Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roman Abramovič (2003-2022, vlasnik)

Istaknuti odgovori

Ovde bi po meni trebala da se proguta knedla i sa jedne i sa druge strane.... Mislim da je politika kluba losa povodom produzivanja ugovora godinu dana starijim igracima....ali razmisljam i sa druge strane, da sam jedan od tih igraca,verovatno bi prihvatio i ugovor od godinu dana da ostanem na stamford bridgu koji mi je u srcu. Plasticni klub? Ja sam poceo da navijam za Chelsea 2003,2004, kada sam imao 13,14 godina, sta sam ja znao o Romanu? Tako i danas mnogi klinci vole Chelsea zbog Chelsea a ne zbog Romana,nije Roman Chelsea....U ovoj temi sticem utisak da pola vas, nas (navijaca) odustaje od Londonskog kluba...Nemojte tako,nije u redu... ovo je nas klub i iznad svih je...a ostali sto nas mrze,neka nas mrze,navijaju da propadnemo, zele da se ugasimo,ali to im necemo dozvoliti, ni sa Romanom ni bez njega.
  • Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 140,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Covek dokazano nije imao nikakve veze sa ratom u Ukrajini. Pre toga kada je Covid harao nijedan radnik Chelsea nije otpusten. Klupski hoteli korisceni su kao smestaj za zdravstvene radnike. 

• King Chelsea
    King Chelsea

Odlazak ovog čovjeka iz kluba je datum kada smo postali prosječan klub, proći će godine i godine prije nego što mi dostignemo i dio onog Chelseaja kada se ovaj čiko pitao. Mislim da je Wisey na n

• Samo pratim da li će govna iz kluba staviti zvaničnu čestitku na stranicu i društvenim mrežama. Da vidim i da li će neko od igrača da mu čestita ili su svi jad. Ali bitno je da se pederi i svakakav ol

Objavljene slike

odbijali su ti igrači masne i dobre ponude samo da ostanu u Chelsiju i svoje najbolje dane dali ovom klubu, netrebaju oni dokazivat vjernost, sad treba uprava dokazat ljudskost i dat legnedama ugovor koji zaslužuju, govorimo o 2 starija igrača ne o njih 10, i ono najvažnije 2 igrača kojima igra unatoč godinama nije značajno pala, Lamps je pokazao da još uvjek može donjet pobjedu tj. da je još uvjek igrač koji radi prevagu na terenu, a takve igrače velik klub mora imat u ekipi, imao ti 50 ili 10 godina, ako tako igraš zaslužuješ ugovor, uostalom godine su samo broj !
Pogledaj Pirla, mrcina šta više reč ? Maldini je do svoje 40 igrao na anjvišoj razini, Scholes, Totti... da ne nabrajam dalje.
Al ne samo i u nogometu, u raznim sportovima ljudi dokazuju da su godine samo broj, da je klasa ono čime se zaslužuje ugovor ! pogledaj Bryanta, frajer sa 34 godine igra bolesno,Nash deda s 38-39 godina uhvati 10 skokova pored onih crnaca kod kojih neznaš jel viši il širi, KG i PP i dalje nositelji jedne ekipe kao što je Boston (najtrofejnija ekipa NBA), Duncan trebam li što reči ?!
Didier Dinart čovjek je star ko grčka i dalje ga se može svrstat u najvišu klasu braniča, a i iga za možda i najjaču repku svijeta, Narcisse čovjek u godinama al leti terenom, kad skoči nikako da padne ko da ga netko drži u zraku, a o topu u ruci da ne govorim, Balić sa 34 godine čini mi se, zaradio transfer u najjači klub na svijetu ! Asafa Powell i dan danas jedan od najboljih/najbržih, dobro to je takav sport gdje jednostavno dođe mlađi jači i jednostavno brži i tu se teško nešto može al ovaj i dalje ide korak dva za njima i na kraju osvoji medalju ispred 7 mlađih trkača.
Godine stvarno nisu problem ako si ti vrhunski a ova dvojca o kojima mi pričamo su i više od toga, a i neznam od kud sad to da se ne produžuje igračima starijim od 30, to sam prije par godina pročitao da je Wenger izjavio da on to neradi i sad nedavno kao i roman to počeo prakticirat, pa jel taj ima svoju glavu ? tko kog odigra dobro protiv Chelsija taj mora bit doveden, samo se bojim da ne nalete na Dinamo u LP pa sammir-u bude jedna od 100..
Slazem se sa tobom svakako,ni meni se ne svidja takva politika, kada je odlazio Drogba otisao je i deo Chelsea,tako ce biti i ako ode Lamps ili bilo koja druga zvezda i ikona kluba...mislim da obe strane moraju da sednu i da razgovorom rese sve... Da obe strane popuste u nekim stvarima,za bolje Chelsea,da se dodje do kompromisnih resenja...
[quote name='grena' timestamp='1357140007' post='98617']
Slazem se sa tobom svakako,ni meni se ne svidja takva politika, kada je odlazio Drogba otisao je i deo Chelsea,tako ce biti i ako ode Lamps ili bilo koja druga zvezda i ikona kluba...mislim da obe strane moraju da sednu i da razgovorom rese sve... Da obe strane popuste u nekim stvarima,za bolje Chelsea,da se dodje do kompromisnih resenja...
[/quote]
Drogbin odlazak nema veze s ovim. On je htio otići, i sam je izjavio da se Liga prvaka nije osvojila da ne bi otišao (čitaj: prihvatio bi ugovor kakav god da mu daju)
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1357163258' post='98745']
You were messing with the legends,
signing undercover agents
to ruin the club and make you a fool,
now you got what you always wanted,
[b]Roman, you turned Chelsea into Liverpool![/b]
[/quote]

