Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roman Abramovič (2003-2022, vlasnik)

Istaknuti odgovori

• 4 sedmice kasnije...
  • Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 140,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Covek dokazano nije imao nikakve veze sa ratom u Ukrajini. Pre toga kada je Covid harao nijedan radnik Chelsea nije otpusten. Klupski hoteli korisceni su kao smestaj za zdravstvene radnike. 

• King Chelsea
    King Chelsea

Odlazak ovog čovjeka iz kluba je datum kada smo postali prosječan klub, proći će godine i godine prije nego što mi dostignemo i dio onog Chelseaja kada se ovaj čiko pitao. Mislim da je Wisey na n

• Samo pratim da li će govna iz kluba staviti zvaničnu čestitku na stranicu i društvenim mrežama. Da vidim i da li će neko od igrača da mu čestita ili su svi jad. Ali bitno je da se pederi i svakakav ol

Objavljene slike

http://www.bljesak.info/web/article.aspx?a=24bb3524-454a-4e1f-9855-f7cbc9ca20c2&c=2e4902b1-8cfa-4dde-82f5-024581f02d1f

Jel ovo šupljak? ÄŒuj 180 mil eura, ne bi da dovodio tri Neymara, a ne Miloša Krasića, klupaša u Juventusu.

Na sta on baca pare ccc xD

http://www.sarajevo-x.com/showtime/showbiz/red-hot-chili-peppersi-ce-svirati-na-abramovichevoj-zabavi/111228028

Evo zašto neće biti pojaÄanja ove zime:

http://www.sarajevo-x.com/zanimljivosti/dobro-dosli-na-svemirski-brod-tu-imate-sve-sto-pozelite/120103031#1

Hoće i naš Roman ovakav jedan a košta ko budući stadion.

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1325665111' post='14362']
pa stace mu ovo cudo :unsure:
[/quote]

Da se kurci malo. Bolje da da lovu za kakog dobrog igraca a ne da kupuje nesto na cemu ce bit jednom godisnje..
[quote name='jakovf' timestamp='1325957037' post='15189']
Vjerojatno niste ni procitali članak i vidjeli da se Roman uopće ne spominje.
[/quote]
Ja jesam pročitao ali sam mislio da je "Caeruleus" to pročitao negdje drugdje pa je ovdje samo stavio članak kako to čudo izgleda :S
Ljudovi, to je zeza bila xD ali nemojte se čuditi kada ga Abramovič kupi, jer on ovakve stvari ne propušta. Pa ima najveću i najluksuzniju jahtu na svijetu. Zašto ne bi i zrakopolov? :)
[quote name='mata10' timestamp='1326504463' post='17090']
Samo jos da pokaze to "ima se moze se" na transferima :)
[/quote]

pokaza je on to već dosta puta.. :D
Ne svidja mi se politika Abramovicha. Dovodi previse igraca, a imamo odlicnu akademiju. Bolje da ju onda ukine, beze igraci propadaju...
[quote name='pidy' timestamp='1326733487' post='17719']
Ne svidja mi se politika Abramovicha. Dovodi previse igraca, a imamo odlicnu akademiju. Bolje da ju onda ukine, beze igraci propadaju...
[/quote]

Nije to što dovodi, nego što u zadnje dvije godine pogrešno dovodi ;) A akademija kao i svaka druga u Engleza - malo znači. Osim možda West Hamova do koje se drži pravo.
Nasa bi mogla mnogo da znaci. Pogledaj samo koje talente imamo i gdje oni na kraju zavrse?
Mnogo se oslanjamo na dovodjenje igraca, dok nesto ne stima, losiji rezultati isl, odmah se prica koliko ce Abramovich dati kesa za nova pojacanja.

Pogledaj Arsenal. Prodao je Fabregasa i Nasrija za nekih 60-tak miliona, a doveo neke nove mladje igrace.
Istina da i oni nemaju neku akademiju, ali dovedu mlade talentirane igrace za par miliona i za koju godinu ih prodaju za nekoliko desetina miliona. Ta politika vodjenja kluba mi se svidja. Ne trose puno a uvijek su u vrhu. Volio bih da i Chelsea tako radi..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.