22. februar 2012.14 god. comment_29133 [quote name='Wisey' timestamp='1329941830' post='29126'] Naravno da sam ga prekrižio. Mislim, o Äemu mi priÄamo ? Vi koji prizivate Mourinha koji za ovaj klub jeste uradio dosta toga, ali tu je jedan AbramoviÄ koji je za ovaj klub uradio puno punoooooo više nego što će Jose ikad uraditi. I on je taj koji je pokazao da nema teorije da se vrati bilo ko od bivših zaposlenika. Ako mi dokažeš suprotno, onda možemo priÄati o eventualnom povratku Äovjeka koji je pod dugogodišnjim ugovorom sa drugim klubom. [/quote] Ne poznajem Romana AbramoviÄa, tako da ne mogu priÄati u njegovo ime. ÄŒak ni ja a pretpostavljam ni mnogi ljudi u klubu ne znaju zašto je Wilkins otpušten. Ja samo mogu reći što ja želim, a šta će se od svega toga ostvariti ostaje nam da vidimo. Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29138 ja dobre trenere, osim ovih koji su već bili kod nas i još nekih "najboljih" neznam, tako da nemogu odgovorit na ovo pitanje ali jedno je sigurno, ima mnogo, mnogo boljih rješenja nego što je to AVB znam samo da Beniteza neću ni pod razno Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29142 To je u redu reći što TI želiš, ali ajmo malo realnosti pogledati u oÄi. Jel misliš da tvoje želje imaju neko utemeljenje u stvarnoj situaciji ? Ja ću ti reći odmah da nemaju. Imaš historiju dogaÄ‘anja i Romanovih odluka u Chelseaju, prema tome lako je izvući zakljuÄak na koji on naÄin reaguje. Ništa fascinantno kod toga. PS. e vidite, i ja se slažem da ima ljudi koji bi izvukli više iz OVE ekipe, vjerujem da bi i sa njima prišli Napoli, bili meÄ‘u 3-4, ali to je to. Ne bi nigdje dalje, jer nam je ekipa limitirana. Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29169 e vidiš, u tom i je stvar s ovom ekipom bi bili meÄ‘u 3 u PL(što i nije tolko bitno, bitno je da bi imali nekakvu igru i kolektiv), i uz eventualno 1 ili 2 pojaÄanja(recimo Hazard i još netko) bi se borili za trofeje u svim natjecanjima u kojima sudjelujemo koju pm će nam trener kojem je maksimalni doseg da izvuÄe 30 posto mogućnosti svojih igraÄa Äinjenice, odnosno rezultati i naša igra kažu da je AVB loš, a Ti si taj koji ne želiš pogledati realnosti u oÄi Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29182 Ma ljudi, bez obzira tko otišao tko došao, ja kao prvo vise ne vjerujem u AvB-a nakon svega sto je uradio vise mu ne vjerujem. LogiÄno da svu krivicu ne mogu na njega svaliti ali i igraÄi su jedanko krivi kao i AvB. Kao što reće Wis, tko ce od nas znati kako ce se Capello ili Benitez snaci, može ih zadesiti još gore? Ako nemamo izbora trenera za dovoÄ‘enje kao što je bio Guss Hidding onda ja ne bi nikog ni dovodio, ostavio bi AvB i vidio te njegove famozne planove za bolju budućnost Chelsea. Ljudi mi moramo svatiti jednu stavr da nama više od 50% tima igraju igraÄi iznad 30 godina. Drugo vje vrijeme bilo prije 5-6 godina kada se nogomet igrao na dosta drugaÄiji naÄin, sad je dosta brži i naši igraÄi kao što su Drogba i ekipa ne mogu to sve upratiti. Mogu do 60 minute, kasnije se ponašaju isto puzavci, vuku se po terenu. Jednostavno pomladiti ekipu i s takvom ekipom igrati 2 sezone, ali uzimajuci u obzir da svake sezone kupimo po jednog igraÄa. Ja sa tim novim timom ne oÄekujem trofeje niti Lige, ali nakon jednog dužeg perioda 1 do 2 sezone, niko nam nece moci nista, zato što cemo biti uigrani. Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29204 [quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1329946265' post='29182'] Ma ljudi, bez obzira tko otišao tko došao, ja kao prvo vise ne vjerujem u AvB-a nakon svega sto je uradio vise mu ne vjerujem. LogiÄno da svu krivicu ne mogu na njega svaliti ali i igraÄi su jedanko krivi kao i AvB. Kao što reće Wis, tko ce od nas znati kako ce se Capello ili Benitez snaci, može ih zadesiti još gore? Ako nemamo izbora trenera za dovoÄ‘enje kao što je bio Guss Hidding onda ja ne bi nikog ni dovodio, ostavio bi AvB i vidio te njegove famozne planove za bolju budućnost Chelsea. Ljudi mi moramo svatiti jednu stavr da nama više od 50% tima igraju igraÄi iznad 30 godina. Drugo vje vrijeme bilo prije 5-6 godina kada se nogomet igrao na dosta drugaÄiji naÄin, sad je dosta brži i naši igraÄi kao što su Drogba i ekipa ne mogu to sve upratiti. Mogu do 60 minute, kasnije se ponašaju isto puzavci, vuku se po terenu. Jednostavno pomladiti ekipu i s takvom ekipom igrati 2 sezone, ali uzimajuci u obzir da svake sezone kupimo po jednog igraÄa. Ja sa tim novim timom ne oÄekujem trofeje niti Lige, ali nakon jednog dužeg perioda 1 do 2 sezone, niko nam nece moci nista, zato što cemo biti uigrani. [/quote] slazem se ali ko ce garantirati da ce se to dogoditi Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29209 [quote name='chelseathebest' timestamp='1329944836' post='29169'] trener kojem je maksimalni doseg da izvuÄe 30 posto mogućnosti svojih igraÄa Äinjenice, odnosno rezultati i naša igra kažu da je AVB loš, a Ti si taj koji ne želiš pogledati realnosti u oÄi [/quote]O Opet kažem, ovi igraÄi mogu bolje, ali ne puno. Možda jedno 15-20%, jer stara je to ekipa, bezvoljna i demotivisana. To je naša realnost. Nije realnost da je AVB kriv što im treba pola godine da odigraju pas i sliÄno, jeste kriv za neke taktiÄke stvar i to je plod neiskustva ali nešto što se sa mladim Äovjekom na klupi mora istrpjeti. Ostaje nam da umjesto kukanja, psovanja, pljuvanja i kritiziranja stanemo iza našeg kluba i managera, damo im podršku i nadamo se tom 4. mjestu na kraju i nekim Äudima u kup-takmiÄenjima. Druge u ovom trenutku nema, ljudi, kako vam to nije jasno ? Romanu izgleda jest, vjerujem da će Andre biti tu i ako ispadnemo. Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29213 Ma drug moj ovo su same price i nagaÄ‘anja, samo sam izrazio svoje mišljenje i jedan realan stav prema onom što nas slijedi. Bar bi ja na ovakav nacin to sve riješio. Pa i sam vidis ekipe kao što su Napoli, CSKA, Basel, pa Äak po meni i sada jedan od jaÄih Dortmind itd. to su ekipe koje nisu vidjeli trofeja ima više od 10 godina ali za to vrijeme dok smo se mi kurÄili i igrali sa najboljim sastvamo koji je tad bio oni su kupovali mlade igraÄe kojima vjerujem ni jedan od nas nije znao imena izgovorit. Pa pogledaj sad šta bi oni nas otresaju, zašto ? Zato što smo mi Äinili bukvalno jednu veliku grešku. U to doba smo imali prejeben sastav sa igraÄima koji su imali 26,27-28 godina i nismo mislili na budućnost. Ti igraÄi su ostarili i nisu više korisni kao što su prije bili, dali su svoj maksimum. Zato su nas ovi klubovi niže klase stigli i na ovaj naÄin nam ne daju dahnit. Sve to što hoću reÄi jeste da ovaj sad prijalzni rok uzmem za ozbljno jer smo u velikoj gabuli. Pred našim oćima odlaze predobri mladi talenit tipa (Hazard, Dzagoev, Hulk, Wilian, Hamšik itd.) koji ce otici u neki klub kao što je Tottenham i misleci da ce se proslaviti, desit ce se bas suprtno, ostat ce nitko i ništa. Sada je samo jedina stvar orijentisati se na dovoÄ‘enje mladih igraÄa s kojima se može napraviti tim koji ce harati Ligom Prvaka za 2 sezone. Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_29216 [quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1329946265' post='29182'] Ljudi mi moramo svatiti jednu stavr da nama više od 50% tima igraju igraÄi iznad 30 godina. [/quote] Upravo sam izraÄunao, samo 6 od naših 29 seniorskih igraÄa ima više od 30 godina, to što igraju kao da imaju 35 je druga stvar. A Romana pozivam da pogleda ovaj trojac Hamsik - Cavani - Lavezzi, da barem jednog kupi na ljeto bilo bi dobro pogotovo ako je to Cavani, za vezni red i krila bi se snašli nekako (Kakuta, De Bruyne, Piazon itd. itd.) Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29351 http://svijetfudbala1.blogspot.com/2012/02/arramovic-gusi-pobunu-u-svacionici.html Da li je ovo spas za ekipu ili potpuna katastrofa? Radi li Roman dobru stvar za klub? Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29361 ako je ovo istina, bit će to raskol kluba, past ćemo u sredinu premierlige Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29368 Da, otarasit ćemo se fudbalera koji bojkotuju trenera i tako ćemo na sredinu tabele. Kakvo razmišljanje... Pa takvi ako odu, klub će tek onda se vratit gdje je bio posljednjjih godina (izuzimajući zadnje dvije).. Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29371 Otpustali smo trenere i mijenjali ih ko carape sad je vrijeme da odu igraci.. Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29380 [quote name='chelseathebest' timestamp='1330011394' post='29377'] bez Terrya i Lampsa mi smo goli kurac [/quote] Bolje potjerati boasa jer ce biti jos gore ako ostane, Scolari je bio na u boljoj poziciji od njega kad je dobio otkaz! Ali sto se tice prodaje legendi mislim da je doslo vrijeme... Terry je bitan i on je stvarno nezamjenjiv ali on nije otvoreno iskazao nezadovoljstvo bilo je nekih nagadjanja u medijima ali nista nije potvrdjeno. A Lampard nam vise nije toliko bitan kada igra ne vidi se nikakav veci napredak nego kada je na klupi. U klubu je smjena generacija a odavno je jasno da Lamps ne moze vise tako da njegov odlzak nije toliki problem. Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29381 ma to je sranje taj AbramoviÄ je isto glup ko toljaga, igraÄi su molili da ostane MOu,Carlo i Hiddink za njih sam siguran za druge neznam i sad kao oni ne podržavaju ni ednog trener pa to su gluposti. Roma jedino dobro što je napravio za klub je to što je uložio novac i spasio nas ovo ostalo je sve sjebo što je sjebat mogao i povratka nema jer je otpustio sve koji su dobro vodili klub (Mou,Wilkins, Guus) i sad mu je ispod Äasti vratit nekoga osim Guusa kod kojeg je zakasnio jer možda ga je trebao dovest dok je bio slobodan a i on je dosta star neznam dal bi baš dugo ostao. I sad se spominju žabar Capello Rafa koji nebi napravio ništa bolje od AVB-a i to je to, sad možda bi Deschamps (il kako s već piše valjda znate na kog mislim) nešto napravio al isto sumnjam da i bolje od Mou-a ili Wilkinsa poso vodo makar sad neznam sigurno ima dobrih i dotupnih rješenja al nezanm baš sve trenere svjeta :S. I sad je kao okrenuo ploÄu , u totalno krivo vrijeme i stao na stranu krivog trenera, ja AVB-u odavna nevjerujem jer Äovjek oÄito taktiÄki nije jak , sere o nekoj mladoje ekipi ovo ono a uvodi ozljeÄ‘ene igraÄe prije nego možda i najvećeg talenta akademije. A i neznam oadkle izvlaÄite te brojke kolko još iz ekipe se može izvuÄ ??? od kud vam maximalnoo 30% neznma tko je to rekao Äini mi se Wis rekao 15-20% od kud vam te brojke, nekužim kome što želite dokazat ?? smješno, ta ekipa nedugo je osvojila duplu krunu a sad su tu još Torke kojeg veÄina brani ko cigan hljeba, odliÄni Mata,Luiz i Ramires koji još može napredovat al dobar je, i Meireles koji je ovom