Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roman Abramovič (2003-2022, vlasnik)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 140,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Covek dokazano nije imao nikakve veze sa ratom u Ukrajini. Pre toga kada je Covid harao nijedan radnik Chelsea nije otpusten. Klupski hoteli korisceni su kao smestaj za zdravstvene radnike. 

• King Chelsea
    King Chelsea

Odlazak ovog čovjeka iz kluba je datum kada smo postali prosječan klub, proći će godine i godine prije nego što mi dostignemo i dio onog Chelseaja kada se ovaj čiko pitao. Mislim da je Wisey na n

• Samo pratim da li će govna iz kluba staviti zvaničnu čestitku na stranicu i društvenim mrežama. Da vidim i da li će neko od igrača da mu čestita ili su svi jad. Ali bitno je da se pederi i svakakav ol

Objavljene slike

Roman Abramovich gets go-ahead for £100m super-home overlooking Thames

[url="http://www.standard.co.uk/news/world/roman-abramovich-gets-goahead-for-100m-superhome-overlooking-thames-8502912.html"]http://www.standard.co.uk/news/world/roman-abramovich-gets-goahead-for-100m-superhome-overlooking-thames-8502912.html[/url]
[quote name='DROGBA750' timestamp='1361380450' post='108291']
Roman Abramovich gets go-ahead for £100m super-home overlooking Thames

[url="http://www.standard.co.uk/news/world/roman-abramovich-gets-goahead-for-100m-superhome-overlooking-thames-8502912.html"]http://www.standard....es-8502912.html[/url]
[/quote]

Kad mu ne daju da pravi stadion, pravice sebi novu kucu :D
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Ne znam koliko ima istine u metrovim člancima, ali lijepo je pročitati bilo što što nagovještava da će se Mou vratiti. Pametan potez gazde:

http://metro.co.uk/2013/03/13/chelsea-owner-roman-abramovich-tempts-jose-mourinho-with-350000-watch-3540064/

Koliko samo stara vijest moj cae :D

Billionaires probably don't have too many cares in the world. But raising well-grounded children is one of them, it seems. In 2011, Bernie Ecclestone, the Formula One magnate, spoke to the Guardian about his socialite daughter, Tamara: "Yes, for sure, she goes and buys loads of shoes and bloody clothes. Unnecessary. Completely unnecessary. I suppose it's because … one wonders ... and this is not in her defence – how many other girls her age would do the same if they could?"

Nowhere is the density of super-wealthy offspring greater than in Russia. Many oligarchs keep a tight lid on the lives of their children, but, occasionally, the public gain an insight. This week, for example, it was reported that Arkadiy Abramovich, the 19-year-old son of Roman Abramovich, had bought a stake in an oilfield in Siberia for $46m. Arkadiy, who is currently working as an intern at the London office of a Russian investment bank, acquired the oilfield in a complex deal via a shell company of which he owns 45%. That a 19-year-old even knows what a shell company is, let alone controls one, tells you something about the life of a billionaire's child

In true "like father, like son" style, not only has Arkadiy developed a taste for his father's investments in Russian oil fields, but in 2010 he was linked to an unsuccessful attempt to take over the Danish football club FC Copenhagen. It doesn't seem to be wildly speculative to suggest that Arkadiy might one day pick up the reins at his father's beloved Chelsea FC.

Kako prenosi ruski RBC TV, Abramovič je zadržan u SAD-u od strane FBI-a. Točan razlog je i dalje nepoznat, ali se naslućuje da ima veze sa smrću Berezovskog

Rusi bacili patku. izgleda da su samo oni pisali o tome dok su svi drugi demantirali. Vidio sam i "tweet" Romanovog glasnogovornika koji demantira, tako da je ova priča izgledno došla kraju

Ma iskulirajte, bacuska uziva.

Mislim da se Berezutsky sam ubio, a ne da je to učinio neko od Putinovih ili Romanovih ljudi. Oni koji su upućeni u cjelokupnu priču vjerovatno će shvatiti zašto to mislim.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.