Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michael Essien (2005-2014, 168 nastupa)

Istaknuti odgovori

Dao je Plavcima sve sto je mogao. Uvek bio predan i nije stedeo sebe ni protivnike.

Sve najbolje u nastavku karijere, svi Plavci ce ga pamtiti po najboljem !

• Odgovori 635
  • Pregledi 45,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

najbolje i za njega i za klub.Jos da je bilo izvuci par milioncica ali hajd'
Sretno u nastavku karijere,da zgazis mrtvi Juve,da jos par puta zablistas i postignes golove samo tebi specificne.

Kako mi je žao Michaela, tolike godine je bio u klubu, dao je mnogo toga za isti. Jedan od meni najgotivnijih igrača ikad. Sretno u nastavku karijere, da budes makar 50% od svojih mogućnosti, bit će i više nego super za Milan..

Sretno ljudino!

Sretno buldožeru naš u budućim utakmicama i lovu na trofeje.

Veoma drag igrač, dok je bio zdrav sigurno najbolji DMF-na svijetu jak,u duleu,siguran sa loptom,trkač i u mogućnosti da uputi bombu prema golu, ma sve što trebate od pravog DMF-a. Meni jako drag igrač, mogao bi se on fino naigrati u Italiji ipak to je kurac od Lige a i Milanov sastav je još veća rupa....

Thank you for everything :sal: :sal1:

Pametan potez,skinuli smo sa kurca njegovu platu,sa finansiskog aspekta bilo je nužno da ode,nema ljutnje

ali zato smo ga dali za dzabe a bio je ugovorom vezan,dali smo mi njega dovodili iz Milana platili bi ga 15miliona.

Zbog ove jebade oko Mate koji je tu jedva 2 i po godine zaboravih na ovu gromadinu, legendu i igracinu svojevremeno. Italija je pravi potez za njega, lezerna liga, slabog tempa pa ce nadam se moci izvuci sezonu stalnog igranja i dobrih partija. 

Da nije bilo katalonskog smeca i Uefine najlosije namjestene utakmice u 100 godina, ona sutina i golcina bi mu bio vjerovatno i najdrazi gol u karijeri.

Srecno majstore.

Ode i ova LJUDINA, sve najbolje od srca u nastavku karijere i zivota. Za mene ce on uvek biti LEGENDA i nekad omiljeni igrac CFC-a, a sad je to mesto zauzeo ovaj covek. https://24.media.tumblr.com/9e7d73b418f955f3189fff2010d1cd36/tumblr_mzye5la7Nl1ssq8dno1_500.jpg

jedan od onih zbog koga sam zavoleo Celsi.

da ga jebene povrede nisu omele, sad bi bio neizostavni sraf nase ekipe, i jedan od najboljih.

Ove golove nikad necu zaboraviti....

http://www.youtube.com/watch?v=M_Jzzaw8NPU

http://www.youtube.com/watch?v=x9DhnG37mrc

tumblr_mzytzrHpe91rb6fzko1_500.png

i jos jednom Hvala ti i sve najbolje u zivotu, uvek ces mi biti u srcu. :((  :x

]BREAKING: Mikael Essien nije prošao medicinske testove, transfer bi mogao propasti.

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Dembara je isto pao medicinski pa smo ga potpisali

Milan je dobro znao u što se upušta s obzirom da su bizonovi prošli problemi i ozlijede dobro poznate.

Potpisati će ga oni

Trebao je da napise :Sta se palis relo pa prenosis svakakve gluposti :D

uh, eto ode i još jedna igračina, još jedan dio one stare, stare abramovićeve (mourinhove) garde..

naviru mi emocije već nekoliko dana što se tiče bizona, al nikako da se sletim ovdje i napišem koju "pametnu" oproštajnu...

valjda mi ova gungula s matom odvukla pozornost...

essien je bio igračina, DMF kakvog bi svaka ekipa htjela, kidao u duelima, čvrst na nogama, pokrivao ogroman prostor ispred obrane i praktičk bioi 5. obrambeni igrač u sastavu, iliti 3. stoper..jer taj je uzorao cijeli teren svaku tekmu..

ljudina velika i uvijek nasmijan :D

jedan od najdražih nogometaša definitivno, toliko mi je bilo drago vidjeti ga na terenu uvijek, pa čak i sada kada je sav istrošen silnim ozljedama i dugim rehabilitacijama...ali više nije moglo, sve je to pod zadnje bilo mučenje i patnja..nažalost

sada će surađivati sa meni također vrlo dragim igračem seedorfom..

dobrodošao u milan, i sretno mu u životu gdje god bio...

http://www.youtube.com/watch?v=-a0QKSFm97w

VELIKO HVALA OD MENE :)

gdje ćeš lesi u nekošeno :D al ga otresa ess ljudina

https://www.youtube.com/watch?v=InhF6w6_nL4

Uređeno , autor izmjene: drogba 11

• 1 mjesec kasnije...

Teška srca ovo moram priznati ali postao je prva rupetina. Večeras je jedan od najzaslužnijih za katastrofalnu igru Milana i poraz od 4-1. Kardinalna greška kod onog gola. Mou je često govorio da je Essien njegov sin, pa eto opet ga je prodao. Znao je Mou šta radi, iako sam mislio da Essien treba dobiti veću minutažu u Chelseaju. Hvala mu za sve, ali Chelsea nije pogriješio što ga je prodao ili pustio.

Teška srca ovo moram priznati ali postao je prva rupetina. Večeras je jedan od najzaslužnijih za katastrofalnu igru Milana i poraz od 4-1. Kardinalna greška kod onog gola. Mou je često govorio da je Essien njegov sin, pa eto opet ga je prodao. Znao je Mou šta radi, iako sam mislio da Essien treba dobiti veću minutažu u Chelseaju. Hvala mu za sve, ali Chelsea nije pogriješio što ga je prodao ili pustio.

Slatem se bio je katastrofalan,ali uvijek ce ostati zapamcen po u Cfc-u po onim prekrasnim golovina
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 4 mjeseca kasnije...

Brate bisone ovo se ne zaboravlja , sve najbolje :

[media]https://www.youtube.com/watch?v=XTKPdeWAeI8[/media]

Unstoppable!!!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.