Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roman Abramovič (2003-2022, vlasnik)

Istaknuti odgovori

Dajte ljudi, pretjerujete mnogo. Previse. Sta ste ocekivali kad Robbie ne moze proci grupu LS-a sa ovakvom ekipom? Da ce mu na kraju sezone dati jos 5 godina ugovora? Stvarno ste naivni i sav gnjev zbog sinocnje ocajne partije bacate na Romana. Sasvim logicno je presudio, to se moglo naslutiti odmah cim je kriza krenula. Sramota bi bila da Robbieju nije dao godinu dana lufta nakon onakve prosle sezone, e to bi bilo sramotno. Dobio je ovu sezonu da se pokaze sa dosta boljim igracima nego prosle sezone, da napadne titulu. Na kraju je podlegao pritisku a nije mu mogao oprostiti ispadanje iz LS-a. Ovo nije podrzavanje Romana niti podrzavanje Robbieja, ali ovo je nesto sto se moglo ocekivati.
  • Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 140,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Covek dokazano nije imao nikakve veze sa ratom u Ukrajini. Pre toga kada je Covid harao nijedan radnik Chelsea nije otpusten. Klupski hoteli korisceni su kao smestaj za zdravstvene radnike. 

• King Chelsea
    King Chelsea

Odlazak ovog čovjeka iz kluba je datum kada smo postali prosječan klub, proći će godine i godine prije nego što mi dostignemo i dio onog Chelseaja kada se ovaj čiko pitao. Mislim da je Wisey na n

• Samo pratim da li će govna iz kluba staviti zvaničnu čestitku na stranicu i društvenim mrežama. Da vidim i da li će neko od igrača da mu čestita ili su svi jad. Ali bitno je da se pederi i svakakav ol

Objavljene slike

kritikovati romana je pomalo nezahvalno jer ipak taj covjek je ulozio preko milijardu eura i on osjeca da moze da radi sto oce jer ipak on je taj ko finansira sve.jer svi trofeji koji su osvojeni je zahvaljujuci njemu jer ipak da nije njegovih finansijskih injekcija ne bi bilo ni trofeja.vjerovatno covjek misli sve im pruzam i imaju sve uslove za rad normalno da ocekujem rezultate,a trener kao kapetan broda mora da ispasta.mozda nema strpljenja i neke njegove odluke su bahate ali ja vise volim njega kao vlasnika nego npr vlasnike arsenala.man uniteda itd koji samo eksploatise klub i klubsku imovinu.roman daje pare i trenerima dovodi igrace koje zeli i uz to daje im vise nego pristojne plate i normalno je da ocekuje najvece rezultate
Da li se iko sjetio Wiseyevih upisa za vrijeme cijele one situacije sa CPO-om i novim stadionom ?

Tada su me napadali isti oni koji danas psuju Romana...
Roman želi instant uspjeh. To se ne može ostvarit preko noći. Više o tome pisao sam u temi o Krizi u klubu, jer upravo tu leže pravi razlozi i uzroci pada forme momčadi. Roman to ne shvaća i naravno da je posljedica toga otkaz treneru. Jebiga, ne znam šta bi rekao, neću psovat, al ovo sranje s mijenjanjem trenera svaka 3 tjedna mi se popelo na vrh glave.
[quote name='klicko' timestamp='1353515493' post='89991']
Ja ga ipak podrzavam.Podario nam je Oscara,Hazarda i Matu i mislim da bi to trebali postovati.Ulozio je ove sezone 100mil,a ovo u vezi RDM-a je bilo samo pitanje dana.Ja sam rekao da RDM treba da ide jos na pocetku sezone i bio sam upravu.Mi ga volimo i postujemo,ali neide njemu trenerski posao
[/quote]

koliko god roman ulaže u dovođenje novih igrača toliko te iste igrače sjebe dovođenjem novog menadžera kad god krenu lošije partije, pun mi ga je kurac više, otkaz di mateu je bila velika greška, transformisao je ekipu, x novih igrača koji su se polako uigravali, pad forme je bio neminovan, ali abramović strpljenja nema ni za kurca, još ako dovede onog kurca palca beniteza može realno da se sagne svakom navijaču čelsija, pogotovo gospodinu di mateu, toliko od mene :)
[quote name='Wisey' timestamp='1353520934' post='90025']
Da li se iko sjetio Wiseyevih upisa za vrijeme cijele one situacije sa CPO-om i novim stadionom ?