Samo što novcem ne može da kupi njihovu istoriju...
[quote name='Igi' timestamp='1357163512' post='98755']
Samo što novcem ne može da kupi njihovu istoriju...
[/quote]

Ne može historiju, al je tim svojim novcem kupio Looserpoolovu sadašnjost - jad i čemer iz kojega će se izaći uz dosta muke i vremena. Jebo pare, kad klubu oduzmeš dušu. A Roman je Chelseaju oduzeo dušu.
Ja se bojim da iz ovog ponora nema povratka. Ne bez radikalnih promjena, uzduž i poprijeko. Ekipa će nekad i pobjeđivati ali to će biti samo zbog individualne kvalitete, ničeg zbog drugog. A kad netko nije u formi onda se pokaže pravo lice ovog Chelseaja, jadno i bijedno, onakvo kakvo je bilo protiv QPR-a.
[quote name='Tinmar' timestamp='1357155612' post='98707']
Drogbin odlazak nema veze s ovim. On je htio otići, i sam je izjavio da se Liga prvaka nije osvojila da ne bi otišao (čitaj: prihvatio bi ugovor kakav god da mu daju)
[/quote]

O tome se prvo pricalo da je hteo da ode i nisam ga krivio,otisao je u stilu... ali mislim da se posle toga pojavio intervju sa njim i rekao je da je zeleo da ostane,ali politika kluba to nije dozvolila...dacu sebi prostora da gresim,...
[b] Mr Roman Abramovich, I hope you saw the match, I hope you heard the crowd singing his name, I hope you know the stats, 193rd goal, 4th in 5 matches, he is even ready to take a pay cut to stay, what else you need from a player?
Calling him a player will almost be an insult, he is a legend and not just a player.
I respect you for what you have done for Chelsea, but please don't make me lose faith in you. I know you love Chelsea, as much as I do and even you know no one is as good as super Frank.
Please please please please please I beg you "Sign Him Up"
Also Ashley Cole
From a TRUE Chelsea fan
KTBFFH
One love, One club, One Chelsea, and only one 8# Super Frank Lampard.[/b]
[b]
[size=5]Dear Roman Abramovich we want our legends to retire as a blue... If you dont have money to pay our legends wages of Frank Lampard And Ashley Cole kindly please tell us meaning the fans... We will pay the wages of our legends...[/size][/b]
A ova su mi pisma najjača...To je isto kao da Dodiku napišeš pismo da ode na dijetu:

[i][b]Dragi gospodine Dodik, molim vas da smanjite prehranu. bla bla bla...[/b][/i]

Boli Romana kuki za sve to, čovjek gleda kako uštedjeti :/
E ovo ti je kad ti Arapi vode klub, PSG mjenja grb:

http://www.klix.ba/sport/nogomet/psg-mijenja-logotip-i-izbacuje-obiljezja-kralja-luja-xiv/130109132

