Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roman Abramovič (2003-2022, vlasnik)

Istaknuti odgovori

[quote name='Tinmar' timestamp='1330979679' post='32772'] Treći samo zato što je [b]Liverpool posustao u zadnje vrijeme[/b]. Dio velike četvorke? Ne nasmijavaj me, to više na postoji a to je imalo takav naziv jer su Englezi imali jedne godine 3 kluba u polufinalu LP-a. Opet ponavljam, Chelsea JE veliki klub ali nije ni blizu Uniteda, Milana isl. tj. onih koje sam svrstao u neku A klasu. Ne kenjaj za Inter, oni su 4-5 godina za redom bili svjetlosnim godinama ispred svih u Italiji tako da im je bilo svejedno tko im je trener, samo im je trebao netko tko će osvojiti LP i zato su mijenjali trenere. Za Chelsea navijam zbog Zole, Terryja, Lamparda, zato što većinom imaju puno igrača u repci, zato što se (inače) bore ko lavovi i puno drugih razloga. Zasigurno ne zbog bogatog vlasnika. [/quote]

MIslis 21. godinu? A dobro, nista je to. A Englezi su 3 puta imali 4 tima u 1/2 LS. Inter je uzeo titule, to stoji. A pitanje je da li bi ih uzeli da Juventus nije izbacen i da Milan nije bio kaznjen oduzimanjem bodova, to svako ziv zna. A ovom zadnjom recenicom si kao htio mene spustiti, jer eto ja navijam zbog bogatog vlasnika... svasta. Ja sam ti samo objasnio kakvu ulogu ima novac, a ti ako to ne zelis shvatiti, ne moras.
  • Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 141 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Covek dokazano nije imao nikakve veze sa ratom u Ukrajini. Pre toga kada je Covid harao nijedan radnik Chelsea nije otpusten. Klupski hoteli korisceni su kao smestaj za zdravstvene radnike. 

• King Chelsea
    King Chelsea

Odlazak ovog čovjeka iz kluba je datum kada smo postali prosječan klub, proći će godine i godine prije nego što mi dostignemo i dio onog Chelseaja kada se ovaj čiko pitao. Mislim da je Wisey na n

• Samo pratim da li će govna iz kluba staviti zvaničnu čestitku na stranicu i društvenim mrežama. Da vidim i da li će neko od igrača da mu čestita ili su svi jad. Ali bitno je da se pederi i svakakav ol

Objavljene slike

[quote name='Twelfth Man' timestamp='1330980846' post='32798']

MIslis 21. godinu? A dobro, nista je to. A Englezi su 3 puta imali 4 tima u 1/2 LS. Inter je uzeo titule, to stoji. [b]A pitanje je da li bi ih uzeli da Juventus nije izbacen i da Milan nije bio kaznjen oduzimanjem bodova, to svako ziv zna.[/b] A ovom zadnjom recenicom si kao htio mene spustiti, jer eto ja navijam zbog bogatog vlasnika... svasta. Ja sam ti samo objasnio kakvu ulogu ima novac, a ti ako to ne zelis shvatiti, ne moras.
[/quote]
Kakve to veze ima je li to zbog kalčiopolija ili nije, oni su uzimali titule i trenere mijenjali jer su bili predominantni i mogli si priuštit taj rizik (k'o Dinamo u Hrv.) Ne, nisam te htio spustiti nego se uklapa u ovu raspravu. Prijatelju, novac je bitan i bez njega se ne može ali novca bi bilo i s nekim drugim vlasnikom, možda ne toliko, ali draž ovoga kluba bi ostala sačuvana i ne bi klub bio ruska prčija.

EDIT: Da, Liverpool nije tako dobar u zadnjih 20 god ali ako uzmeš u obzir da su osvojili LP i još par kupova oni su opet daleko ispred Chelseaja.
I mi smo prije bili pretezno sampioni/vicesampioni i mijenjali smo trenere i evo sad nam se to obija o glavu kada je doslo do smjene generacija. Inter ima najstariji tim koji je ikada igrao ovu nokaut fazu u LS. VIdjecemo kako ce kod njih proci smjena generacije, a evo vec ove sezone su daleko od LS...

Za mene i dalje postoji draz ovog kluba i ja ga i dalje volim. Niko me nije tjerao da pocnem navijati za Chelsea i ja ne planiram mjenjati klub. A to sta bi bilo kad bi bilo nam je smjesna prica. Roman nas je kupio i on je nas vlasnik. Opet kazem, gore je da nas je spopao vlasnik kao onaj u Arsenalu sto je. Pa on bi nam dosad prodao Lamparda, Drogbu, Terryja. Colea itd., stalno bismo se vrtili kao sto se Arsenal vrti oko 4. mjesta, dobijali 30m€ za transfere i imali bismo tu "draz".
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1330982036' post='32825']
I mi smo prije bili pretezno sampioni/vicesampioni i mijenjali smo trenere i evo sad nam se to obija o glavu kada je doslo do smjene generacija. Inter ima najstariji tim koji je ikada igrao ovu nokaut fazu u LS. VIdjecemo kako ce kod njih proci smjena generacije, a evo vec ove sezone su daleko od LS...

