4. mart 2012.14 god. comment_32342 Verovatno su se nešto posvađali, ne bi Roman mu iz klinca da otkaz. Baš me nešto skenjalo. Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32349 [quote name='Zxenox' timestamp='1330891143' post='32342']Verovatno su se nešto posvađali, ne bi Roman mu iz klinca da otkaz. Baš me nešto skenjalo.[/quote] Imo je Roman masu dobrih razloga da ga otpusti, al nakon WBA mu je definitivno prekipjelo. Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32359 [quote name='Vinko' timestamp='1330872483' post='32181'] ja neću kritiziart njegov potez (otkaz AVB-u) dok ne vidim koga će dovest za zamjenu, a onda ću ga pošteno popljuvat il izrazit zadovoljstvo [/quote] A koga ce koji moj lepi kurac da nam donese? A? Aj objasni mi to? Rafu Beniteza? Vise mi je pun kurac ovog sranja, majke mi - znaci ni kad su otpustili Vialli-a nisam bio ovoliko nervozan... i to samo sto smo bili znatno manji kklub pa smo mogli da biramo mnogo vise "obicnih menadzera ili da uzimamo takve player-menadzere. Aj ako hoce ovi matori da preuzmu, neka ima je klub na sest meseci da vide kako je to voditi klub. Da im se kaze - Evo Lampard/Terry/Drogba - izvolte pa pravite odluke da vidite kako je to nabijam vas na kurac. /nisam ljut na tebe, nego ovako generalno nemoj da primis ovo licno Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32377 [quote name='how yes no' timestamp='1330894025' post='32375']Pojeo si veliko gov.no Romane. Svaka čast konju.[/quote] Ti znaš najbolje, zato on i jest vlasnik Chelseaja a ti visiš na forumu. Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32381 [quote name='zulu' timestamp='1330892444' post='32359'] A koga ce koji moj lepi kurac da nam donese? A? Aj objasni mi to? Rafu Beniteza? Vise mi je pun kurac ovog sranja, majke mi - znaci ni kad su otpustili Vialli-a nisam bio ovoliko nervozan... i to samo sto smo bili znatno manji kklub pa smo mogli da biramo mnogo vise "obicnih menadzera ili da uzimamo takve player-menadzere. Aj ako hoce ovi matori da preuzmu, neka ima je klub na sest meseci da vide kako je to voditi klub. Da im se kaze - Evo Lampard/Terry/Drogba - izvolte pa pravite odluke da vidite kako je to nabijam vas na kurac. /nisam ljut na tebe, nego ovako generalno nemoj da primis ovo licno [/quote] ja sam se izjasnio već Wilkins, Mou ili O Neil Al evo ajmo ovako , voljeli mi ili ne voljeli AVB-a mora se priznat da on nije radio dobar posao ovo što je radio, jest on mlad jest perspektivan al što bi bilo kad bi bilo, možda e jednog dana razvije u najboljeg a možda ne nikad se nezna. Ja da sam na Romanovu mjestu otkaz bi dao AVB-u samo u slućaju da želim ili da sam već postigao neki dogovor sa jednim od gore navedenih, jer ja smatram da samo oni mogu nešto na bolje promjenit, da su jedini kadri to, jerčini se kuha se u svlačionici , i treba doč netko tko če preporodt Cjhelse smjenit generaciju polako, i ja kao što rekoh smatram samo ovu trojcu sposobnima , dobro tu je i Guus ali je prestar , potpisao nedavno za Anži, ništa od njega... Ako ne oni trebao je ostat AVB , u suprotnom ROman sralj opet u glupost. I nevidim čemu ovaj "šestomjesečni menađer" koja je svrha toga ??? daj odma nekom poso u ruke da ga se primi da odma počne slagat kockice omda skuži ko mu treba ko ne da se odma na ljeto može rješava i dovodit igrače, a ne ovaj kurac RDM će bit do ljeta (ako i tolko) i neće vjerojatno puno toga promjenit i onda če dć netko novi koji će opet upoznavat i uigravat