Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michael Essien (2005-2014, 168 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 635
  • Pregledi 45,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

pa ova posudba u real je i ispala dobra, tamo je uz pomoć mou-a opet ušao u formu i sad nam se na ljeto može vratit spreman...

Kad nemoze da igra kod nama nek igra onda u Realu,mislim da je bolje i tamo da ostane.Essien ima sansu opet da osvoji LS ova godina.

pa ova posudba u real je i ispala dobra, tamo je uz pomoć mou-a opet ušao u formu i sad nam se na ljeto može vratit spreman...

Usao u formu i povrijedio se opet . 

Ma neka Fereire,on nam je maskota. :D

Ne vrijedjati Ferreiru . Kad god je usao sa klupe bio je i vise nego solidan . Covjek ured nikad nije ni na klupi i opet se ne zali . LJUDINA 

Ne vrijedjati Ferreiru . Kad god je usao sa klupe bio je i vise nego solidan . Covjek ured nikad nije ni na klupi i opet se ne zali . LJUDINA 

Ma nisam ja mislio nista lose,naprotiv imam veliko postovanje prema najzahvalnijem nasem igracu.

Bas bi se i ti zalio da primas preko 10 000 sedmicno da gledas utakmice Chelsea :)

Nemojte Ferreiru dirati sta ste napali na covjeka nebitno koliko prima,covjek je ljudina i uvijek ce za mene biti plavac tu je uvijek bio za nas klub.

Nemojte Ferreiru dirati sta ste napali na covjeka nebitno koliko prima,covjek je ljudina i uvijek ce za mene biti plavac tu je uvijek bio za nas klub.

Ne bi ga bilo loše vidjeti i na klupi za par godina, kao pomočnik Mourinhu ak bude tu, ili pak nekoj od sadašnjih legendi ako budu slučajno na klupi.

pa vidis ni to nebi bilo lose, ako murke dodje iduce sezone da ferreiru postavi kao pomocnog, ionako mu ugovor istice na kraju sezone Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Večeras igra protiv BVB-a. Opet na poziciji desnog braniča. Očito ima važnu ulogu u Realu, a u nas je klupu uglavnom grijao.

Igra samo zbog toga sto su svi bekovi Reala povrijedjeni . 

nema on sta raditi kod nas, moze grijati samo klupu
svaka njemu cast i veliko jvala sto je uradio za nas ali on ide iduce sezone

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.