Lijepi Roman, on kada je došao 2004, odmah je vratio stari grb.
Romane, jebo te onaj koji ti reče da dovedeš mrtvog Trollesa, da mu pridružiš Debelog, da ih forsiraš u svetinji i da gaziš sve ono što je sveto nama navijačima, što je sveto cijelom klubu. Jebo te onaj koji ti reče da smiješ gaziti ovaj klub i pretvarati ga u nešto što nikad nije bio niti će ikad biti. Jebo ti sebe, Romane. Hvala ti bradati čovječe na svemu što si uradio za nas, al dovođenjem Torresa si nam svima pljunio u lice, prije pola godine si počeo rušenje NAŠEG Chelseaja ( ne tvog, jebo te ja ) i evo ti sad rezultati. Mrš iz kluba, jebale te pare. Volim bit u drugoj ligi, nego da mi neko oduzme dušu, da mi oduzme nešto zbog čega živim! Mrš!

[size=6][color=#FF0000]#ROMAN OUT[/color][/size]
Ajde ljudi ne pišite gluposti!!!

Da nije Romana Lampard bi vec odavno završio u Unitedu ili nekom vecem klubu, isto kao i Terry.
Cech, Drogba, Cole, Makelele, Essien i da dalje ne nabrajam najvjerojatnije nebi nikad obukli dres Chelsea. Vecini od nas ovdje Chelsea nebi bio tolko prirastao srcu i najdrazi klub. Zato nemojte tjerat covjeka koji je iz jednog prosjecnog kluba napravio elitu.

Istina da griješi i nadam se da nece napravit krive poteze u vezi naših legendi, ali moramo poštivat i pamtit što nam je ovaj covjek donio
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1357771002' post='100626']
Ajde ljudi ne pišite gluposti!!!

Da nije Romana Lampard bi vec odavno završio u Unitedu ili nekom vecem klubu, isto kao i Terry.
Cech, Drogba, Cole, Makelele, Essien i da dalje ne nabrajam najvjerojatnije nebi nikad obukli dres Chelsea. Vecini od nas ovdje Chelsea nebi bio tolko prirastao srcu i najdrazi klub. Zato nemojte tjerat covjeka koji je iz jednog prosjecnog kluba napravio elitu.

Istina da griješi i nadam se da nece napravit krive poteze u vezi naših legendi, ali moramo poštivat i pamtit što nam je ovaj covjek donio
[/quote]
Sto se mene tice bolje da je tako, ja znam da bih ja bio tu, pa bi barem dovodili neke igrace po 2 miliona, najvise 10, ali bi imali dusu. Lampard i Terry nikada ne bi napustili klub, ako tako mislis onda si retardiran...
[quote name='diablo_bih' timestamp='1357771227' post='100628']
Sto se mene tice bolje da je tako, ja znam da bih ja bio tu, pa bi barem dovodili neke igrace po 2 miliona, najvise 10, ali bi imali dusu. Lampard i Terry nikada ne bi napustili klub, ako tako mislis onda si retardiran...
[/quote]

A ti imaš neke vizionarske mogucnosti?!?

Da nije Romana Chelsea-u bi najvjerojatnije vrh bio izborit sudjelovanje u ligi prvaka. Da nije Romana Chelsea nebi mogao osigurat Lampardu i Terryu tako visoke place kao što imaju, ujedno im nebi mogao osigurat borbu za trofeje i kolko god oni voljeli Chelsea jednog dana bi se u obojici prelomilo i otisli bi u neki drugi klub di bi se borili za trofeje.

Nemojmo se vrijeđat ovdje.

I ne velim ja da je Abramovic sveta, uostalom zadnjih 2 godine konstantno ponavlja greške, ali govorit za covjeka koji nam je donio trofeje i uvrstio nas u top 10 klubova svijeta da neka se goni iz kluba je ravno sramoti...
Svaka mu čast na parama koje je uložio u Chelsea, i hvala mu za Ligu Prvaka, ne možemo osporavati njegov veliki utjecaj kod osvajanja svih trofeja, [size=5][b]ALI [/b][size=4]ono što mu zamjeram je to što ne može prihvatit pogrešku, jbg pogriješio si za 50M na Torresu, nema smisla ga više forsirat, pokušaj ga prodat za što više da si na manjem gubitku i to je to, poštuj navijače i poštuj legende kluba. Nije novac sve![/size][/size]
@villas-boas, ti nesto ne razumijes, Lampard i Terry su dobili tolike plate, jer je Roman im dao, igrali bi oni i za manje pare, a nisu igrali nikad za male pare... Dokaz ti je da Lampard zeli ugovor pa da mu smanje platu na minimalac, ne govori on to sto voli Romana, vec Chelsea...

