Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roman Abramovič (2003-2022, vlasnik)

Istaknuti odgovori

[quote name='Pesta' timestamp='1330439806' post='30867']
Kao sto sam rekao, on je crna ovca Chelseaja.
[/quote]

JEBEM TI MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER!!
  • Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 140,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Covek dokazano nije imao nikakve veze sa ratom u Ukrajini. Pre toga kada je Covid harao nijedan radnik Chelsea nije otpusten. Klupski hoteli korisceni su kao smestaj za zdravstvene radnike. 

• King Chelsea
    King Chelsea

Odlazak ovog čovjeka iz kluba je datum kada smo postali prosječan klub, proći će godine i godine prije nego što mi dostignemo i dio onog Chelseaja kada se ovaj čiko pitao. Mislim da je Wisey na n

• Samo pratim da li će govna iz kluba staviti zvaničnu čestitku na stranicu i društvenim mrežama. Da vidim i da li će neko od igrača da mu čestita ili su svi jad. Ali bitno je da se pederi i svakakav ol

Objavljene slike

ja neću kritiziart njegov potez (otkaz AVB-u) dok ne vidim koga će dovest za zamjenu, a onda ću ga pošteno popljuvat il izrazit zadovoljstvo
Sacekacu i ja malo... Ali niko ne bi ovako sutnuo najperspektivnijeg trenera na svijetu.
Ne znam sta je toliko tesko u tome da stanes uz trenera bar 2 godine? On ima 34 godine, morao si Romane stati uz njega. Podrzati ga i uvjeriti sve u klubu da svi vjeruju u projekat. Pa jbo mater, City i Tottenham ce imati vecu stabilnost od nas, garantujem!
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1330873221' post='32184']
Sacekacu i ja malo... Ali niko ne bi ovako sutnuo najperspektivnijeg trenera na svijetu.
[/quote]

kako ne pa eto ti rus šugavi, dola domaća votkica, malo se popilo , došao u kancelariju i raspašoj ko Mamić na presici.

@Chelseathebest nemoj to nužno smatrat dobrim potezom jer može dovest nekog puno goreg a može dovest i nekog tko će promjenit stvari na bolje sigurno je jedno da AVB-u sad nije išlo i da smo bili kriminalni ali da je to bio i još je jedan od najperspektivnijih trenera na svjetu, ako ne i prvi meÄ‘u njima. Njegova velika greška je bilo napuštanje Porta.
[quote name='Vinko' timestamp='1330874557' post='32192']
@Chelseathebest nemoj to nužno smatrat dobrim potezom jer može dovest nekog puno goreg a može dovest i nekog tko će promjenit stvari na bolje sigurno je jedno da AVB-u sad nije išlo i da smo bili kriminalni ali da je to bio i još je jedan od najperspektivnijih trenera na svjetu, ako ne i prvi meÄ‘u njima. Njegova velika greška je bilo napuštanje Porta.
[/quote]

samo ne Beniteza dovest ili nekakve slične fail trenere i bit će bolje
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1330877768' post='32223'][url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/abramovic-ima-jednu-zelju---guardiolu/75958"]Abramovič ima jednu želju - Guardiolu[/url][/quote]
Sve dok ne bude na skysports i onim provjerenim siteovima, nemojte postavljati ove vijesti... I ne bih volio nikako guardiolu.
[quote name='CFC1905' timestamp='1330879145' post='32231']
Šta drugo očekivati kad imamo klauna na mjestu vlasnika kluba...
[/quote]
Ma nije klaun, nego dijete koje je dobilo skupu igračku na poklon.
[quote name='Wisey' timestamp='1330879277' post='32232']
Ma nije klaun, nego dijete koje je dobilo skupu igračku na poklon.
[/quote]

ma nek se jebe, po ozbiljnosti je Chelsea dove u rangu sa Dinamom. Pa osim njega samo bi Mamić ovako otpušta trenere.
E moj Abramovicu u zadnjih godinu si bacio preko preko 80 mil u vjetar (Torres skoro 60 mil, otkaz Ancelottiu preko 5 mil, placanje AVBa 15 mil, otkaz AVBu 12 mil) opameti se covjece ili plati neke pametne ljude koji ce razmisljati umjesto tebe ;)
eto i meni je žao što je AVB dobio otkaz zato što mi je bio izrazito simpatičan lik
a čim su nekakvi osobni stavovi, emocije i uvjerenja uključeni, to odmah smanjuje objektivnost

probajte biti malo objektivniji i shvatit ćete da AVB nije ispunio očekivanja
nemojte napadat Romana, imao je i on puno grešaka, ali nebi mi bili tu gdje jesmo bez njega, netko je jednostavno morao snositi odgovornost za cijelu sezonu, a u nogometu je to u 99% slučajeva trener

mislim da je ključno bilo to što AVB ništa nije mjenjao u zimskom prijelaznom roku
odigrali smo loš prvi dio sezone i kada su se u siječnju očekivala ili pojačanja ili nekakva promjena u sistemu igre, ništa se nije dogodilo
AVB je u prijelaznom roku imao zadatak ili da dovede neka pojačanja, ili da izvuče najbolje od ovoga što ima - jednom rječju, da popravi situaciju, ali neznam koji su razlozi tome da se ništa od toga nije dogodilo
to je bilo ključno, mislim da se Romanu(kao ni meni) nije svidjelo što nema nikakvih pozitivnih pomaka u igri

mislim da nam je svima već dosta mjenjanja trenera, pa da je i zato većina vas željela da AVB ostane makar ,gledajući rezultate, nije radio dovoljno dobro

ali eto moja objektivnost mi govori da se ova "smjena generacija" morala obaviti mnogo bolje i da Romanu nemamo pravo ništa prigovoriti, bar ne u vezi ovog otkaza.
Maloprije, vidio sam da će možda Rafa' preuzeti našu momčad ! Iskreno mislim njegovo dovoÄ‘enje bila bi jako loša opcija za nas, jer je on veoma loš trener kao što je jedan od prethodnih komentara napisao :huh:
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1330886245' post='32287']
Sumnjam da mu je itko prigovarao za Scolarija, čemu sad prigovaranje za Villas-Boasa? Obojica su katastrofalne rezultate napravili i zaslužili svoj otkaz.
[/quote]

mislim da je razlog tome to što je AVB većini simpatičan čovjek, dok je Scolari totalno antipatičan
a i drugi razlog što je svima dopizdilo mjenjanje trenera

uglavnom to su sve subjektivna razmišljanja, a objektivno gledajući AVB nije dobro odradio posao i zato je i dobio otkaz
[quote name='chelseathebest' timestamp='1330887069' post='32299'] mislim da je razlog tome to što je AVB većini simpatičan čovjek, dok je Scolari totalno antipatičan a i drugi razlog što je svima dopizdilo mjenjanje trenera uglavnom to su sve subjektivna razmišljanja, a objektivno gledajući AVB nije dobro odradio posao i zato je i dobio otkaz[/quote]

Odličan post ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.