Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roman Abramovič (2003-2022, vlasnik)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 140,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Covek dokazano nije imao nikakve veze sa ratom u Ukrajini. Pre toga kada je Covid harao nijedan radnik Chelsea nije otpusten. Klupski hoteli korisceni su kao smestaj za zdravstvene radnike. 

• King Chelsea
    King Chelsea

Odlazak ovog čovjeka iz kluba je datum kada smo postali prosječan klub, proći će godine i godine prije nego što mi dostignemo i dio onog Chelseaja kada se ovaj čiko pitao. Mislim da je Wisey na n

• Samo pratim da li će govna iz kluba staviti zvaničnu čestitku na stranicu i društvenim mrežama. Da vidim i da li će neko od igrača da mu čestita ili su svi jad. Ali bitno je da se pederi i svakakav ol

Objavljene slike

[quote name='Vinko' timestamp='1330013172' post='29381']
ma to je sranje taj Abramovič je isto glup ko toljaga, igrači su molili da ostane MOu,Carlo i Hiddink za njih sam siguran za druge neznam i sad kao oni ne podržavaju ni ednog trener pa to su gluposti. [b]Roma jedino dobro što je napravio za klub je to što je uložio novac i spasio nas ovo ostalo je sve sjebo što je sjebat mogao i povratka nema jer je otpustio sve koji su dobro vodili klub (Mou,Wilkins, Guus)[/b] i sad mu je ispod časti vratit nekoga osim Guusa kod kojeg je zakasnio jer možda ga je trebao dovest dok je bio slobodan a i on je dosta star neznam dal bi baš dugo ostao. I sad se spominju žabar Capello Rafa koji nebi napravio ništa bolje od AVB-a i to je to, sad možda bi Deschamps (il kako s već piše valjda znate na kog mislim) nešto napravio al isto sumnjam da i bolje od Mou-a ili Wilkinsa poso vodo makar sad neznam sigurno ima dobrih i dotupnih rješenja al nezanm baš sve trenere svjeta :S.
[b]I sad je kao okrenuo ploču[/b] , u totalno krivo vrijeme i stao na stranu krivog trenera, ja AVB-u odavna nevjerujem jer čovjek očito taktički nije jak , sere o nekoj mladoje ekipi ovo ono a uvodi ozljeđene igrače prije nego možda i najvećeg talenta akademije.
A i neznam oadkle izvlačite te brojke kolko još iz ekipe se može izvuč ??? od kud vam maximalnoo 30% neznma tko je to rekao čini mi se Wis rekao 15-20% od kud vam te brojke, nekužim kome što želite dokazat ?? smješno, ta ekipa nedugo je osvojila duplu krunu a sad su tu još Torke kojeg večina brani ko cigan hljeba, odlični Mata,Luiz i Ramires koji još može napredovat al dobar je, i Meireles koji je ovom očito dobar pošto svaku igra od prve.
@Wis čemu pozivanje na podršku, kakav korist od toga, podržavat ovo sranje nema smila, rapadamo se, razumijem ja krizu i da nas nejde i svakakvo stanje, al u klubu se ništa ne poduzima da ga se promjeni, ovaj sere iduće sezone, jebote iduća sezona ako nešto radiš ozbiljno kreni odma nema sutra ću , tako sam ja ućio u osvnovnoj pa mi je sad ljepo, ako se nešto radi ozbiljno radi se to sad,ne iduće sezone.
A i u ostalom sve da ih podržavamo šta to njima znači nit će oni ovo pročitat a i da pročitaju neče razumjet, evo podržavaju neki Torkea od početka pa kako im je vratio izjavom "Ja nemogu zabit gol"

da nije bilo tog "nebitnog" Lampsa danas se mi nebi borili za Ligu Prvaka iduće sezone a AVB nebi uživao nikakvu podršku navijača. možda bi bio i bivši, zato pokrit se ušima i hvalit bogu na igraču koji još može povuć kad nejde.
[/quote]

e Vinko frende, dobro si ovo napisao, slažem se s tobom sve što si napisao, posebno ovo boldano

ni ja to nekužim otkud takav krivo tempiran preokret u Romanovoj filozofiji
sve one KVALITETNE menadžere koje smo imali zadnjih godina je otpustio samo tako, a sad ovog AVBa neće otpustit iako je od dijamanta napravio govno
neznam, možda je preponosan da prizna još jednu svoju skupu grešku
i jedno veliko hvala njemu za sve pare i sve što je učinio za nas, ali bojim se da ćemo s AVBom postati samo još jedan prosječan engleski klub
sve se više bojim da AVB neće dobit otkaz makar ispao iz svih kupova i završio 7. u prvenstvu

