Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michael Essien (2005-2014, 168 nastupa)

Istaknuti odgovori

Nije on Lampard...

http://www.express.co.uk/sport/football/553568/Micheal-Essien-Chelsea-Premier-League-West-Brom-QPR

“Essien will not play in the Premier League for any club other than Chelsea, his former team.

“We had offers from West Bromwich Albion and Queens Park Rangers but we refused.

“If we were to get an appropriate offer from a club which is not in the Premier League we’d accept.” 

=D>

• Odgovori 635
  • Pregledi 45,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kakva ljudina, kakav car. A ljudi moji, i kakav je to igrač bio u svoje ono najbolje doba. Bizon. Jedan od najboljih zadnjih veznih igrača ikad, kakvu je taj energiju imao, trčanje, pas, šut, borbenost, jak u duelu, dobar skakač, znao desnom, lijevom, ma nevjerovatan je bio. Baš mi je drago da je pokupio medalju Lige Šampiona, makar u toj sezoni i nije toliko puno igrao. Zaslužio je isto koliko Didier, John, Cech i Lampard.

Jedna od stvari za kojima čovjeku najviše bude žao jeste što su mu koljena otišla tako rano. 2-3 puta i to isto koljeno i nije mogao nažalost više izdržati, vratiti se u staru formu. Veliki Ess!

Kako ovaj lik nije svrstan u legende?

Legenda je nema dileme, neznam zasto ne dobiva sansu za igru u Milanu bolji je od pola sto igraju u prvom timu.

• 4 sedmice kasnije...

Kontam da nema mjesta u legendama, al zasto Robben prije naseg Bizona?? Ko to svrsava na Robbena :D 

https://www.youtube.com/watch?v=wyJUrpElkUs

• 2 mjeseca kasnije...
  • 5 sedmica kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.