oÄito dobar pošto svaku igra od prve. @Wis Äemu pozivanje na podršku, kakav korist od toga, podržavat ovo sranje nema smila, rapadamo se, razumijem ja krizu i da nas nejde i svakakvo stanje, al u klubu se ništa ne poduzima da ga se promjeni, ovaj sere iduće sezone, jebote iduća sezona ako nešto radiš ozbiljno kreni odma nema sutra ću , tako sam ja ućio u osvnovnoj pa mi je sad ljepo, ako se nešto radi ozbiljno radi se to sad,ne iduće sezone. A i u ostalom sve da ih podržavamo šta to njima znaÄi nit će oni ovo proÄitat a i da proÄitaju neÄe razumjet, evo podržavaju neki Torkea od poÄetka pa kako im je vratio izjavom "Ja nemogu zabit gol"[quote name='chelseafan97' timestamp='1330012940' post='29380'] Terry je bitan i on je stvarno nezamjenjiv ali on nije otvoreno iskazao nezadovoljstvo bilo je nekih nagadjanja u medijima ali nista nije potvrdjeno. A Lampard nam vise nije toliko bitan kada igra ne vidi se nikakav veci napredak nego kada je na klupi. U klubu je smjena generacija a odavno je jasno da Lamps ne moze vise tako da njegov odlzak nije toliki problem. [/quote] da nije bilo tog "nebitnog" Lampsa danas se mi nebi borili za Ligu Prvaka iduće sezone a AVB nebi uživao nikakvu podršku navijaÄa. možda bi bio i bivši, zato pokrit se ušima i hvalit bogu na igraÄu koji još može povuć kad nejde. Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29382 Vrijeme da se oni mijenjaju, naroÄito Lampard. Terrya može još. Zamjenili smo Zolu, Desaillya, Hasselbainka, pa možemo i ove. Legende su, a kao takvi moraju imat razumjevanja. Lampard to ne pokazuje, zato mislim da može ići. Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29383 [quote name='Wisey' timestamp='1329936421' post='29054'] Ajmo malo realnosti. Šta vi zapravo želite od Romana ? 1. Mourinho - nema šanse, Roman neće progutati svoj ponos i vratiti ga, a druga stvar je da Mou izgleda želi još malo ostati u Madridu 2. Wilkins - i on je otpušten odjednom i neće se vratiti. ÄŒak i kad bismo mu ponudili ugovor što se neće desiti, vjerujem da bi ga odbio. 3. Hiddink - ima posao u Anzhiju. Niko ne garantuje da bi Capello napravio nešto puno bolje od AVB-a, a trener na duge staze isto tako nije pa bismo bili primorani da još jednom mijenjamo. Ostaje nam taktiÄki genije Rafa Benitez. [/quote] tu se slažem al, Mou je izjavio više puta da želi u englesku na kraju sezone, i velika nam je prilika a ako je pijani rus ne iskoristi zamjerit ću mu to do kraja života (ma koliko malo to njemu znaćilo) što se Wilkinsa tiÄe on bi mislim došao ako bi mu se ponudilo da bude prvi trener, i to bi mi bilo jako drago. a sa Hiddinkom se zakasnilo a možda i nije trebalo reagirat jer kao što rekoh star je nebi vjerojatno dugo ostao. Oko doljnjeg komentara se slažem i dodao bih da ako se smjeni AVB i nebude neki od ove trojce mislim da će se narpavit još veće sranje Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29386 ÄŒujem spominjao se Bielsa kao menadžer Chelseaja...ja bih ga rado vidio tu iako kao navijaÄ Athletica ne mogu objektivno gledati na njegov dosadašnji rad. Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29387 [quote name='Wisey' timestamp='1329936421' post='29054'] Ajmo malo realnosti. Šta vi zapravo želite od Romana ? 1. Mourinho - nema šanse, Roman neće progutati svoj ponos i vratiti ga, a druga stvar je da Mou izgleda želi još malo ostati u Madridu 2. Wilkins - i on je otpušten odjednom i neće se vratiti. ÄŒak i kad bismo mu ponudili ugovor što se neće desiti, vjerujem da bi ga odbio. 