Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roman Abramovič (2003-2022, vlasnik)

Istaknuti odgovori

[quote name='pidy' timestamp='1326748407' post='17864']
Nasa bi mogla mnogo da znaci. Pogledaj samo koje talente imamo i gdje oni na kraju zavrse?
Mnogo se oslanjamo na dovodjenje igraca, dok nesto ne stima, losiji rezultati isl, odmah se prica koliko ce Abramovich dati kesa za nova pojacanja.

Pogledaj Arsenal. Prodao je Fabregasa i Nasrija za nekih 60-tak miliona, a doveo neke nove mladje igrace.
Istina da i oni nemaju neku akademiju, ali dovedu mlade talentirane igrace za par miliona i za koju godinu ih prodaju za nekoliko desetina miliona. Ta politika vodjenja kluba mi se svidja. Ne trose puno a uvijek su u vrhu. Volio bih da i Chelsea tako radi..
[/quote]

Arsenal jest u vrhu i dobra je politika kluba, al kad je Arsenal zadnji put osvojio? Te igrace koje naprave trebaju zadrzat i osvjoit nesto s njima, pa tek onda prodat,a ne tako klub je uvijek u rasulu, uprava dobiva pare i idemo dalje, odrzat to 4-5 mjesto i zavrsena prica..

A mi sto smo bezveze dali pare za Meirelessa i poslali Josha na posudbu da se tamo 'kali' to je jedan od tih problema uprave koji mi se nesvidja, isto tako sto dovedu mlade,perspektivne,talentirane igrace tipa Lukaku za 20-ak miliona i onda ga drze u rezervama, umjesto da on mjenja Mata u 70 minuti al ne to radi Malouda..treba nove ljude postavit, promjenit politiku kluba i onda cemo bit prvaci..
  • Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 140,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Covek dokazano nije imao nikakve veze sa ratom u Ukrajini. Pre toga kada je Covid harao nijedan radnik Chelsea nije otpusten. Klupski hoteli korisceni su kao smestaj za zdravstvene radnike. 

• King Chelsea
    King Chelsea

Odlazak ovog čovjeka iz kluba je datum kada smo postali prosječan klub, proći će godine i godine prije nego što mi dostignemo i dio onog Chelseaja kada se ovaj čiko pitao. Mislim da je Wisey na n

• Samo pratim da li će govna iz kluba staviti zvaničnu čestitku na stranicu i društvenim mrežama. Da vidim i da li će neko od igrača da mu čestita ili su svi jad. Ali bitno je da se pederi i svakakav ol

Objavljene slike

Arsenal u ovom trenutku je samo klub za zarađivanje novca, a ne za osvajanje trofeja

negdje sam čuo da otplaćuju stadion, pa zato ništa para ne troše na neka zvučnije pojačanja

u svakom slučaju nama to ne treba, mi imamo Romana koji ima para do neba :D
mi želimo trofeje
Meni je drago sto je Roman tu i zbog svega sto je napravio za klub.. ali bilo bi odlicno kada ne bi morali zauvijek da ovisimo o njemu..
  • 3 sedmice kasnije...
[quote name='Wisey' timestamp='1328393921' post='23211']
[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/04/article-2096582-1195FEFB000005DC-844_468x491.jpg[/img]

Tata u viziti danas.
[/quote]
vidi bosa haha :lol: :lol: :lol: :lol:
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2096951/Andre-Villas-Boas-shaken-shock-visit-Roman-Abramovich.html"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2096951/Andre-Villas-Boas-shaken-shock-visit-Roman-Abramovich.html[/url]

Eto vam još malo Daily Faila i 'ekskluziva'. :D
mislim da nikako nije sretan s jučerašnjom utakmicom...

ako ništa drugo bar bi mogao onog weba i slične malo naučit pameti

inače ne odobravam takve "mamićevske ulaske u svlačionicu" ali ovog puta potpuno podržavam romana, ipak je previše uložio u ekipu
mislim da bi bilo fer od AVB-a da svima nama navijačima objasni neke svoje odluke...
Eto ti AVB, sto nije ko i ostali treneri, izgubi par i leti vanka, a ovaj nas mora dokrajcit..
[quote name='Zxenox' timestamp='1328982176' post='25515']
Zovi mafiju i sređuj stvari.
[/quote]

Hahahaha...dobra dobra. Ali meni se čini da se Roman slabo bavi mafijaškim poslovima.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329158847' post='26156']
ma postenjacina :D
[/quote]

On je sve ove njeogve silne milijarde rukama steko. Poštenim radom. :D
Pa meni je veća mafija Barcelona koja šuruje s UEFA-om i koja hinjski na dresove stavlja Unicef logo, nego što je to jedan Abramovič. Pa da je toliki mafijaš kao što pričate, Overbro bi davno pod zemljom bio, a i mi ne bi bili tako češto oštećivani kako u Ligi prvaka, tako u Premiershipu. Nisam rekao da je Abramovič čist i da se obogatio 100% legalno u onoj mjeri, ali on i mafija dva različita pojma. Moggi iz Juventusa je tipični mafijaš. Zato je i završio u zatvoru, a klub u drugoj ligi.
Nema šanse toliku lovu zaraditi na 'čist' način. Ustvari ima, ali veoma veoma teško. Malo se informirajte o tužbi njegovog bivšeg partnera Berezutskog i za čega se sve tereti Roman. Ovaj traži 3 milijarde eura, pa iako će naš vlasnik vjerovatno dobiti taj sudski spor ostaće velika ljaga na njegovom imenu. ;)
[quote name='Wisey' timestamp='1329392260' post='26917']
Nema šanse toliku lovu zaraditi na 'čist' način. Ustvari ima, ali veoma veoma teško. Malo se informirajte o tužbi njegovog bivšeg partnera Berezutskog i za čega se sve tereti Roman. Ovaj traži 3 milijarde eura, pa iako će naš vlasnik vjerovatno dobiti taj sudski spor ostaće velika ljaga na njegovom imenu. ;)
[/quote]

Pa evo fino je Car objasnio. NIko nije ni rekao da je Roman svetac, takvih nema. Ali ima i gorih od njega. Pogledaj Berlusconija - dno!
Nema šanse da je pošteno zaradio milijarde, a to me toliko i ne zanima. Ja bih se sad zamjenio sa njim, zaboli me šta je radio i šta radi sad...

Jbt milijarde su to :blink:

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.