@Wis
ako mi ne podržavamo AVB-a, to ne znači da ne navijamo za Chelsea
stvarno nekužim zbog čega ga vi podržavate :P po meni ni Scolari nije tako loše vodio Chelsea kao što to radi AVB
Slabo vi poznajete materiju. Roman nikako ne može biti glup, jer glup čovjek tolike pare ne može zgrnuti. Jedno isključuje drugo. A jedina njegova greška bila je dovođenje Scolarija. Otkaz Wilkinsu ni sam ne znam zbog čega je došao, vjerovatno svađa s nekim u Upravi. :mellow:

Pazi, ja sam bio protiv Scolarija u tom trenutku (ne ovako ko što ste vi protiv AVB-a ali bio sam) al to nikad nije stavljalo u pitanje moj odnos prema treneru koji je bio svjetski prvak i za koga imam određeni respekt.
i ja sam bio protiv Scolarija, a i sada sam protiv AVB-a :D

respekt prema AVB-u za ono što je učinio u Portu, ali kod nas iskreno nije ništa učinio i ja se jako bojim za našu budućnost pod njegovom palicom...
ja kad pogledam post od 76 recenica meni se i ne cita , reci za Abramovica da je glup itd pa stani malo ljudino covjek ne bi bio to sto jest da je glup ili ne znam ni ja sta , kaze JEDINO sto je napravio za klub ulozio novac hahhaha pa gdje bi Celzi bio sad da nije tog njegovog novca ?? Povratka nema ??? kako nema majstore strpi se malo niko nije Svemoguci pa da sto zamisli u kratkom periodu i ostvari , nema tog trenera koji ce sa ovom ekipom ucinit nesto , Murinjo je imao ekipu u najboljih igrackim danima u top formi sa Celzijom , isto sa Interom i sada sa Realom , ti igraci od Celzija i Intera vec su stari , i desava se to sto se desava sa ova 2 kluba , a pogledaj Real melje jer ima igrace koji su u najboljim godinama , uglavnom previse pametujem vjerovatno je sve jasno i izvinjavam se na dugom postu :)

a Abramovic njegov novac njegova volja i ja ne bih slusao nikog da moram nesto odlucit i udaro bi po svome ;)
[quote name='Wisey' timestamp='1329949672' post='29209']
O
Opet kažem, ovi igrači mogu bolje, ali ne puno. Možda jedno 15-20%, jer stara je to ekipa, bezvoljna i demotivisana. To je naša realnost. Nije realnost da je AVB kriv što im treba pola godine da odigraju pas i slično, jeste kriv za neke taktičke stvar i to je plod neiskustva ali nešto što se sa mladim čovjekom na klupi mora istrpjeti. :)
Ostaje nam da umjesto kukanja, psovanja, pljuvanja i kritiziranja stanemo iza našeg kluba i managera, damo im podršku i nadamo se tom 4. mjestu na kraju i nekim čudima u kup-takmičenjima. Druge u ovom trenutku nema, ljudi, kako vam to nije jasno ? :o

Romanu izgleda jest, vjerujem da će Andre biti tu i ako ispadnemo.
[/quote]
Slazem se upotpunosti.

