Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michael Essien (2005-2014, 168 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 635
  • Pregledi 45,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Zemlja 'coik' ko ga prodje ima marku..;)
Velika stvar za nas je povratak ovoga čovjeka što se mogli vidjeti na utakmici protiv Sunderlanda. 29 mu je godina i vjerujem da može još barem 2-3 sezone odigrati na vrhunskom nivou ;)
  • 3 sedmice kasnije...
on je ko neki pubertetlija , svaku bi opalio :)
eto jučer protiv uniteda u svakom kontaktu s loptom, gleda di bi je mogo zavljat kako puknut kako preć pa da izsolira nešto.
Igrač koji nam je jako falio, i dobro je što je takav, željan igre , sve u svemu dobra partija za povratak nek nastavi tako :))
Ohrabrujuća partija. Moram priznati takoÄ‘er da sam jučer prvi puta u životu imao priliku vidjeti Michaela Essiena umornog. :D Vidjelo se oko 70.-te minute da ne možemo više. Uvjeren sam da je bio 100% fit, da ne bismo izgubili. A prave zamjene nismo imali, i tu mi je krivo jer mislim da bi nam Mikel lego ko budali pleska, da uspori igru i stane malo na loptu. Jebiga. <_<
Nadljudski napori našeg Bizona, ponosan sam na njega što bi trebao biti svaki navijač ovog kluba. Kapa dole, majstore ! :)
neka se mrcina vratila, dosta mi ga samo vidjeti, sve više je previše :D
sad dok ulovi punu kondiciju i počne sam zatvarati cijelu vezu, bit će chelsea bar 20% jači :)
Moram priznati da sam bio skeptican po pitanju njegove forme kad se vrati , ali razuvjerio me . Ne bi me iznenadilo da sljedecu tekmu bude igrac utakmice ;)
Svaka cast majstore nedostajao si .
Ma odradju svoj posao kako treba, ko prodje pored njeg ima marku od mene..:P :P :P Zemlja covjek, al bez snijega..:P
  • 2 sedmice kasnije...
Njega su pregazile povrede i Chelsea treba poceti traziti novog DM-a jer se Romeu vraca iduce godine u Barcu. Moj prijedlog za Chelsea je onaj mladi DM Olimpika iz Marseilla. Momak je ekstra klasa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.