Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michael Essien (2005-2014, 168 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 635
  • Pregledi 45,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bizon uvjek daje maksimum od njega!Treba da mu se da vise sanse za da se dokaze koliko vredi.

Inace jedan od omilenih moji igraci.

Nažalost, bio sam u pravu na početku sezone u vezi njega. Odigraće kupove, nekoliko ulazaka s klupe u ligi, možda zbog širine i više ali to je sve. Ovo mu je vjerovatno zadnja sezona u klubu, a žalosno ga je gledati onako kako se teško kreće, ne može zbog koljena ništa.. Tuga da te uhvati.

Kralju, nisi ni pola onog igrača od prije par sezona... 

Danas vrlo loše. Osim pogreške iz koje je protivnik poveo, nije ništa više napravio osim nekoliko grešaka...

Meni ga je uvijek drago vidjeti na terenu kada igra jer me to uvijek podsjeti na onaj stari dobri Chelsea koji je gazio redom..ali treba priznati da se od Essiena ne moze očekivati ništa specijalno.Niko ne spominje njegovu grešku jer smo pobijedili a da smo kojim slučajem izgubili bilo bi svakakvih komentara.Sa druge stane i kada se izuzme ta greška kod gola opet to ne izgleda dobro jer vidi se po njegovim kretanjima da su ga povrede "ubile".Meni jedan od najdražih igrača i sigurno da on zaslužuje svako poštovanje..

Ne treba mu uzimat za zlo on je puno da klubu pa bar da odigra koju minutu u rotaciji bilo bi lipo. Jedan od dražih igrača zadnjih desetak godina..

Srecan rodjendan Bizon!!! Uvek si davao svoj maksimum,nema ti se sta zameriti. Greska je bila pre neki dan,ali nije nas kostala puno. Nek si ti nama ziv i zdrav. 

Sretan Rodendan Bizonu sve najlepse u zivotu i jos mnogo godina da budes u fudbalu.

• 2 sedmice kasnije...

Eeeh ovo je danas za svaku pohvalu, pravi DMF, po meni odlična igra :) Kolko god loše protiv Sotona, danas je toliko dobro bilo, svaka čast kralju

Odlican danas .Majstorski je kidao kontre protivnika .

Danas najbolji, imao je dva kriva dodavanja što sam primjetio, ali dobro odigrano danas

Sent from my LT26i using Tapatalk

kamo srece da su ga zaobisle povrede i da je igrao cesce kod nas, ne bi se brinuli za poziciju dmf, ovako covjek ne zna vise ni loptu osutati, zadnji put kad je mu je sjela pogodio ono jadno dijete u glavu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.