Za mene i dalje postoji draz ovog kluba i ja ga i dalje volim. Niko me nije tjerao da pocnem navijati za Chelsea i ja ne planiram mjenjati klub. A to sta bi bilo kad bi bilo nam je smjesna prica. Roman nas je kupio i on je nas vlasnik. Opet kazem, [b]gore je da nas je spopao vlasnik kao onaj u Arsenalu sto je.[/b] Pa on bi nam dosad prodao Lamparda, Drogbu, Terryja. Colea itd., stalno bismo se vrtili kao sto se Arsenal vrti oko 4. mjesta, dobijali 30m€ za transfere i imali bismo tu "draz".
[/quote]
Da, najbolje da sad budemo sretni što Mamić nije vlasnik Chelseaja. Vlasnici nisu dobri u Arsenalu a definitivno ni u Chelseaju. Ne kažem ja da Chelsea treba trenera držati 15 godina ko Arsenal ali dat čovjeku pravu priliku pa onda suditi bi bilo odlično.
[quote name='Tinmar' timestamp='1330982929' post='32835'] Da, najbolje da sad budemo sretni što Mamić nije vlasnik Chelseaja. Vlasnici nisu dobri u Arsenalu a definitivno ni u Chelseaju. Ne kažem ja da Chelsea treba trenera držati 15 godina ko Arsenal ali dat čovjeku pravu priliku pa onda suditi bi bilo odlično.[/quote]

Samo sam ti rekao da ima i gorih od nas. Mogao si odmah ovo reci a ne da se natezemo pola sata...
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1330976724' post='32756']
Nemojte se prosipati ljudi moji, pobogu... Pa da nema Romana, nikada ne bismo ni pomislili o novom stadionu, o osvajanju LS. Kako ne mozete shvatiti da se bez ulaganja ne moze dozivjeti uspjeh? Svi veliki klubovi ulazu/ulagali su...

Evo ucinak u posljednjih 21 godinu, all time PL table:

[url="http://www.dodaj.rs/f/15/10Q/2lcabSWg/zuuuuuu.png"]http://www.dodaj.rs/...SWg/zuuuuuu.png[/url]
[/quote]

Hahahaha :)

Al' stvarno znas da izaberes lose opcije kad hoces da napravis poentu. Ja sam lajkovao post Tinmara cisto sto se tako osecam, iako se ne slazem 100% s'njim ali sa druge strane znam da nisu bitni nit LS nit prvenstvo nit kupovi - na kraju krajeva mi nebi imali KLUB uopste da on nije nas kupio u to vreme. Zaboravite na uspeh, na veliki klub, na to da smo pri vrhu - NE BI BILO KLUBA UOPSTE. Bili bi jos jedna pateticna prica nalik Leeds ili Portsmouth.

Ako hoces da branis Romana, samo to moras spomenuti - nist drugo... posto po mom vidjenju nista drugo nije bitno. Mogu ja da se nosim da ne budemo najbolji, ali da ne mogu da gledam Chelsea uopste bi bilo mnogo gore.

Toliko od mene :)
[font="TAHOMA"][size="1"][font="TAHOMA"][size="5"][font="TAHOMA"][size="1"][font="Tahoma"][size="2"]Da bi doveo Villas-Boasa iz Porta platio je Abramovič 15 milijuna eura odštete, a još 12 milijuna potrošio je ruski tajkun da bi se "riješio" prijašnjeg trenera Carla Ancelottija.

Za 40 utakmica provedenih na klupi "bluza" Villas-Boas inkasirao je četiri milijuna, a još će inkasirati dodatnih 11 kroz otpremninu.[/size][/font][/size][/font][/size][/font][/size][/font]
[quote name='Kalouda' timestamp='1331236426' post='33841']
Sve je dobro dok ne uzme stvar u svoje ruke.
[/quote]

ima on para ko blata jebote, manekenke uzamiju njegovu stvar u svoje ruke, ako me razumiješ ;)
[quote name='Kalouda' timestamp='1331236426' post='33841']
Sve je dobro dok ne uzme stvar u svoje ruke.
[/quote]
Tako jednostavno, a tako istinito. Bravo !
Ovaj website pokazuje ko je tata: [url="http://bestfreeonlineslots.com/abramovich/"]Tata Roman[/url]
[quote name='zulu' timestamp='1331632232' post='35257']
Ovaj website pokazuje ko je tata: [url="http://bestfreeonlineslots.com/abramovich/"]Tata Roman[/url]
[/quote]
haha 40 bodyguarda kao za nas toster :D
  • 3 sedmice kasnije...
Abramovic prodaje Chelsea.. :( :(
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1333271612' post='39048']
APRILILILILILILI :D :D :D :D :D
[/quote]

A de morao si odmah skontat. :P :P :P
  • 3 sedmice kasnije...
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1335021391' post='42407']
izgleda da je tata roman posjetia igrace nakon utakmice :o :rolleyes:
[/quote]

Neka malo , neka :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.