Ko su nasi najbolji igraci ove sezone ?
Mata,Sturridge,Luiz pa i Ramires. Svi oni imaju ispod 25 godina .
Kao sto je Wisey vec rekao ostali su demotivisani , bezvoljni i zaista je vrijeme da se prodaju poneki vazni igraci , oslonci ekipe od proslih sezona . Nemislim prodati sada i Lamparda i Maloudu i Terrya i Cola i Drogbu , ali prodati 2-3 bi trebali .
[quote name='Caeruleus' timestamp='1330030269' post='29488']
Kad smo već kod Scolarija, meni se čini da smo bili puno bolja i složnija ekipa pod njegovim vodstvom nego sada pod AVB-om. Ali hajde da ne dolijevam ulje na vatru :)
[/quote]
Nije do trenera do igraca je :D :D :D :D
[quote name='Caeruleus' timestamp='1329374632' post='26891']Pa meni je veća mafija Barcelona koja šuruje s UEFA-om i koja hinjski na dresove stavlja Unicef logo, nego što je to jedan Abramovič. Pa da je toliki mafijaš kao što pričate, Overbro bi davno pod zemljom bio, a i mi ne bi bili tako češto oštećivani kako u Ligi prvaka, tako u Premiershipu. Nisam rekao da je Abramovič čist i da se obogatio 100% legalno u onoj mjeri, ali on i mafija dva različita pojma. Moggi iz Juventusa je tipični mafijaš. Zato je i završio u zatvoru, a klub u drugoj ligi.[/quote]Hehehe neznam tko uopšte i reče da je Chelsea povezan sa Uefom a one jade su posebna priča pola Europe je pokradeno zahvaljujući njima-
[quote name='Caeruleus' timestamp='1330030269' post='29488']
Kad smo već kod Scolarija, meni se čini da smo bili puno bolja i složnija ekipa pod njegovim vodstvom nego sada pod AVB-om. Ali hajde da ne dolijevam ulje na vatru :)
[/quote]
Dodao si ti galon ulja na indijansku vatru, pa ja ne znam stvarno jel vi pamtite dobro Scolarijevo doba ? :huh: :D
[i]Drugovi realno da nema Romana mi nebi bili ni blizu gde smo sada ja doduse navijam za Chelsea i pre Romana i jedan sam od rijetkih koji moze to reci iskreno.U vrijeme kada sam poceo navijati Arsenal i United su vodili glavnu rijec u Engleskoj to je bila sezona 2000/2001 dosli smo do cetvrtfinala Lige prvaka a kasnije nisam ni mogao ni sanjati da ćemo dovde dogurati msm neracunajuci ovu sezonu ali od 2004 pa do sada mnogo je postignuto zahvaljujuci Romanu medutim napravljeno je dosta greski sa odlascima nekih igraca koji su mogli jos igrati za nas npr Kezman lik je razvaljivao i mogao je jos komotno par sezona igrati za nas ali Mou nije mislio tako iako hvala Mou na svemu zivio..Poz..[/i]
[quote name='Wisey' timestamp='1330031793' post='29505']Prvo dobrodošo. Drugo, Kežman razvaljivo ? Svašta ćeš čuti na ovom forumu. :o[/quote] Pa jesi li ti pratio Chelsea u toj sezoni ili si prespavao.. :P Lik je Barcelonu sam tukao o onoj utakmici..davao je golove u ligi svakako je vise pokazao od nekih koji su ostali.Ali politika je politika.
[quote name='Wisey' timestamp='1330032066' post='29509']To sam ja tebe mislio pitati. Kežman je teški flop. Sreća pa nikakvih gubitaka na njemu nismo imali, sa finansijske strane. :)[/quote]

Ja još doma imam Kežmanov dres iz one sezone kad smo imali Fly Emirates za sponzora, nisam ga planiro kupit nego sam od nekakvog šiptara kupio Lampardov dres za 50 kuna, i nakon jednog pranja se oderala osmica i ime i ispade da je dres zapravo od Kežmana. Da ne duljim, slikat ću vam, dobro ćete se nasmijat :lol:
[quote name='Wisey' timestamp='1330032066' post='29509']To sam ja tebe mislio pitati. Kežman je teški flop. Sreća pa nikakvih gubitaka na njemu nismo imali, sa finansijske strane. :)[/quote] Evo tebi popis najvecih flopova od dolaska Romana po meni svakako nije Kezman,igrao je dobro koliko je mu bila minutaza davao je vise nego Torresina.. :D Veron,Smertin,Duff,Mutu,Bridge,Benayou,Ben Haim,pa posudba Quaresme malo je stvarno.Neznam kako Kezmana mozes stavljati u taj koš kada ovaj popis garantuje da nije nista manje pokazao od navedenih.Solidan je bio shodno minutazi koju je dobijao.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1330032253' post='29514'] Ja još doma imam Kežmanov dres iz one sezone kad smo imali Fly Emirates za sponzora, nisam ga planiro kupit nego sam od nekakvog šiptara kupio Lampardov dres za 50 kuna, i nakon jednog pranja se oderala osmica i ime i ispade da je dres zapravo od Kežmana. Da ne duljim, slikat ću vam, dobro ćete se nasmijat :lol:[/quote] Ja jos cuvam žuti dres iz 2000.godine tada je reklama bila Autoglass..Zola :D i ja cu uslikati sutra pa postavljam.

[quote name='Wisey' timestamp='1330032460' post='29517']Bože dragi, Kežman nije flop a Duff jeste. Strašno.[/quote] Duffov stil igre ti je stari bio ravan taktici Zekoslav koji okolo okolo nikada tačno.Samo nadji njegov ucinak i uporedi sa ucinkom Kezmana iznenadit ces se kada vec poredis.

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1330032445' post='29516']Duff ???????[/quote] A to Duff bio igračina?Izvini nisam znao..
Nepojmljivo je da jedan navijač koji za sebe tvrdi da prati CFC-e od dvije hiljadite može tako nešto tvrditi. :blink: Ili ti je Kežman nešto u rodu, ili ti je Duff karao ženu, treće nema. :lol:
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1330032253' post='29514']

