting shock loan move for Chelsea outcast Essien[/b]

[color=#000000][left][background=rgb(255, 255, 255)]
Read more: [url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2196041/Arsenal-want-Michael-Essien-loan.html#ixzz254RIaW1p"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2196041/Arsenal-want-Michael-Essien-loan.html#ixzz254RIaW1p[/url][/background][/left][/color]
Wenger daje određene naznake da neće krenuti u dovođenje Essiena:

[i]“Getting our injured players back is the best way for us to strengthen the squad,”[/i] Wenger said.[i] “We do not just want to bring average players in.[/i]

[i]“Spending in itself is not a quality. Buying good players is a quality, better players than you have is a quality.”[/i]

Pitanje je samo smatra li on Essiena prosječnim igračem; s obzirom šta je sve prošao u zadnje vrijeme, ozljede i manjak nastupa za Chelsea - vjerojatno jeste.
Stvarno me brine sto nije sa timom u Monaku. A jos vise to sto ga povezuju sa smradom Wengerom. Mislim da ga trebamo zadrzati, sta ako se Mikel na duze vrijeme povrijedi? hocel nam onda onaj ruzni glavati katalonac sto nevalja ni za qurca igrati #-o
[b] Arsenal NOT chasing Essien[/b]
[color=#676767][font=Helvetica, Arial, sans-serif][size=3]
The Gunners had been linked with a shock loan move, but have not been looking to wrap up a deal for the Chelsea midfielder on transfer deadline day.[/size][/font][/color]
[quote name='EdvinTB' timestamp='1346435669' post='75983']
Stvarno me brine sto nije sa timom u Monaku. A jos vise to sto ga povezuju sa smradom Wengerom. Mislim da ga trebamo zadrzati, sta ako se Mikel na duze vrijeme povrijedi? hocel nam onda onaj ruzni glavati katalonac sto nevalja ni za qurca igrati #-o
[/quote]

1. Upravo je jedan kolega forumaš u temi Odlasci PDF-a Transferi i glasine objavio fotografiju današnjeg treninga naše momčadi na kojoj se nalazi i Essien.
2. Nisi objektivan što se tiče Oriola. Možda nije svjetska klasa na poziciji zadnjeg veznog, ali može itekako dobro odigrati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.