28. januar 2013.13 god. comment_104742 [quote name='LegenTerry' timestamp='1359412013' post='104728'] Itekako se govori da je naštetio klubu prošetaj malo nekoliko stranica prije pa pogledaj.Niti sam navijač Romana šta pišen vec po petnaesti put niti bilokojeg individualca iz Chelsea ali činjenicu kako Chelsea mora biti zahvalan Romanu Abramovich sta je osvojio LP,3 lige i nekoliko kupova itekako ne izbjegavam niti cu.Sta je istina istina je. [/quote] Meni je to ko da mi netko sad daje u ruke stotine tisuća kuna a usput mi psuje mater i pljuje u facu, to što Abramovič radi, jel. Hvala ti za novce ali tako mi o majci ne možeš pričat... karikiram, ali to je to više manje. Prijavi
28. januar 2013.13 god. comment_104752 [quote name='Tinmar' timestamp='1359414003' post='104742'] Meni je to ko da mi netko sad daje u ruke stotine tisuća kuna a usput mi psuje mater i pljuje u facu, to što Abramovič radi, jel. Hvala ti za novce ali tako mi o majci ne možeš pričat... karikiram, ali to je to više manje. [/quote] Ima istine u toj usporedbi. Makar Abramovič je više šema svi bi bijelo a on bi crno Prijavi
29. januar 2013.13 god. comment_104772 [quote name='dabar' timestamp='1359392938' post='104675'] Sve tekme si vrlo lako mogao gledati na satelitskoj,Hrt je prenosio Subotom derbije Engleske i a Nedjeljom Talijanske lige. Nikad neću zaboraviti kako je Sušec skoro proplakao kad je naš klub satro Man.Unt. 5:0 1999g. Također su Hrt a i većina okolnih televizija prenosile Ligu Prvaka,Kup Kupova,Kup Uefa,tamo si mogao bez problema pratiti klub kad si htio. Da ne pričam kako si samo čitajući Sportske mogao pratiti Eng.ligu pošto su svaki dan imali rubriku o njoj,tako da ti priča baš i ne stoji. Shvatiti da se ja ne želim tu s tobom prepucavati-samo ti hoću reći da se moglo pratiti bez imalo problema kad si htio. [/quote] Šta si sad reka pa osta živ.. Nije istina ima si jednu utakmicu iz engleske u tjedan dana znači da si chelsea moga gledat 2,3 puta godišnje maximalno a prije 1998 nije uopce bilo prenosa iz engleske a ni 99 posto ljudi nije imalo internet itd.. Gurali su ti talijane nediljom navečer i to je to ... Zato i 90 posto ljudi u splitu mojih godina cca 30 pratii neki talijanski klub zato sta mu ga je hrt servira itd.. Prijavi
29. januar 2013.13 god. comment_104785 [quote name='essien5' timestamp='1359448848' post='104772'] Šta si sad reka pa osta živ.. Nije istina ima si jednu utakmicu iz engleske u tjedan dana znači da si chelsea moga gledat 2,3 puta godišnje maximalno a prije 1998 nije uopce bilo prenosa iz engleske a ni 99 posto ljudi nije imalo internet itd.. Gurali su ti talijane nediljom navečer i to je to ... Zato i 90 posto ljudi u splitu mojih godina cca 30 pratii neki talijanski klub zato sta mu ga je hrt servira itd.. [/quote] Jel sam napisao da su se gledale tekme Eng.lige početkom 90-ih dok su rokale granate ili šta??? Jel si čitao kad Sportske u to doba,znači sredinom i krajem 90-ih??? Jel si mogao gledati na satelitskoj??? Da si želio mogao si bez problema pratiti Chelski,zato ne kenjaj... Prijavi
