28. februar 2012.14 god. comment_31102 [quote name='Pesta' timestamp='1330439806' post='30867'] Kao sto sam rekao, on je crna ovca Chelseaja. [/quote] JEBEM TI MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER DA TI JEBEM MATER!! Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32181 ja neću kritiziart njegov potez (otkaz AVB-u) dok ne vidim koga će dovest za zamjenu, a onda ću ga pošteno popljuvat il izrazit zadovoljstvo Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32184 Sacekacu i ja malo... Ali niko ne bi ovako sutnuo najperspektivnijeg trenera na svijetu. Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32188 Ne znam sta je toliko tesko u tome da stanes uz trenera bar 2 godine? On ima 34 godine, morao si Romane stati uz njega. Podrzati ga i uvjeriti sve u klubu da svi vjeruju u projekat. Pa jbo mater, City i Tottenham ce imati vecu stabilnost od nas, garantujem! Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32189 Romane uÄinio si dosta grešaka do sada, ali otkaz AVB-u si jednostavno morao dati, tako da ti ne zamjeram Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32192 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1330873221' post='32184'] Sacekacu i ja malo... Ali niko ne bi ovako sutnuo najperspektivnijeg trenera na svijetu. [/quote] kako ne pa eto ti rus šugavi, dola domaća votkica, malo se popilo , došao u kancelariju i raspašoj ko Mamić na presici. @Chelseathebest nemoj to nužno smatrat dobrim potezom jer može dovest nekog puno goreg a može dovest i nekog tko će promjenit stvari na bolje sigurno je jedno da AVB-u sad nije išlo i da smo bili kriminalni ali da je to bio i još je jedan od najperspektivnijih trenera na svjetu, ako ne i prvi meÄ‘u njima. Njegova velika greška je bilo napuštanje Porta. Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32202 [quote name='Vinko' timestamp='1330874557' post='32192'] @Chelseathebest nemoj to nužno smatrat dobrim potezom jer može dovest nekog puno goreg a može dovest i nekog tko će promjenit stvari na bolje sigurno je jedno da AVB-u sad nije išlo i da smo bili kriminalni ali da je to bio i još je jedan od najperspektivnijih trenera na svjetu, ako ne i prvi meÄ‘u njima. Njegova velika greška je bilo napuštanje Porta. [/quote] samo ne Beniteza dovest ili nekakve sliÄne fail trenere i bit će bolje Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32209 Sacekat cu da vidim koga ce doves i da vidim kako ce da se zavrsi sezona pa cu onda da se pozabavim njegovom familijom Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32223 [url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/abramovic-ima-jednu-zelju---guardiolu/75958"]AbramoviÄ ima jednu želju - Guardiolu[/url] Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32224 [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1330877768' post='32223'] [url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/abramovic-ima-jednu-zelju---guardiolu/75958"]AbramoviÄ ima jednu želju - Guardiolu[/url] [/quote] Jebem mu ja mater ! Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32225 [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1330877768' post='32223'][url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/abramovic-ima-jednu-zelju---guardiolu/75958"]AbramoviÄ ima jednu želju - Guardiolu[/url][/quote] Sve dok ne bude na skysports i onim provjerenim siteovima, nemojte postavljati ove vijesti... I ne bih volio nikako guardiolu. Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32231 Šta drugo oÄekivati kad imamo klauna na mjestu vlasnika kluba... Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32232 [quote name='CFC1905' timestamp='1330879145' post='32231'] Šta drugo oÄekivati kad imamo klauna na mjestu vlasnika kluba... [/quote] Ma nije klaun, nego dijete koje je dobilo skupu igraÄku na poklon. Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32233 [quote name='Wisey' timestamp='1330879277' post='32232'] Ma nije klaun, nego dijete koje je dobilo skupu igraÄku na poklon. [/quote] ma nek se jebe, po ozbiljnosti je Chelsea dove u rangu sa Dinamom. Pa osim njega samo bi Mamić ovako otpušta trenere. Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32235 Abramovich managers http://www1.skysports.com/football/news/11979/7568448/Abramovich-managers Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32270 E moj Abramovicu u zadnjih godinu si bacio preko preko 80 mil u vjetar (Torres skoro 60 mil, otkaz Ancelottiu preko 5 mil, placanje AVBa 15 mil, otkaz AVBu 12 mil) opameti se covjece ili plati neke pametne ljude koji ce razmisljati umjesto tebe Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32285 eto i meni je žao što je AVB dobio otkaz zato što mi je bio izrazito simpatiÄan lik a Äim su nekakvi osobni stavovi, emocije i uvjerenja ukljuÄeni, to odmah smanjuje objektivnost probajte biti malo objektivniji i shvatit ćete da AVB nije ispunio oÄekivanja nemojte napadat Romana, imao je i on puno grešaka, ali nebi mi bili tu gdje jesmo bez njega, netko je jednostavno morao snositi odgovornost za cijelu sezonu, a u nogometu je to u 99% sluÄajeva trener mislim da je kljuÄno bilo to što AVB ništa nije mjenjao u zimskom prijelaznom roku odigrali smo loš prvi dio sezone i kada su se u sijeÄnju oÄekivala ili pojaÄanja ili nekakva promjena u sistemu igre, ništa se nije dogodilo AVB je u prijelaznom roku imao zadatak ili da dovede neka pojaÄanja, ili da izvuÄe najbolje od ovoga što ima - jednom rjeÄju, da popravi situaciju, ali neznam koji su razlozi tome da se ništa od toga nije dogodilo to je bilo kljuÄno, mislim da se Romanu(kao ni meni) nije svidjelo što nema nikakvih pozitivnih pomaka u igri mislim da nam je svima već dosta mjenjanja trenera, pa da je i zato većina vas željela da AVB ostane makar ,gledajući rezultate, nije radio dovoljno dobro ali eto moja objektivnost mi govori da se ova "smjena generacija" morala obaviti mnogo bolje i da Romanu nemamo pravo ništa prigovoriti, bar ne u vezi ovog otkaza. Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32287 Sumnjam da mu je itko prigovarao za Scolarija, Äemu sad prigovaranje za Villas-Boasa? Obojica su katastrofalne rezultate napravili i zaslužili svoj otkaz. Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32289 kakve je avb igrace ImAo naspram scOlAria ( tastatura mI se sjEbala u pm ) Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32293 Maloprije, vidio sam da će možda Rafa' preuzeti našu momÄad ! Iskreno mislim njegovo dovoÄ‘enje bila bi jako loša opcija za nas, jer je on veoma loš trener kao što je jedan od prethodnih komentara napisao Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32299 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1330886245' post='32287'] Sumnjam da mu je itko prigovarao za Scolarija, Äemu sad prigovaranje za Villas-Boasa? Obojica su katastrofalne rezultate napravili i zaslužili svoj otkaz. [/quote] mislim da je razlog tome to što je AVB većini simpatiÄan Äovjek, dok je Scolari totalno antipatiÄan a i drugi razlog što je svima dopizdilo mjenjanje trenera uglavnom to su sve subjektivna razmišljanja, a objektivno gledajući AVB nije dobro odradio posao i zato je i dobio otkaz Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32309 [quote name='chelseathebest' timestamp='1330887069' post='32299'] mislim da je razlog tome to što je AVB većini simpatiÄan Äovjek, dok je Scolari totalno antipatiÄan a i drugi razlog što je svima dopizdilo mjenjanje trenera uglavnom to su sve subjektivna razmišljanja, a objektivno gledajući AVB nije dobro odradio posao i zato je i dobio otkaz[/quote] OdliÄan post Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32317 Bilo ko da dodje u ovo doba mjenjanja stare garde provest ce se k'o AVB. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.