Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michael Essien (2005-2014, 168 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 635
  • Pregledi 45,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Da je ostao kod nas još jednu sezonu vjerovatno bi potpuno propao. Mourinho poznaje njegove kvalitete i nadam se da će ga povratiti onakvog kakav je bio prije povrede
[url="http://www.chelseafc.com/news-article/article/2906850/title/essien-loaned-to-real-madrid"]http://www.chelseafc.com/news-article/article/2906850/title/essien-loaned-to-real-madrid[/url]

Neka je sretno Essu, uvijek će ostati u srcima navijača. Ali evo glupog poteza Uprave, mjesto ili da ga prodaju ili da ga ostave oni naprave ovo. A Malouda ostade, puj.
Najbolji zadnji vezni koji je igrao za ovaj klub.Povrede su ga kostale mnogo.
Hvala mu za sve jer ova pozajmica verovatno znaci i rastanak.
[quote name='Batigol' timestamp='1346451712' post='76173']
Najbolji zadnji vezni koji je igrao za ovaj klub.
[/quote]
Zaboravljamo jednog čovjeka, većeg i od velikog Bizona.
[quote name='Wisey' timestamp='1346451912' post='76175']
[/quote]

Jedan jedini, čovjek koji je izmislio poziciju zadnjeg veznog............MAKELELE
[quote name='Wisey' timestamp='1346451912' post='76175']
[/quote]
Nisam zaboravio,znam sta pricam.
Sretno kralju, jedan od stare garde Chelseaja, među najdražim igračima ikad.

Žao mi je što je otišao naravno, smatram da je ovo bio ne tako potreban potez uprave jer je bilo nekoliko igrača koje je baš bila potreba prodati ( čitaj, Malouda, Yossi ). Nisam baš siguran koliko će igrati u Realu, ali znam da ga Mou nije doveo da sjedi na klupi godinu dana.

Sve najbolje mu želim.
Šteta mora sam otić u real..:))) Šalu na stranu potez mi nije lega nikako ali valjda znaju šta rade...
Toplo se nadam da će se vratiti iduće godine, ali imam neki ružan osjećaj da se on oprostio od Chelseaja, a i Chelsea od njega. Bez obzira što je ovo samo posudba, meni miriše na to da se na SB više neće vraćati. Znam da je van forme, ali opet. Žalim.
dobra je ovo posudba ljudi. ako itko može vratit starog Essiena, vratit nam Bizona onda je to veliki Mou, sretno majstore i da nam se vratiš još jači ;)
[quote name='Vinko' timestamp='1346503530' post='76359']
dobra je ovo posudba ljudi. ako itko može vratit starog Essiena, vratit nam Bizona onda je to veliki Mou, sretno majstore i da nam se vratiš još jači ;)
[/quote]

AKo bude on igrao kako valja, niti ce on hteti da se vrati u Chelsea, niti ce Mou hteti da ga vrati, ne bez borbe... Ne bi me zacudilo da ima neku klauzulu u ugovoru, da moze ostati u Realu...
Pogledajte koje oduševljenje na Realovom forumu

http://www.realmadridbalkan.org/viewtopic.php?f=26&t=385
[img]http://u.goal.com/207000/207028hp2.jpg[/img]

[color=#1A2732][font=Arial, sans-serif][i]"Everything happened so fast,"[/i] reflected the 29-year-old at a press conference.[i] "Mourinho called me and said he was ready to take me. I said yes immediately."[/i][/font][/color]

[i][color=#1A2732][font=Arial, sans-serif]"That was more than enough for me to come here. I see him as a father because he was the one responsible for my move to Chelsea. We have a very good relationship, with a clear understanding of each other."[/font][/color][/i]

[i][color=#1A2732][font=Arial, sans-serif]"I have had some fitness problems in the past, but I'm strong. If I wasn't ready to play here in the first place, I wouldn't have signed on.[/font][/color][/i]

[color=#1A2732][font=Arial, sans-serif][i]"Real Madrid have very, very good players, but I'm ready to feature anywhere Mourinho asks me to. It'll be a great feeling to win titles this way,"[/i] Essien concluded.[/font][/color]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.