Ja još doma imam Kežmanov dres iz one sezone kad smo imali Fly Emirates za sponzora, nisam ga planiro kupit nego sam od nekakvog šiptara kupio Lampardov dres za 50 kuna, i nakon jednog pranja se oderala osmica i ime i ispade da je dres zapravo od Kežmana. Da ne duljim, slikat ću vam, dobro ćete se nasmijat :lol:
[/quote]
bice si ga kupia u splitu :P :P
[quote name='Wisey' timestamp='1330032893' post='29522']Nepojmljivo je da jedan navijač koji za sebe tvrdi da prati CFC-e od dvije hiljadite može tako nešto tvrditi. :blink: Ili ti je Kežman nešto u rodu, ili ti je Duff karao ženu, treće nema. :lol:[/quote] A ti si za jednog moderatora jako nepristojan :P .Kao prvo svako ima pravo na svoje misljenje a ja imam svoje ti svoje.Sve je u ukusima.Kao drugo ja nevolim atletičare ljude poput Wright Phillipsa ili Duffa ljude bez grama tehnike.Već kontaju mogu brzinom nadomjestiti stvari koje nemaju.Kao treće što se tiče mog navijačkog staža svakako je duži većine skorojevića koji navijaju za Chelsea odkako se osvojila titula sa Mourinhom.Meni je se svakako Kezman više dojmio od ovog OKOLO OKOLO.Ako si imalo pratio njegovu igru koja je se svodila na to trči pa nabaci kome bilo shvatio bi o cemu ti govorim.Od njega sam svakako vise ocekivao.Posto moram priznati dok je igrao za Blackburn nisam ga pratio samo sam cuo price o njemu kada je dosao i nije bio igracina kakvim su ga opisivali.Kezman nije igrao dosta jer trener u to vrijeme Gudjonsena gurao ali kada je ulazio lik je davao sve od sebe.Mnogo vise od igrača koji danas igraju u klubu u koje se danas kletu pojedini ovde ti su nas pojedinci i doveli do svega ovog.Navijac sam kao i ti svakako ali nedijelimo isto misljenje i to je to.

[quote name='Semir>8<' timestamp='1330034458' post='29537']A ti si za jednog moderatora jako nepristojan :P .Kao prvo svako ima pravo na svoje misljenje a ja imam svoje ti svoje.Sve je u ukusima.Kao drugo ja nevolim atletičare ljude poput Wright Phillipsa ili Duffa ljude bez grama tehnike.Već kontaju mogu brzinom nadomjestiti stvari koje nemaju.Kao treće što se tiče mog navijačkog staža svakako je duži većine skorojevića koji navijaju za Chelsea odkako se osvojila titula sa Mourinhom.Meni je se svakako Kezman više dojmio od ovog OKOLO OKOLO.Ako si imalo pratio njegovu igru koja je se svodila na to trči pa nabaci kome bilo shvatio bi o cemu ti govorim.Od njega sam svakako vise ocekivao.Posto moram priznati dok je igrao za Blackburn nisam ga pratio samo sam cuo price o njemu kada je dosao i nije bio igracina kakvim su ga opisivali.Kezman nije igrao dosta jer trener u to vrijeme Gudjonsena gurao ali kada je ulazio lik je davao sve od sebe.Mnogo vise od igrača koji danas igraju u klubu u koje se danas kletu pojedini ovde ti su nas pojedinci i doveli do svega ovog.Navijac sam kao i ti svakako ali nedijelimo isto misljenje i to je to.[/quote]i nije mi naravno Kezman rodak jer sam bosanac a ovo drugo pravit cu se da nisam vidjeo.. :D
hahaha joj Wis jesam ti se zamjerio nečim haha bome sam ti stao na žulj , neznam čemu mi okrečeš rječi ja nikad nisam rekao da ne podržavam klub ,klub je jedno politika tog kluba je drugo , npr isto tako nešto i za Barcu mislim , klub poštujem, ali igrače i to kako klub radi za Mišelom to prezirem i nemogu ih smislit al Barci ko klubu respect.
Za Abramoviča sa znao da čete mi prebacivat to kako je bogat i kako da je glup to nebi bio, htio sam i toga se dotaknut al mislio sam nema potrebe neda mi se, al očito moram , Romanu svaka čast na svemu što je postigao ja prvi priznam da mu zavidim i da mi ponudi pola ma šta pola četvrtinu pješice bi u Rusiju po to otišao, i dapače drago mii je zbog njega, al nemožeš reć da vodi klub kako spada, njemu je to baš kao igračka, imao je glupih potez i još glupljih.
Al eto moram priznat da si kod mene pogodio ovo s sentimentom ,makar ja nisam od onih koji smatraju da bi Drogba i Lampard i ostale legende trebale još uvjek bit udarne igle to priznajem treba bit realan al da bi nam još puno mogli pomoč, kao igrači s klupe kao psihološke snage u ekipi to mislim da bi i da bi ih trebao zadržat zbog toga, a u ostalom legende klub su ono što klub čini velikim i to možemo bit sretni što imamo i to njih više u ovom trenutku, dok recimo spomenuti Citiy nema.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.