25. januar 2014.12 god. comment_159931 Dao je Plavcima sve sto je mogao. Uvek bio predan i nije stedeo sebe ni protivnike. Sve najbolje u nastavku karijere, svi Plavci ce ga pamtiti po najboljem ! Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_159933 najbolje i za njega i za klub.Jos da je bilo izvuci par milioncica ali hajd'Sretno u nastavku karijere,da zgazis mrtvi Juve,da jos par puta zablistas i postignes golove samo tebi specificne. Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_159947 Kako mi je žao Michaela, tolike godine je bio u klubu, dao je mnogo toga za isti. Jedan od meni najgotivnijih igraÄa ikad. Sretno u nastavku karijere, da budes makar 50% od svojih mogućnosti, bit će i viÅ¡e nego super za Milan.. Sretno ljudino! Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_159955 Pametan potez,skinuli smo sa kurca njegovu platu,sa finansiskog aspekta bilo je nužno da ode,nema ljutnje Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_159959 Sretno buldožeru naš u budućim utakmicama i lovu na trofeje. Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_159971 Veoma drag igraÄ, dok je bio zdrav sigurno najbolji DMF-na svijetu jak,u duleu,siguran sa loptom,trkaÄ i u mogućnosti da uputi bombu prema golu, ma sve Å¡to trebate od pravog DMF-a. Meni jako drag igraÄ, mogao bi se on fino naigrati u Italiji ipak to je kurac od Lige a i Milanov sastav je joÅ¡ veća rupa.... Thank you for everything :sal: :sal1: Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_159995 Pametan potez,skinuli smo sa kurca njegovu platu,sa finansiskog aspekta bilo je nužno da ode,nema ljutnjeali zato smo ga dali za dzabe a bio je ugovorom vezan,dali smo mi njega dovodili iz Milana platili bi ga 15miliona. Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_160006 Zbog ove jebade oko Mate koji je tu jedva 2 i po godine zaboravih na ovu gromadinu, legendu i igracinu svojevremeno. Italija je pravi potez za njega, lezerna liga, slabog tempa pa ce nadam se moci izvuci sezonu stalnog igranja i dobrih partija. Da nije bilo katalonskog smeca i Uefine najlosije namjestene utakmice u 100 godina, ona sutina i golcina bi mu bio vjerovatno i najdrazi gol u karijeri. Srecno majstore. Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_160039 i essien otisa pa dva mi najdraza igraca otisla koji kurac e da san sinoc ista uspia ujebat a ne ovako Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160178 Ode i ova LJUDINA, sve najbolje od srca u nastavku karijere i zivota. Za mene ce on uvek biti LEGENDA i nekad omiljeni igrac CFC-a, a sad je to mesto zauzeo ovaj covek. https://24.media.tumblr.com/9e7d73b418f955f3189fff2010d1cd36/tumblr_mzye5la7Nl1ssq8dno1_500.jpg jedan od onih zbog koga sam zavoleo Celsi. da ga jebene povrede nisu omele, sad bi bio neizostavni sraf nase ekipe, i jedan od najboljih. Ove golove nikad necu zaboraviti.... http://www.youtube.com/watch?v=M_Jzzaw8NPU http://www.youtube.com/watch?v=x9DhnG37mrc i jos jednom Hvala ti i sve najbolje u zivotu, uvek ces mi biti u srcu. :(( :x Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160197 ]BREAKING: Mikael Essien nije prošao medicinske testove, transfer bi mogao propasti.Sent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160227 ]BREAKING: Mikael Essien nije prošao medicinske testove, transfer bi mogao propasti. Sent from my HTC One V using Tapatalk Opaaaaaa :D Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160238 ]BREAKING: Mikael Essien nije prošao medicinske testove, transfer bi mogao propasti. Sent from my HTC One V using Tapatalk Dembara je isto pao medicinski pa smo ga potpisali Milan je dobro znao u što se upušta s obzirom da su bizonovi prošli problemi i ozlijede dobro poznate. Potpisati će ga oni Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160258 michael essien â€@MichaelEssien 41m Haters will broadcast your failure but whisper your success.Medicals done,looking forward to start my new life with AC MIlan. Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160261 michael essien â€@MichaelEssien 41m Haters will broadcast your failure but whisper your success.Medicals done,looking forward to start my new life with AC MIlan. Eto gaa :D Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160270 Trebao je da napise :Sta se palis relo pa prenosis svakakve gluposti :D Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160274 U kako mu je mocna ova prva recenica, jednostavno covjek zna znanje. Sretno ljudino!Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
29. januar 2014.12 god. comment_160794 uh, eto ode i joÅ¡ jedna igraÄina, joÅ¡ jedan dio one stare, stare abramovićeve (mourinhove) garde.. naviru mi emocije već nekoliko dana Å¡to se tiÄe bizona, al nikako da se sletim ovdje i napiÅ¡em koju "pametnu" oproÅ¡tajnu... valjda mi ova gungula s matom odvukla pozornost... essien je bio igraÄina, DMF kakvog bi svaka ekipa htjela, kidao u duelima, Ävrst na nogama, pokrivao ogroman prostor ispred obrane i praktiÄk bioi 5. obrambeni igraÄ u sastavu, iliti 3. stoper..jer taj je uzorao cijeli teren svaku tekmu.. ljudina velika i uvijek nasmijan :D jedan od najdražih nogometaÅ¡a definitivno, toliko mi je bilo drago vidjeti ga na terenu uvijek, pa Äak i sada kada je sav istroÅ¡en silnim ozljedama i dugim rehabilitacijama...ali viÅ¡e nije moglo, sve je to pod zadnje bilo muÄenje i patnja..nažalost sada će suraÄ‘ivati sa meni takoÄ‘er vrlo dragim igraÄem seedorfom.. dobrodoÅ¡ao u milan, i sretno mu u životu gdje god bio... http://www.youtube.com/watch?v=-a0QKSFm97w VELIKO HVALA OD MENE :) gdje ćeÅ¡ lesi u nekoÅ¡eno :D al ga otresa ess ljudina https://www.youtube.com/watch?v=InhF6w6_nL4 Uređeno 13. februar 2014.12 god., autor izmjene: drogba 11 Prijavi
12. mart 2014.12 god. comment_167166 TeÅ¡ka srca ovo moram priznati ali postao je prva rupetina. VeÄeras je jedan od najzaslužnijih za katastrofalnu igru Milana i poraz od 4-1. Kardinalna greÅ¡ka kod onog gola. Mou je Äesto govorio da je Essien njegov sin, pa eto opet ga je prodao. Znao je Mou Å¡ta radi, iako sam mislio da Essien treba dobiti veću minutažu u Chelseaju. Hvala mu za sve, ali Chelsea nije pogrijeÅ¡io Å¡to ga je prodao ili pustio. Prijavi
12. mart 2014.12 god. comment_167167 TeÅ¡ka srca ovo moram priznati ali postao je prva rupetina. VeÄeras je jedan od najzaslužnijih za katastrofalnu igru Milana i poraz od 4-1. Kardinalna greÅ¡ka kod onog gola. Mou je Äesto govorio da je Essien njegov sin, pa eto opet ga je prodao. Znao je Mou Å¡ta radi, iako sam mislio da Essien treba dobiti veću minutažu u Chelseaju. Hvala mu za sve, ali Chelsea nije pogrijeÅ¡io Å¡to ga je prodao ili pustio. Slatem se bio je katastrofalan,ali uvijek ce ostati zapamcen po u Cfc-u po onim prekrasnim golovina Prijavi
7. maj 2014.12 god. comment_174365 “Yes, I am aggressive and there is nothing wrong with that. I am determined about one thing. I won’t change my game.†Prijavi
3. decembar 2014.11 god. comment_194062 Brate bisone ovo se ne zaboravlja , sve najbolje : [media]https://www.youtube.com/watch?v=XTKPdeWAeI8[/media]Unstoppable!!! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.