P.S. Kazem ti, boli me kurac i za ligu sampiona i za sve, ako utjecaja na klub niko nema osim njega, ni navijaci, ni manager, ni predsjednici, ni uprava citava... Chelsea je jebena igracka postala za odraslo dijete zvano Roman.
Ja ću opet reći... Romanovič je mogao doći u bilo koji klub, napraviti sve što je napravio s Chelseajem, upucati toliko novaca i po čemu bi se taj klub razlikovao od ovog Chelseaja? Po ničemu... bili bi isti kurac kao što je i Chelsea sada.
Da se on potrudio i spasio one prave vrijednosti kluba sve bi bilo ok, a ovako... Chelsea je samo jedan klub u nizu, kao i svi ostali, više po ničem poseban, osim po lošem.

Chelsea i je ostvario neke uspjehe koji jedan klub koji ima samo lovu ne bi mogao ali to je naravno zbog trojstva Terry, Lampard, Drogba. Dok se s Drogbom imalo sreće što je zavolio klub i toliko mu dao, svi znamo da je Terry iz omladinske škole te da je Lampard došao i prije Romana. A takvih igrača teško da će opet biti, pogotovo uz ovdašnju politiku kluba...

Da su oni pravi navijači, kada je R.A. dolazio, znali da će to ovako biti, vjerujte da bi mu se odmah u početku usprotivili.
Jedna stvar me još živcira, a to je što neki pojedinci ovdje ne shvaćaju ili ne žele shvatiti da je Chelsea igrao Ligu prvaka i prije dolaska Abramovica, da je i prije osvajao trofeje, da su i prije njegova dolaska postojali Chelseajevi navijači koji su bili uz klub cijelom svojom dušom. Nije nam svima baš Roman "otkrio" Chelsea. On je došao u klub u doba početka njegova najvećeg uspona, a tu stazu prema vrhu je svojim novcima samo ubrzao, a ne napravio, kao što neki ovdje govore. Tko garantira da bez Romana ne bismo, možda i prije 2012., osvojili LP? Naravno, ni ja ne govorim da bismo je sigurno osvojili, ali morate ostavit prostor vjerojatnosti koje je u to doba itekako bilo. Roman Abramovič bi trebao biti na usluzi klubu, a nikako koristiti taj klub za ispunjenje vlastitih hirova, što je, vidimo, slučaj u zadnje vrijeme. Nitko nije veći od Chelseaja pa tako nije ni Roman. Ako neki misle da mu ulijev novca u klub legitimira upravljanje klubom na način kako samo on želi, varaju se. On je tu radi Chelseaja, a ne Chelsea radi Romana. Po stoti put ponavljam, tko gazi legende ovog kluba i njegove navijače, taj gazi i sam klub. Na vama je samo hoćete li to prihvatiti i nastaviti klimati glavom. Ja, osobno, neću. Nikad.
#romanout

#rafaout

#chelseaout

#out
He he kako ovdje ima smiješnih likova pa to je za popizditi,hajde nek netko napravi anketicu tko je od vas navijao ili samo podržavao ovaj klub prije 2000-ih,pa većina vas ni nije čula za Chelski a ne da su navijali dok nije Roman došao i dok nije donio novaca u klub.
Chelsea nikad nije bila moderan klub za ljude s ovih prostora dok se on nije pojavio,devedesetih nitko nije ni znao za klub osim onih koji su malo žešće pratili navijačku scenu-uglavnom 90% ovog foruma ne bi navijalo za ovaj klub nego za sada tzv. omražene klubove.
Zato ne serite po čovjeku koji hrani ovaj klub.
Ne kažem da nema pogrešaka ali ne kenjajte pun mi vas je kurac...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.