ekipu bla bla bla Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32383 [quote name='Vinko' timestamp='1330894767' post='32381'] ja sam se izjasnio već Wilkins, Mou ili O Neil Al evo ajmo ovako , voljeli mi ili ne voljeli AVB-a mora se priznat da on nije radio dobar posao ovo što je radio, jest on mlad jest perspektivan al što bi bilo kad bi bilo, možda e jednog dana razvije u najboljeg a možda ne nikad se nezna. Ja da sam na Romanovu mjestu otkaz bi dao AVB-u samo u slućaju da želim ili da sam već postigao neki dogovor sa jednim od gore navedenih, jer ja smatram da samo oni mogu nešto na bolje promjenit, da su jedini kadri to, jerčini se kuha se u svlačionici , i treba doč netko tko če preporodt Cjhelse smjenit generaciju polako, i ja kao što rekoh smatram samo ovu trojcu sposobnima , dobro tu je i Guus ali je prestar , potpisao nedavno za Anži, ništa od njega... Ako ne oni trebao je ostat AVB , u suprotnom ROman sralj opet u glupost. I nevidim čemu ovaj "šestomjesečni menađer" koja je svrha toga ??? daj odma nekom poso u ruke da ga se primi da odma počne slagat kockice omda skuži ko mu treba ko ne da se odma na ljeto može rješava i dovodit igrače, a ne ovaj kurac RDM će bit do ljeta (ako i tolko) i neće vjerojatno puno toga promjenit i onda če dć netko novi koji će opet upoznavat i uigravat ekipu bla bla bla [/quote] Al pazi, ni ja nisam bio 100% iza AVB-a samo sto znam da smo imali skoro iste probleme prosle godine kao i ove. Samo sto je Carlo vec znao koga treba da sutne, a AVB nije znao pa je morao vecinu ekipe da sadrzi. Jbg, to je njegova najveca greska bila. Drigba je sto je igrao Bosingwu i Merielesa aBm, i Mourinho je imao neke cudne izbore Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32386 [quote name='Vinko' timestamp='1330894767' post='32381'] ja sam se izjasnio već Wilkins, Mou ili O Neil Al evo ajmo ovako , voljeli mi ili ne voljeli AVB-a mora se priznat da on nije radio dobar posao ovo što je radio, jest on mlad jest perspektivan al što bi bilo kad bi bilo, možda e jednog dana razvije u najboljeg a možda ne nikad se nezna. Ja da sam na Romanovu mjestu otkaz bi dao AVB-u samo u slućaju da želim ili da sam već postigao neki dogovor sa jednim od gore navedenih, jer ja smatram da samo oni mogu nešto na bolje promjenit, da su jedini kadri to, jerčini se kuha se u svlačionici , i treba doč netko tko če preporodt Cjhelse smjenit generaciju polako, i ja kao što rekoh smatram samo ovu trojcu sposobnima , dobro tu je i Guus ali je prestar , potpisao nedavno za Anži, ništa od njega... Ako ne oni trebao je ostat AVB , u suprotnom ROman sralj opet u glupost. I nevidim čemu ovaj "šestomjesečni menađer" koja je svrha toga ??? daj odma nekom poso u ruke da ga se primi da odma počne slagat kockice omda skuži ko mu treba ko ne da se odma na ljeto može rješava i dovodit igrače, a ne ovaj kurac RDM će bit do ljeta (ako i tolko) i neće vjerojatno puno toga promjenit i onda če dć netko novi koji će opet upoznavat i uigravat ekipu bla bla bla[/quote] Pa daonbtro mđeš to taško gldat al opšqt ono... Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32390 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1330894156' post='32377'] Ti znaš najbolje, zato on i jest vlasnik Chelseaja a ti visiš na forumu. [/quote] Tu spiku vidio kod mene, pa je furaš neka fino.. A vidjet ćeš i ti, a i on, kad ti i sljedeće sezone bude ista ekipa bila, pa kad nas budu derali.... Jedva cekam... Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32392 [quote name='zulu' timestamp='1330894958' post='32383'] Al pazi, ni ja nisam bio 100% iza AVB-a samo sto znam da smo imali skoro iste probleme prosle godine kao i ove. Samo sto je Carlo vec znao koga treba da sutne, a AVB nije znao pa je morao vecinu ekipe da sadrzi. Jbg, to je njegova najveca greska bila. Drigba je sto je igrao Bosingwu i Merielesa aBm, i Mourinho je imao neke cudne izbore [/quote] ja nisam bio ni za Carla on dok je s Wilkinsom radio mljeli smo, kasnije je igra pala za 70% , poslje je on nekako uspio izvuć nas do 2. mjesta ali neznam to mi nije bilo to :/ ja bi volio da dođe netko , da napravi ekipu i da bude neko i nešto u Chelsiju, jer ovako mjenjat menađere svako malo nema tu ni smisla ni kruha..@Dudo čemu ovo ? Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32395 [quote name='how yes no' timestamp='1330895195' post='32390'] Tu spiku vidio kod mene, pa je furaš neka fino.. A vidjet ćeš i ti, a i on, kad ti i sljedeće sezone bude ista ekipa bila, pa kad nas budu derali.... Jedva cekam...[/quote] To si ti meni prodavo kad je tvoja Andrea bila na klupi Chelseaja, sad kad vise nije ja sam na redu Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32437 Dobro nema problema, sad će novi, pa da te čujemo opet. Uglavnom Roman od Chelsea pravi smiješan klub. Sve što je dobro uradio, zajebao je s ovim otpuštanjem trenera. Jednostavno ne mogu skontat, toliko puta se opekao, toliko trenera nema šanse da ne valjaju, ali džaba. Sve se po starom radi. Cirkus. Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32444 [size=3][color=#000000][font=Arial, Helvetica, sans-serif][left]Abramovich personally told the players they were responsible for his demise and warned them there will be '[u]massive changes[/u]' at Chelsea in the summer. [/left][/font][/color][/size] Ovo sam najavljivao nekoliko puta, znaci masivne promjene na ljeto, sto znaci da ce izlazna vrata ugledati igraci koji su dugo godina bili okosnica tima poput Drogbe, Lamparda, Colea, Essiena...da ne govorim za Bosingwu, Kaloua, Mikela, Fereirru...... I BILO JE VRIJEME! [left][left] [/left][/left] Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32446 Ma jest komičan. Što mu je onda dao otkaz kad su oni krivi ? Aha, to je isto neki insajder blizu Romana. Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32448 Dao mu je otkaz zato to lik nije imao muda da zavrsi zapoceti posao! Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32449 [quote name='trebevic' timestamp='1330903351' post='32448'] Dao mu je otkaz zato to lik nije imao muda da zavrsi zapoceti posao! [/quote] Koji posao ? Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32452 AVB covek pojma nema... covek' forsira 4-3-3 a celzi nema igrace za tu igru niskog tezista+ izvukao zadnju liniju napred... naprimali smo se golova za 5.sezona...daleko mu lepa kuca!!! Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32462 [quote name='The_KING' timestamp='1330904716' post='32452']AVB covek pojma nema... covek' forsira 4-3-3 a celzi nema igrace za tu igru niskog tezista+ izvukao zadnju liniju napred... naprimali smo se golova za 5.sezona...daleko mu lepa kuca!!![/quote] Jesi li ti svjestan da je to nasa formacija koju smo uvijek igrali. Odjednom sad je igraci ne znaju igrati? Ma daaaj, pusti me te price ba. Vratio je tu liniju poslije nekoliko tekmi na pocetku sezone. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32472 Daj evo npr. od Granta je 70% ista ekipa. Znači za to vrijeme Grant, Scolari, Guus Hidink (aj on je imao obaveza sa repkom), Ancelotti i AVB su otpušteni. A ista ekipa? Pa zašto ne promijeni igrače ? Toliko svjetskih trenera a ni jedan ne valja za Čelsi ? Nemoguće. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32487 [quote name='Wisey' timestamp='1330903435' post='32449'] Koji posao ? [/quote] [quote name='Wisey' timestamp='1330903435' post='32449'] Koji posao ? [/quote] Posao podmladjivanja ekipe, dao mu je sve ovlasti! 1.Znaci trebao je da se rijesi Anelke, Kaloua i Maloude odmah na pocetku sezone. Trebao je dati do znaja igracima ko je gazda, ako se neko bunio trebao ga je samo udaljiti iz ekipe, ostali bi shvatili da nema zajebancije, medjutim on je igrace koji su se bunili ubacivao vise da igraju! 2. Igraci koji su dosli u klub poput Lukakua, Piazona i Oriola trebali su dobijati vise prilika jer su oni ti koji ce ciniti okosnicu tima u buducnosti! 3.Forsiranje formacije 4-3-3 je najveca njegova greska, forsiranje Bosingwe ne beku te dovodjenje Meirelesa koji nije nista pokazao! Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32491 [url="http://www.index.hr/sport/clanak/chelsea-je-sramota-za-premierligu/602556.aspx"]http://www.index.hr/sport/clanak/chelsea-je-sramota-za-premierligu/602556.aspx[/url] Istina živa. Djeco recit: "hvala Romane!" -.-" Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32493 "Unatoč beskrajnom bogatstvu, u Chelseaju i dalje ne znaju kako sagraditi uspješan klub. Činjenica da traže osmog trenera u devet posljednjih sezona velika je sramota za vlasnika, za klub sam, za njegove navijače i za cijelu Premierligu." Sve je covjek rekao... Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32497 Ako treba Roman ce promjeniti 100 trenera i 300 igraca, davno ih je trebao sutati pa se ovo nebi dogadjalo. Roman je digao klub na najvisi nivo, Chelsea vise nije klub gdje je normalno da klub ne osvoji titulu 7 godina poput Arsenala ili 20 i kusur godina Liverpoola. Ti treneri su masno placeni, imaju top uslove i vrecu para za transfere i onda gude od Bromwicha. Mozda bi trebao Boas ostati jedno 20 godina da bi mogao pobjediti QPR... Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32498 Svaka cast ovom Bevanu, sve sto je rekao je apsolutno tacno.. ovaj dio bih jos izdvojio : Igraci bi morali biti svjesni cijelo vrijeme da menadzerova strategija i njegov posao nisu u pitanju i tada bi okolnosti njihova ponasanja bile sasvim drugacije.. koja sramota covjece..United nema ni pola naseg bogatstva, a bolji su od nas.. pa oni na transfere igraca mozda nisu potrosili koliko smo mi na dovodenje trenera i onda nakon otpustanja na njihove otpremnine.. jos jednom koja sramota.. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32500 Ma kad samo zamislim da je Mourinho htio ostati kod nas dozivotno i da nas je dosad mogao voditi, place mi se. Eeee, pa dosad bismo imali sigurno 7-8 titula PL i jednu LS, garantujem! Pa onda covjek otpusti Carla koji nam je donio prvu duplu krunu u istoriji, najvise postgnutih golova u sezoni i narednu sezonu nas lik doveo do vicesampiona. Pa sad otpusti mladog, perspektivnog trenera koji ima konjske zivce i strpljenje da uvede sistem i dovede stabilnost... Ako ovako Roman nastavi, nece imati vise koga da angazuje. Jer nece postojati trenera na planeti koji nas nije vodio i dobio otkaz... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.