29. januar 2013.13 god. comment_104805 [quote name='dabar' timestamp='1359458875' post='104785'] Jel sam napisao da su se gledale tekme Eng.lige početkom 90-ih dok su rokale granate ili šta??? Jel si čitao kad Sportske u to doba,znači sredinom i krajem 90-ih??? Jel si mogao gledati na satelitskoj??? Da si želio mogao si bez problema pratiti Chelski,zato ne kenjaj... [/quote] Napisao je općenito da si Chelsea mogao gledat par puta godišnje i da prije '98 nisi mogao nikako. Nisu svi imali satelitsku a i ponavljam, bio je jedan TV po kući, bar kod nas, pa se ti snađi. Šta ćeš ti to pametno u sportskima pročitat majke ti, onaj jedan mali odjeljak o Chelseaju i tablicu pogledat. Pih... I ne, nije mogao, trebo bi se jebeno napatit samo da sazna nešto više o Chelseaju. Sada imaš sve servirano pa tko voli nek izvoli. Tako da, nije istina da [i]"nitko" ne bi navijao za Chelsea da nije Romana Abramoviča[/i] i ovime se može završit diskusija o tome što se mene tiče.[quote name='Wisey' timestamp='1359450709' post='104774'] [media]http://www.youtube.com/watch?v=5_6X_6ALmjI[/media] [/quote] Jebo mene pas ako na 1:04 ono nije Ekrem xD Prijavi
29. januar 2013.13 god. comment_104807 [quote name='Tinmar' timestamp='1359479442' post='104805'] I ne, nije mogao, trebo bi se jebeno napatit samo da sazna nešto više o Chelseaju. Sada imaš sve servirano pa tko voli nek izvoli. [/quote] E vidiš baš si ovo dobro napisao,pravi navijač se napatio da sazna nešto o klubu kojeg podržava. Mislim da sam i ja završio ono što sam htio reći. (i da ja sam podržavao ovaj klub puno prije nego što je Roman i čuo za njega) Prijavi
29. januar 2013.13 god. comment_104813 [quote name='dabar' timestamp='1359481837' post='104807'] E vidiš baš si ovo dobro napisao,pravi navijač se napatio da sazna nešto o klubu kojeg podržava. Mislim da sam i ja završio ono što sam htio reći. (i da ja sam podržavao ovaj klub [b]puno prije nego što je Roman i čuo za njega[/b]) [/quote] šta ti znaš kad je roman čuo za njega, možda je abramovic od malena navija za chelsea i sad kad se obogatia ga kupija. Prijavi
29. januar 2013.13 god. comment_104814 [quote name='ja13' timestamp='1359483152' post='104813'] šta ti znaš kad je roman čuo za njega, možda je abramovic od malena navija za chelsea i sad kad se obogatia ga kupija. [/quote] Čisto sumnjam, prosto ne vjerujem. Prijavi
29. januar 2013.13 god. comment_104831 [quote name='ja13' timestamp='1359483152' post='104813'] šta ti znaš kad je roman čuo za njega, možda je abramovic od malena navija za chelsea i sad kad se obogatia ga kupija. [/quote] je je... tolko zagrižen navijač bio da od tada voli i prati Chelsea, i baš zato tolko i cjeni legende kluba pf... ako je taj išta dokazao to jest da nije navijač Chelsija nego navijač uspjeha, trofeja i slave, a Chelsea je samo ajmo reć sredstvo preko kojeg to u nogometu dobija, a čist dokaz je postupak prema RDM-u od nedavno, pa i sad prema Lampardu. A preko toresa možemo vidjet i da je velik navijač svog ega, nebi taj priznao pogrešku taman da su mu muda na panju a tores drži sjekiru u ruci, gurao bi ga dok taj ne pokaže bilo što čime bi Roman mogao likovat i reć da nije pogriješio s njim, dok bi svaki pravi navijač Chelsija toresa nogom u guzicu nabio još prije godinu dana Prijavi
29. januar 2013.13 god. comment_104887 Nitko od nas " branitelja starog Chelseaja " ne poriče da je Roman odradio mnogo, mnogo dobrih stvari u klubu, otkako je došao na njegovo čelo. On je osigurao taj priljev novca u klub, ali nije stvorio klub. On je, između ostalog, privolio ove novije legende da dođu u klub, ali ih nije on učinio legendama. On jest kupio Chelsea, ali on sam nije Chelsea. Na mnogim stvarima sam mu zahvalan, i bit ću do kraja života, to ne poričem, niti pokušavam umanjiti njegov dobar rad. Međutim, dobro djelo