Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michael Essien (2005-2014, 168 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 635
  • Pregledi 45,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 3 sedmice kasnije...

Nasmijem se još jednom na komentare onih 'znalaca' na ovom forumu koji su tvrdili da će Jose Mikela prikovati za klupu odnosno da će ga Essien poslati tamo. Još jedna briljantna opaska, nema šta. Samo nastavite. :D

Iskreno s obzirom na pripremni period i mene čudi da mu nije pruženo joÅ¡ da nastupi iako je  svaki match na klupi.

Trebao bi sad u ovoj tekmi idućoj igrat no pravo je pitanje na kojoj točno poziciji.

Budući da ga je Mo u Madridu koristio kao zakrpu.

No s obzirom kakvo je stanje u momčadi trebao bi biti na svojoj prirodnoj poziciji ukoliko dobije minutažu.

I ja sam za covjek vise da igra ali sta ces,imamo jedan kup igrace vise.
Samo nije mi jasno sto nisu ga pusstili na neka pozajmica.Poceli smo totalno da unistavamo igrace.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

Čekaj malo. Essien je već uništen. Ne može on izdržati ritam Premiershipa. Druga je stvar bila igrati u Primeri gdje nema oštrog starta u 90 minuta. Ovdje se udara naveliko, a Essienova koljena su staklena.

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Nasmijem se još jednom na komentare onih 'znalaca' na ovom forumu koji su tvrdili da će Jose Mikela prikovati za klupu odnosno da će ga Essien poslati tamo. Još jedna briljantna opaska, nema šta. Samo nastavite. :D

Prikovani su obojica, nekad za klupu nekad za tribine..

Šta reći za ovog čovjeka

ZVIJER, BIZON, poginuo večeras na travnjaku. Pravi kapetan bio. Najjače mi je kad je predriblao čitav Arsenalov vezni red, meni se čini četvoricu igrača i lopta mu ostala u posjedu. Svaka čast majstore, pokazao si da u tebi ima joj one žestine. Treba mu definitivno češće davati priliku. Još mu treba da naštima svoje nišanske sprave, ali to će doći kroz par utakmica igranja.

PA-8110930.jpg

U paru sa Mikelom - bingo !

Kako su se odlično nadopunjavali , kad je jedan naprijed drugi ostaje iza ,, šanse Arsenala su sveli na minimum .

Većina nas je mislila da će bit previÅ¡e defanzivno ali ispalo je odlično .

• 3 sedmice kasnije...

Bizon odigrao par minuta,bas mi je bilo drago sto je usao. Jos da je zatresao mrezu uh kakvo bi to slavlje bilo :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.