Tada su me napadali isti oni koji danas psuju Romana...
[/quote]

To su bile diskusije....
Dobro preburno se reagiralo. Ali ne govorim ja za Romana kao lošu osobu, nego njegova nestrpljivost i želja za jebenim instant uspjehom.
@Whis- drago mi je ako griješim, ali ne bi ovako vatreno navija da nije Romana sigurno jer se ne bi očekivale ovolike stvari, ali opet to se nadovezuje jedno na drugo pa eto. ;)
Kog boli kurac jel Roman (pa i Torres) loša osoba ili ne. Bitno je da je dobar za klub i da diže čast kluba. Čuj dobra osoba...
(ne odnosi se samo na ovoga iznad nego i na sve ostale koji misle da to išta znači)
[quote name='Tinmar' timestamp='1353522822' post='90052']
Kog boli kurac jel Roman (pa i Torres) loša osoba ili ne. Bitno je da je dobar za klub i da diže čast kluba. Čuj dobra osoba...
(ne odnosi se samo na ovoga iznad nego i na sve ostale koji misle da to išta znači)
[/quote]
Meni je bitno.
[quote name='Wisey' timestamp='1353524081' post='90068']
Meni je bitno.
[/quote]
Je, bitno je, ali bitnije je da je dobar za klub, još ako je dobra osoba je bonus. Jedan Giggs je sigurno super osoba kad onako star prevari ženu a nema tko nema visoko mišljenje o njemu.
Neznam zasto toliko pljujete po gazdi Abramovicu,pa da njega nije realno Chelsea ne bi bio to sto je danas i osvojio sto je do dan danas osvojio htjeli vi to priznati ili ne.
Iz jedne kolumne koju sam napisao prošle godine otprilike u ovo doba, a tiče se CPO-a i problema sa stadionom:

[quote]Inače ova organizacija je jedini, ponavljam JEDINI, put kojim navijači odlučuju o svome klubu. Sve ostalo se zove Romanizacija. I koliko god on učinio za nas, koliko god miliona i miliona uložio, barem po meni (a ovo je ipak moja kolumna) ne smije dobiti klub u apsolutno vlasništvo. Niti bi to smio bilo koji drugi čovjek. Time stavljamo katanac na svaku vrstu demokratije i uticaja naroda, u ovom slučaju navijača kluba radi kojeg isti postoji.

(...)

Ali na kraju, Chelsea je iznad sviju. Pa i Romana Abramoviča, ako ste to željeli čuti.[/quote]
uopće ga ne krivim za otkaz, da neznam koji trener je bio klupi dobio bi otkaz jer Abramovič nikome ne prašta stoga nije imao razloga ni Di Matteu, jedino za što krivim ovog čovjeka je što se nemože oprostiti od činjenice da Torres nikada više neće biti onaj stari (dao BOG da griješim)...
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2236623/Roberto-Di-Matteo-latest-victim-Roman-Abramovichs-random-Chelsea-reign-Martin-Samuel.html

Odličan članak Martina Samuela.
inace ovaj ima previse hireva preuze momcad odma dovea hit trenera mourinha, dobro mourinho nije osvojia ligu prvaka dovea scolaria koji je s brazilem 2002 osvojia SP, taj nije bia dovoljan dovea ancellotia koji je osvojia lp s milanom aj taj mu nije ispunia snove dovea AVB koji nista nije prikaza i dosao RDM kao caretaker osvojio lp romanov san i odjednom RDM nije dobar neigra lijep nogomet sad želi dovesti pepa sta onda me zanima
Možemo mi biti ljuti i ogorčeni na njega. Ali ipak ne zaboravimo da je on taj koji je Chelsea učinio velikim! Sviđale se nama njegove odluke ili ne, moramo se pomiriti stim
[quote name='EdvinTB' timestamp='1353642603' post='90504']
Možemo mi biti ljuti i ogorčeni na njega. Ali ipak ne zaboravimo da je on taj koji je Chelsea učinio velikim! Sviđale se nama njegove odluke ili ne, moramo se pomiriti stim
[/quote]

Chelsea je bio velik i prije njega, i bit će velik i poslije njega.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1353663920' post='90526']

Chelsea je bio velik i prije njega, i bit će velik i poslije njega.
[/quote] Je bio, ali strah me i pomisliti gdje bi bili da Roman 'nije uskočio' 2003će! Vjerujem da znaš u kakvim financijskim govnima je klub bio :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.