25. juni 2017.9 god. comment_272190 https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/878170869335457792 ovo sam baš pomenuo par puta, zadnjih par godina svakom treneru se kao jedan od uslova postavlja rad sa mladim igračima i uvek se taj uslov zanemari ako se klub uključi u igru za titulu no još jedna u nizu kontradiktornosti u Čelziju Prijavi
25. juni 2017.9 god. comment_272194 Problem je u trenerima koji očito dolaze bez velikih ambicija za rad s mladima. Znamo kakav je Mou kad su upitanju mladi, a i Conte dosad nije pokazao baš preveliku volju za guranjem mladih igrača što dokazuju i ovi zahtjevi prema klubu s transferima... Prijavi
25. juni 2017.9 god. comment_272196 Jah, samo sto je Conte najvise gurao od sviju mlade, tako da barem nesto :D Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272218 Jah, samo sto je Conte najvise gurao od sviju mlade, tako da barem nesto :D je ako ne računamo kralja Carla ;) Prijavi
27. juli 2017.9 god. comment_273400 Chelsea Football Club owner Roman Abramovich has donated more than £230m in two years to a charity called Fulfilling Dreams, which helps ill football fans travel the world. Naleteh na ovo, koliko je istina ne znam. Prijavi
7. august 2017.9 god. comment_273741 Možda je ovo razlog bunara Chelsea. Roman Ruski oligarh Roman Abramovič i vlasnica galerije Daša Žukova rastali su se nakon 10 godina zajedničkog života. Roman Abramovič i Daša ŽukovaRoman Abramovič i Daša Žukova U ekskluzivnom komentaru za list „Super“ Abramovič i Žukova su saopštili da, bez obzira na razvod, ostaju prijatelji. - Nakon 10 godina zajedničkog života doneli smo tešku odluku da se rastanemo, ali da ostanemo bliski prijatelji, roditelji dvoje divne dece i partneri u projektima koje smo započeli i unapređivali zajedno. Nameravamo da zajedno vaspitavamo našu decu i nastavimo rad kao koosnivači Muzeja savremene umetnosti ’Garaža‘ u Moskvi i Kulturnog centra na ostrvu Nova Holandija u Sankt Peterburgu - saopštili su Roman i Daša. Prijavi
8. august 2017.9 god. comment_273793 Zaželila se žena mladog i tvrdog prije nego ostari, ne čudi me to uopće :D. On već 50 godina, ona milfača sa 36 u najboljim godinama. Teško to bez Viagre može Valjda će naći neku bolju i mlađu, barem njemu ne bi trebalo biti problem. Iako će mu ovaj razvod još pola imovine uzeti. Nemojte se ženiti nikada. Prijavi
8. august 2017.9 god. comment_273796 Ne znam zakone u rusije al nmra znacit pola imovine ako ima predbracni ugovor a ako nema trebalo bi se viit koliku imovinu steka za vrijeme trajanja bracne zajednice s njom tako da ce cika roman ostat s parama koliko znan bogatsvo mu se smanjilo u proteklih 10 godina Prijavi
8. august 2017.9 god. comment_273797 Moze dobiti dio bracne imovine samo koju su stekli zajedno za vrijeme trajanja braka, kao i imovina od drugih osoba, kao sto su pokloni koja se ubraja u bracnu imovinu. Znam sve oko toga to sam ucio na fakultetu. Prijavi
8. august 2017.9 god. comment_273800 Sve zavisi od države do države. U Americi će te žena istjerat iz kuće koju si ti kupio svojim novcem, i uz to će dobit pola tvoje imovine. U Bosni istjeraš ženu i ne moraš joj ništa dati. Prijavi
9. august 2017.9 god. comment_273804 http://www.dailymail.co.uk/news/article-4767782/Russian-billionaire-Roman-Abramovich-wife-separate.html Ako je Irina dobila samo £155m, ova neka bude sretna i sa £50m.http://www.dailymail.co.uk/news/article-4770760/Roman-Abramovich-divorced-wife.htmlOn the pair's public rows, Mr Viuma told Kommersant FM radio: 'They had a big conflict, I simply know about it and saw it in New Holland.'Abramovich bought it and they found it hard to divide it. Daria wanted a disco place there, in open air Ibiza style.'But Roman wanted to build a cultural centre, restaurants and create a kind of a small Europe, which is what happened in the end.'They argued really badly over it, even in public in New Holland. It happened three or four times.'Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
9. august 2017.9 god. comment_273806 http://www.dailymail.co.uk/news/article-4767782/Russian-billionaire-Roman-Abramovich-wife-separate.html Ako je Irina dobila samo £155m, ova neka bude sretna i sa £50m. http://www.dailymail.co.uk/news/article-4770760/Roman-Abramovich-divorced-wife.html On the pair's public rows, Mr Viuma told Kommersant FM radio: 'They had a big conflict, I simply know about it and saw it in New Holland. 'Abramovich bought it and they found it hard to divide it. Daria wanted a disco place there, in open air Ibiza style. 'But Roman wanted to build a cultural centre, restaurants and create a kind of a small Europe, which is what happened in the end. 'They argued really badly over it, even in public in New Holland. It happened three or four times.' Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prema ovom, bivša žena mu je cajkuša obična :D :D :D . On sa druge strane malo uglađeniji švercer. Ipak sam na njegovoj strani ovdje jer su pare na kraju krajeva njegove. Koliko mi je poznato, ona je isto kćerka švercera oružja. Prijavi
9. august 2017.9 god. comment_273815 Koliko citam njoj nije do love, jer je navikla zivjet na visokoj nozi. Stari joj naftni magnat a mati naucnica. Samo da nam se Tata ne sjebe malo radi ljubavi, pa da se to odrazi na klub. :DSent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
9. august 2017.9 god. comment_273819 Navodno, jer se nisu mogli dogovorit kako uredit otok koji je Roman kupija, ona tila jednim stilom on drugim... Ne znam koliko u tome ima istine da su se baš rastavili samo radi toga... Prijavi
18. august 2017.9 god. comment_274116 Preuzeto sa stranice na fb. Koliko je istina ne znam. John Gilles, legenda M.Uniteda: "Vjerujte mi glavnu riječ u dovođenju igrača u Chelsea ima Roman Abramovič. Nije ga zanimalo mišljenje Mourinha koga želi dovesti u klub kao ni Contea sada. Ukoliko mu se suprostavite nije mu teško otpustiti vas makar bili najbolji menager svijeta, on jednostavno ima toliko novca da će uvijek naći najbolje rješenje. Conte je sada u situaciji kada je Mourinho dobio otkaz, ukoliko Chelsea izgubi još 2,3 puta u kraćem vremenu riješiti će se Antonia u rekordnom vremenu i opet sastaviti šampionsku ekipu jer nema igrača i menagera kojeg on sa svojim vezama i novcem ne može dovesti." Prijavi
6. septembar 2017.9 god. comment_274846 Romanov sin kupuje izgleda CSKA,ide stopama oca. Možda nam ti bude rasadnik talenata, biće mesta za pozajmice. Prijavi
19. novembar 2017.8 god. comment_276461 ladno čovek bio u NY u nekom pabu, šta li je već i gledao utakmicu :D Prijavi
10. april 2018.8 god. comment_281083 Izgubio nam roman 500 mil dolara zbog sankcija amerikanaca. Prijavi
10. april 2018.8 god. comment_281087 Zato ne mozemo da oteramo onog parazita. pa ako nema 9 miliona da mu isplati, neka proda klub odmah Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.