23. novembar 2012.13 god. comment_90555 [quote name='EdvinTB' timestamp='1353675209' post='90554'] Je bio, ali strah me i pomisliti gdje bi bili da Roman 'nije uskočio' 2003će! Vjerujem da znaš u kakvim financijskim govnima je klub bio :) [/quote] U Ligi Šampiona. Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90558 [quote name='Wisey' timestamp='1353675352' post='90555'] U Ligi Šampiona. [/quote] ili možda između premiershipa i championshipa svih ovih zadnjih godina Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90560 U Ligi Šampiona sigurno jer smo tu dospjeli i prije nego što će on preuzeti, a ovo što ti pišeš je čisto pretpostavljanje i pogađanje. Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90563 Kad tad bi nas stigo finacijski krah i teško bi se onda oporavili od njega Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90566 [quote name='EdvinTB' timestamp='1353642603' post='90504'] Možemo mi biti ljuti i ogorčeni na njega. Ali ipak ne zaboravimo da je on taj koji je Chelsea učinio velikim! Sviđale se nama njegove odluke ili ne, moramo se pomiriti stim [/quote] Sve to stoji, Chelsea ne bi vjerovatno ni 5% ovoga danas napravio da nije njega, ali to opet nije razlog da se navijaci ne smiju okrenuti prema njemu i sutiti na svaku njegovu odluku. Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90568 Zašto bi nas stizao financijski krah? Da nema Romana, uprava bi bila pametnija, razmišljalo bi se o stvarima i njihovim posljedicama prije nego potezi budu donešeni, vjerojatno bi se ulagalo dosta pametnije i racionalnije, više povjerenja imali u vlastiti podmladak, a manje u neprovjerene igrače ili preplaćene zvijezde, ne bismo dovodili igrače od 50 milijuna funti ( Torres ), ne bismo bacali ogromne pare svake godine na otpremnine trenera zbog danog mu otkaza i tako dalje, i tako dalje.. Poslovalo bi se pametnije i ne bi upravo novac bio sve u jednom - i pitanje i odgovor, i uzrok i posljedica svega, kao što je to slučaj danas. Samim time ne bismo ni imali ogromne rashode kao što ih imamo danas. Imajte na umu da smo tek ove godine, nakon dugo vremena, završili u plusu, što se financija kluba tiče. Roman jest dosta pomogao klubu, to stoji i to mu nitko ne može osporiti, ali.. Postoji jedno veliko [i][b][u]ali[/u][/b][/i] - [b][size=5]Roman Abramovich ≠Chelsea FC[/size][/b]. Klub je postojao i prije njegova dolaska, postojat će i nakon njegova odlaska. Svoj vrhunac Chelsea je ostvario za vrijeme dok je Roman Abramovich bio "gazda", ali to se nikako ne smije shvatiti kao da je upravo on stvorio klub i doveo ga tu gdje je danas. Chelsea se počeo dizati u europske visine još 90-ih godina, puno prije nego je Rus došao. Tu činjenicu svatko mora imati na umu. Ponavljam, njegov doprinos je ogroman i to je činjenica, no ogroman je i broj stvari koje su mogle biti bolje, puno bolje da je upravo Roman drukčije postupio, da se držao svoga posla i prestao zadirati u istinsku nogometnu sferu - posao trenera i stručnog stožera, posao ljudi koji su zaduženi za transfere i slično. I Platon, jedan od najvećih filozofa od kad je čovjeka, definirao je idealnu državu, između ostalog, i kao onu u kojoj svatko obavlja točno onaj posao za koji je zadužen bez ikakvoga miješanja u posao koji ne pripada pod njegovu ingerenciju, posao drugih ljudi. Kada bi se Abramovich toga držao, samo Nebo bi ovom Chelseaju bilo granica. Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90584 [i]"Club chairman Bruce Buck and chief executive Ron Gourlay told Di Matteo of Roman Abramovich’s decision to fire him at around 4am, after the squad had returned from Turin following Tuesday night’s 3-0 defeat to Juventus. Buck and Gourlay were grim-faced after disembarking at Gatwick, having received confirmation that Abramovich was ready to sack his eighth manager in nine years. Six months and a day after winning the Champions League, Di Matteo was aware that his days as Chelsea manager were numbered following the defeat."[/i] Znači ipak je samo on odlučio, Buck i Ron su očito samo potrčci koji su nešto u ovome klubu ipak samo na papiru. Ako mene pitate Chelsea jedino mogu spasiti JT, FL i DD ako u budućnosti zasjednu na viša mjesta u klubu te oni odlučuju, dotad će Chelsea biti Chel$ky i mo'š ga jebat. Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90585 [quote name='Brane' timestamp='1353678386' post='90568'] Zašto bi nas stizao financijski krah? Da nema Romana, uprava bi bila pametnija, razmišljalo bi se o stvarima i njihovim posljedicama prije nego potezi budu donešeni, vjerojatno bi se ulagalo dosta pametnije i racionalnije, više povjerenja imali u vlastiti podmladak, a manje u neprovjerene igrače ili preplaćene zvijezde, ne bismo dovodili igrače od 50 milijuna funti ( Torres ), ne bismo bacali ogromne pare svake godine na otpremnine trenera zbog danog mu otkaza i tako dalje, i tako dalje.. Poslovalo bi se pametnije i ne bi upravo novac bio sve u jednom - i pitanje i odgovor, i uzrok i posljedica svega, kao što je to slučaj danas. Samim time ne bismo ni imali ogromne rashode kao što ih imamo danas. Imajte na umu da smo tek ove godine, nakon dugo vremena, završili u plusu, što se financija kluba tiče. Roman jest dosta pomogao klubu, to stoji i to mu nitko ne može osporiti, ali.. Postoji jedno veliko [i][b][u]ali[/u][/b][/i] - [b][size=5]Roman Abramovich ≠Chelsea FC[/size][/b]. Klub je postojao i prije njegova dolaska, postojat će i nakon njegova odlaska. Svoj vrhunac Chelsea je ostvario za vrijeme dok je Roman Abramovich bio "gazda", ali to se nikako ne smije shvatiti kao da je upravo on stvorio klub i doveo ga tu gdje je danas. Chelsea se počeo dizati u europske visine još 90-ih godina, puno prije nego je Rus došao. Tu činjenicu svatko mora imati na umu. Ponavljam, njegov doprinos je ogroman i to je činjenica, no ogroman je i broj stvari koje su mogle biti bolje, puno bolje da je upravo Roman drukčije postupio, da se držao svoga posla i prestao zadirati u istinsku nogometnu sferu - posao trenera i stručnog stožera, posao ljudi koji su zaduženi za transfere i slično. I Platon, jedan od najvećih filozofa od kad je čovjeka, definirao je idealnu državu, između ostalog, i kao onu u kojoj svatko obavlja točno onaj posao za koji je zadužen bez ikakvoga miješanja u posao koji ne pripada pod njegovu ingerenciju, posao drugih ljudi. Kada bi se Abramovich toga držao, samo Nebo bi ovom Chelseaju bilo granica. [/quote] Ako se ne varam,klub je već prije Abramoviča bio debelo zadužen, zato sam napisao da bi nas stigao (možda)financijski krah Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90599 http://scsport.ba/vijest/46544 Kad cemo mi ovako nesto docekati . Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90632 Ma najbolje je to Mou rekao: 'Kad bi Roman Abramovič bio manager ispali bismo iz lige, a kad bi Jose Mourinho bio vlasnik bankrotirali bismo'. Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90668 [size=3][b]Hillarious Letter from a fan[/b]. I would say must read. Hi Roman, Can I call you Roman? Mr. Abramovich sounds so formal, plus spelling it is such a pain. You don’t know me, but I am a big fan of Chelsea. KTBFFH! (Yes, saying that proves I am a REAL Chelsea fan). I have been following all the matches that OUR team wins, and ignoring all the ones that YOUR team loses. Yeah, just like you, I hate losers. Like that guy, Roberto di Matteo. Hah! Like one Champions League title was going to make a difference. We need to win the Champions League every season, EVERY TIME. Otherwise, what is the point of all this, really? No one understands you Roman. But I do. I know exactly what you want. You want to win every game against every opposition in every competition all the time, every time till the end of time. Most people would think that’s crazy! But not me! Because unlike other people, I am not a loser. I am a Chelsea fan FFS, not some plastic fan who supports a club just for its money. I mean seriously, who does that? Oh, I almost forgot, KTBFFH (that’s twice, you know I’m a true fan when I say that twice). Anyway, getting to the point, this letter is my job application to be the next manager of Chelsea. Yes I know you have hired that hack Rafa Benitez as your latest manager, but I’ll be patient and wait till he s***** up too, and you rightfully show him the way out. Today is Thursday, so I’m guessing the job would be available by next Monday. No worries, I’ll wait. I’m a really patient guy, just like you. See, you barely know me and we share so much in common already. But if I haven’t convinced you already, here are some more reasons why I feel I should become the next manager. For starters, I have won about 60 trophies for Chelsea in Football Manager 13 in 20 seasons. That’s a treble every season, Roman. But that’s not all. I won 20 Champions League trophies in 20 seasons! Sure, I had to replay a few (like 19) finals about thirty-odd times, but hey, I’m sure we can do that in real life as well, since everyone knows FM13 is the most realistic managerial experience ever. My squad at one time boasted of Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar, Joao Moutinho and any player who had stats above 18- you know, the really good ones. Moreover, I have great man management skills as well. As soon as I realised a player was unhappy, I used to play him in the reserve team and ruin his career, while spending a LOT of money buying a replacement and paying him an obscenely high wage. This way everyone was happy. I preserved the philosophy you have instilled in the club when you bought it. But I have to admit, it wasn’t easy. I failed my exams, had no social life, and had to face the jealousy of so many people. These other so-called ‘football fans’ were so jealous of my success, that they couldn’t bear to hear me talking about all the glory I had achieved at my beloved Chelsea. And anyway, I don’t consider them real fans, because a) They don’t play FM13 and everyone knows FM13 makes you the greatest football expert on the