ti ne daje za pravo da nakon njega uradiš jedno loše i tako "nuliraš", resetiraš rezultat na nulu i kreneš iz početka. Uz sve te dobre stvari, uradio je dosta lošeg. Gazio je po našim legendama, po nama navijačima, pljunuo nam je u facu dovođenjem na klupu jednog od najomraženijih nam ljudi, pljunuo nam je u lice svaki put kada je nakon 50 i manje utakmica smjenio trenera. Kao što cijenim sve ono dobro što je uradio, to nije i ne smije biti osnova da mu gledam kroz prste u stvarima u kojima je zasrao. A bilo ih je, bilo ih je puno. Uzmi primjer da mladi par nema djece i odluče posvojit kćer. Tetoše je kroz cijelo djetinjstvo, iskazuju joj ljubav, daruju joj sebe na dlanu, čuvaju je i štite. Za 20-ak godina, ta mala kćerkica je postala bomba sa guzicom ko volan od Fapa, sa grudima da se izgubiš u njima, bolesno očaravajuća. Daje li to što ju je posvojio, što joj je pomogao u životu, što ju je učinio svojom, darovao joj dom, daje li to ocu pravo da je kad naraste jebe svaku večer? Šta ga boli neka stvar, nije joj u rodu, posvojio ju je. Morbidan je primjer, ali isto tako je morbidna i ova situacija s Chelseajem i Abramovičem. Sve dobro što je učinio u Chelseaju mu ne daje za pravo da taj isti Chelsea gazi i urušava, da ga otima njegovim navijačima, da od kluba pravi nešto što on nikada nije bio niti će ikada, ako Bog da, i biti. Ja mu, recimo, nikada neću moći oprostiti što me u zadnje vrijeme nebrojeno puta učinio ravnodušnim na utakmicu Chelseaja, kada mi gotovo pa i nije bitan rezultat, kada nisam skakao od sreće kad naši daju gol, nit sam psovao i živcirao se kad ga prime. Oteo mi je klub, a preko toga, ja osobno, ne mogu prijeći. Prijavi
29. januar 2013.13 god. comment_104895 [quote name='Brane' timestamp='1359499640' post='104887'] Uzmi primjer da mladi par nema djece i odluče posvojit kćer. Tetoše je kroz cijelo djetinjstvo, iskazuju joj ljubav, daruju joj sebe na dlanu, čuvaju je i štite. Za 20-ak godina, ta mala kćerkica je postala bomba sa guzicom ko volan od Fapa, sa grudima da se izgubiš u njima, bolesno očaravajuća. Daje li to što ju je posvojio, što joj je pomogao u životu, što ju je učinio svojom, darovao joj dom, daje li to ocu pravo da je kad naraste jebe svaku večer? Šta ga boli neka stvar, nije joj u rodu, posvojio ju je. Morbidan je primjer, ali isto tako je morbidna i ova situacija s Chelseajem i Abramovičem. Sve dobro što je učinio u Chelseaju mu ne daje za pravo da taj isti Chelsea gazi i urušava, da ga otima njegovim navijačima, da od kluba pravi nešto što on nikada nije bio niti će ikada, ako Bog da, i biti. [/quote] Wisey zaboravi na one svoje usporedbe, imamo pobjednika, hahahahahhahaa xD X na cijeli post, mada, nije Roman "privolio" Lamparda i Terryja da dođu, ako si i na njih mislio pod "novije legende" ali otom potom... Prijavi
30. januar 2013.13 god. comment_104898 Ako on sebi daje pravo da gazi klub, navijače i legende koje su igrale za njega, možemo i mi da nipodaštavamo njegov doprinos. Zašto poštovati čoveka koji u svakom trenutku može da ti zabije nož u leđa? EDIT: Nek odjebe iz kluba, da ima pravde ovo đubre od čoveka bi odavno bilo osuđeno na doživotnu robiju. Prijavi