3. Hiddink - ima posao u Anzhiju. Niko ne garantuje da bi Capello napravio nešto puno bolje od AVB-a, a trener na duge staze isto tako nije pa bismo bili primorani da još jednom mijenjamo. Ostaje nam taktiÄki genije Rafa Benitez. [/quote] Hidink ima klauzulu u ugovoru da u junu moze napustiti Anzi ako dodje ponuda Chelseaja. Vi zaboravlljate da Guardiola jos nije produzio s Barsom a vec se i proslog ljeta povezivao sa dolaskom na otok, tako da... Cak je i taj takticki genije Rafa Benitez bolje rjesenje od Boasa njegov Chelsea u citavoj sezoni nije odigrao 2 dobre utakmice! Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29389 [quote name='chelseafan97' timestamp='1330013822' post='29387'] Hidink ima klauzulu u ugovoru da u junu moze napustiti Anzi ako dodje ponuda Chelseaja. Vi zaboravlljate da Guardiola jos nije produzio s Barsom a vec se i proslog ljeta povezivao sa dolaskom na otok, tako da... Cak je i taj takticki genije Rafa Benitez bolje rjesenje od Boasa njegov Chelsea u citavoj sezoni nije odigrao 2 dobre utakmice! [/quote] ÄŒuj Guardiola, ako je Guardiola u pitanju, [b]onda sam Äak i ja na strani Villas-Boasa.[/b] Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29394 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1330013884' post='29389'] ÄŒuj Guardiola, ako je Guardiola u pitanju, [b]onda sam Äak i ja na strani Villas-Boasa.[/b] [/quote] Da i ja ga mrzim gadi mi se! I ja sam tako raymisljao prije par mjeseci al sad su stvari drugacije. Ekipa se raspada, ako ne dodje Hidink ni Mou i taj mali smrad je spas za klub jer ako ce ici ovako bice katastrofa. Znaci ako nas Guarrdiola moze spasit neka dodje potreban nam je. Zadrat Boasa i prodat Teryja i Cola bio bi krajnji debilizam! Evo link http://svijetfudbala1.blogspot.com/2012/02/inter-i-chelsea-u-kontaktu-s-guardiolom.html Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29400 Ja sam vinko nauÄio ko i ti da za svoj klub navijam i da ga podržavama ma kako teška situacija bila. Ti ako ovo ne želiš podržati, eto ti City. Njima teku med i mlijeko, vratio se Tevez pa navijaj. Ha ja. Dobro, nećemo nikad nikoga od tih igraÄa pustiti, mi ćemo srušiti sinoćnji Interov rekord za najstariju ekipu ikad u LŠ. To kako vi gledate na njih, legende, zove se sentiment. Hoćemo produžit ugovor Drogbi na još 2 godine po ovoj plaći na osnovu 3 dobre partije u sezoni ? Ne ide to tako ljudi. Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29406 [quote name='Wisey' timestamp='1330015387' post='29400'] Ja sam vinko nauÄio ko i ti da za svoj klub navijam i da ga podržavama ma kako teška situacija bila. Ti ako ovo ne želiš podržati, eto ti City. Njima teku med i mlijeko, vratio se Tevez pa navijaj. Ha ja. Dobro, nećemo nikad nikoga od tih igraÄa pustiti, mi ćemo srušiti sinoćnji Interov rekord za najstariju ekipu ikad u LŠ. To kako vi gledate na njih, legende, zove se sentiment. Hoćemo produžit ugovor Drogbi na još 2 godine po ovoj plaći na osnovu 3 dobre partije u sezoni ? Ne ide to tako ljudi. [/quote] Slazem se ekipa ce ostat zaista prestara ako se ovako nasavi .Kazem da bi bila glupost zbog Boasa prodat Terya i Cola koji moguu još jednu ili dvije sezone, Lamps neka ide trebao je i prije kad smo mogli zaradit 30 miliona funti i naci dostojnu zamjenu. A ovako ako odu Terry i Cole, koga treba dovest, svi vrhunski igracina tim pozicijama imaju dobre ugovore. Coentrao je bio prilika al izabrao je Real, Chelsea ga je lovio al on je htio u Spaniju. Prijavi
23. februar 2012.14 god. comment_29410 Ma ko je spomenuo prodavanje Terrya i Colea ? Sun možda, pa pouzdanija moja komšinica Sabiha što gleda u fildžan. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.