planet and They weren’t Chelsea fans. I also had to bear my ignorant parents’ constant rubbish about doing something about my life. I mean, how can they ever understand the glory of winning the UCL 20 times in a row? I was the first person in history to do that. So Roman (I like how we’re already communicating on first-name basis, that’s a healthy sign), I’m sure I’ve convinced you and I know you’ll take the right decision. Call me, message me, follow me on twitter (please, I have only 2 followers, and they are both bots), do whatever you have to, but make the best decision of your life by hiring ME! You’d better hurry up. I see Manchester City might also need my services in the very near future (depends on Sunday’s result), and they pay well too..I mean, their club also has the high moral values that I am looking for. I’ll be waiting. KTBFFH! (Now you know I’m dead serious!) Sincerely, A true fan P.S. I would prefer a 5-year contract. That way if you sack me by the end of next week, I don’t have to write these dumb letters anymore.[/size] Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90671 Igral sam sad Fifu 13 i igram sa Chelseam i pričaju komentatori o trenerima koji su vodili Chelsea i sad dođu na Ancelottia i Andy Townsend kaže: "Well, Ancelotti did lots of good stuff for Chelsea, but in Chelsea you don't get a chance for a long because Abramovič pulls the trigger and you are out." Eto čak i u igri znaju kakvo je stanje s Romanom. Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90776 Ovom brzinom tata Abramovič mjenja stvari u Chelseaju: [img]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/63292_438821199518826_1232059015_n.jpg[/img] Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90808 Postoji samo jedan čovjek kojeg Roman Abramovič mora dovesti na ljeto. Samo jedan, only one, the Special One. Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90809 [quote name='Wisey' timestamp='1353797108' post='90808'] Postoji samo jedan čovjek kojeg Roman Abramovič mora dovesti na ljeto. Samo jedan, only one, the Special One. [/quote] Mou je vcrs izgubio sa Realom od Betisa , sve vise vjerujem da bi mogao na ljeto kod nas :) Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91529 [img]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/302809_515106251862929_549663158_n.jpg[/img] Prijavi
28. novembar 2012.13 god. comment_91721 svojim unucima ću pričati priču "Kako je Roman sjebao sezonu 2012/13" Prijavi
28. novembar 2012.13 god. comment_91741 A cta biiilooo oligarhicu? Cta biiilooo?! Nema više tvog svetog trojca da te cpaci od tvojih retardiranih odluka, njema, njema. Ali ni ovo niiije kraaj. Još ce tvoji Benitezic i Torrescic vise sranja napravit i rezultati će biti jos gori i nece biti nikog da te cpaaaci... Šteta samo što klub pati zbog ovoga ali to je jedini način da Roman Abramovič shvati. Nek si kupi Football Managera pa nek se ovako igra kod kuće. I što se mene tiče nek Chelsea izgubi još bodova koliko god je potrebno da se vidi da ovo ne može proći samo tako i da bi poslije svega toga mi mogli ponovno imati svoj klub, onakav kakvim ga znamo i volimo. Prijavi
28. novembar 2012.13 god. comment_91746 [img]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/156947_383260921756475_294558512_n.jpg[/img] Prijavi
28. novembar 2012.13 god. comment_91747 ajde romanitoooooo mjenjaj trenera, vidiš da ne valja...čak 2 utakmice za redom nema pobjede a ni gola... vrati murinja, pa skolarija, boaša, granta, samo ih roooootiraaaaaaaaj kretenu kretenski, jedan će već proraditi... trlja se gore u onoj loži, samo se trljaj jebem te glupa.. lako meni za to što neće biti trofeja, i ne dira me toliko ni benitez (mada mi je antipatičan još od livera), ali me JAKO dira to što je stjerao legendu kluba di mattea misleći da će ovaj prasac mahnuti čarobnim kurcem i sve će odjednom biti super... hoće ostati na iljadu frontova lafo, ma ostat ćeš da ne kažem na čemu.. stjera čovjeka pod čijim se vodstvom prije pola godine došlo do onoga o čemu smo svi sanjali, a nikako ne razumijem da ga nije mogao ostaviti do kraja sezone barem, nego uzme ovog snorlaxa crvenog, i sad će on kao nešto bolje..hoće al sutra.. ajme kako glupog vlasnika ima chelsea, to je strašno..jebeš i milijarde kad si glup, nije on glup inače, ali što se tiče nogometa dakako je.. neka ode iz chelseaja i idemo u konferenciju bez njegovih para, pa tamo sa flitvudom i inim patnicima.. al bi i tada krv bila plava.. Prijavi
28. novembar 2012.13 god. comment_91831 Dok mi jebemo Romanu ovdje on sad onu svoju mladu razvlaci u vili. Fora bi bilo da sad i Beniteza posalje u pm Prijavi
29. novembar 2012.13 god. comment_91841 Nebi me nimalo iznenadilo da u slučaju poraza ili remija od West Hama u subotu,odma I rafu 'pošalje po ćevape' Prijavi
1. decembar 2012.13 god. comment_92244 RDM je dobio otkaz nakon serije lošijih rezultata. Romane, šta čekaš s Benitezom koji kurac? Jebem te glupa, da te jebem. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.