30. januar 2013.13 god. comment_104915 [quote name='Brane' timestamp='1359499640' post='104887'] Uzmi primjer da mladi par nema djece i odluče posvojit kćer. Tetoše je kroz cijelo djetinjstvo, iskazuju joj ljubav, daruju joj sebe na dlanu, čuvaju je i štite. Za 20-ak godina, ta mala kćerkica je postala bomba sa guzicom ko volan od Fapa, sa grudima da se izgubiš u njima, bolesno očaravajuća. Daje li to što ju je posvojio, što joj je pomogao u životu, što ju je učinio svojom, darovao joj dom, daje li to ocu pravo da je kad naraste jebe svaku večer? Šta ga boli neka stvar, nije joj u rodu, posvojio ju je. [/quote] Jebo bi i ja, da bar imaš neku korist od nje Prijavi
30. januar 2013.13 god. comment_105050 Ne Torres, ne Benitez. Roman je kriv. Nitko više. Oni su samo ogromne posljedice njegove nevjerojatne gluposti za koju se u zadnje vrijeme pokazuje da uistinu nema granica. Prijavi
31. januar 2013.13 god. comment_105182 Kad je protiv Juvea bilo 2-0 pa 2-2, dolazio je u Cobham i srao nešto Di Matteu. Ajd sad baš da vidim protiv mrtvog Readinga 2-0 pa 2-2 šta će reći debelom. Prijavi
31. januar 2013.13 god. comment_105192 [quote name='Kalouda' timestamp='1359623346' post='105182'] Ajd sad baš da vidim protiv mrtvog Readinga 2-0 pa 2-2 [b]šta će reći debelom.[/b] [/quote] Koliko je golova dao Tores na malopređašnjem treningu? Prijavi
31. januar 2013.13 god. comment_105206 Ovo je blago receno covek bez mozga.Ne znam kako sam zaradi tolike milione (milijarde) s ovakvim mozgom.Ej,pa svi je bilo jasno kao dan da ova sezona ne moze biti uspesna kao prosla.Tu je smena generacija,jako tesko izvodljivo,pa se moraju trofeji zrtvovati.A on nasao da otpusti RDM-a koji je taman poceo da sredjuje ekipu.Ova sezona bi bila mozda losija,ali sledecu bi RDM razbio sa uigranim timom.Sam je kriv.Doveo je propalog trenera,a na leto je molio Toresa da ostane u klubu.Umesto da ucini uslugu sebi,nama i njemu i da ga pusti,on ga zadrzavao.Pa eto mu sada.Njegova prokleta zelja da igramo kao znate vec ko.Da sam mogao sinoc da potpisem da on,Tores,Benajun i debeli sinoc odu iz kluba,bez sekunde razmisljanja bih to uradio.Makar posle toga morali da se borimo za opstanak u ligi.Bolje i to da radimo,ali da igraci igraju srcem.A ne da gubimo ovako i da nas trese bilo ko. Prijavi
2. februar 2013.13 god. comment_105632 alo bre majmune nosi ovo govno od trenera iz kluba u ruke te jebem nesposobne dzaba se kurcis parama kad ti drugi sudbinu kroje,prvenstveno ona maloumna čamuga emanalo,teraj to sve u tri lepe treba jos da gledamo benajun-tores duo do kraja sezone Prijavi
2. februar 2013.13 god. comment_105637 Ne bih se čudio da na kraju sezone Lampard ne dobije ugovor, a rumeno govno dobije trajni. Prijavi
2. februar 2013.13 god. comment_105653 Romane sunce ti jebem, sredit ću da ti ga LiLo obleti samo ga otpusti! Prijavi
16. februar 2013.13 god. comment_107726 Roman Abramovich Yacht Eclipse in NYC http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5Ckv8kf2dt4 Prijavi
16. februar 2013.13 god. comment_107749 Dakle tata Roman ovo cudo iznajmljuje po veoma "pristupacnoj" cijeni....samo 2 milona dolara sedmicno....ko voli nek izvoli ! Prijavi
17. februar 2013.13 god. comment_107846 [quote name='DROGBA750' timestamp='1361055130' post='107749'] Dakle tata Roman ovo cudo iznajmljuje po veoma "pristupacnoj" cijeni....samo 2 milona dolara sedmicno....ko voli nek izvoli ! [/quote] Znači za mjesec dana na ruke dobije lovu kojom može kupiti igrača poput Azpilicuete ili Be. Not bad, not bad. Zasmetalo mi je što nije dao Lampardu aplauz kada je izlazio s terena, jer je Torresu aplaudirao ono prije par kola, kad pojma nije imao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.