16. decembar 2012.13 god. comment_95067 Ja se nikada neću okrenuti protiv Abramoviča, jer ću uvijek biti svjestan gdje bismo bili da nije njega. A to da griješi - griješi mnogo. Da zaslužuje kritiku - zaslužuje i to veliku. Ali ne udaraj po ruci koja te hrani. Prijavi
17. decembar 2012.13 god. comment_95156 Chelsijevi navijači su pokazali kolko je klub velik, nema se puno trofeja al imali smo obraza u tom trenutko mogao mi je reć tko je što htio da je Chelsea umjetan vještački ruski klubčič naftni derivat al u tom trenutku Robbie je bio na klupi Terry i Lamps dizali su trofej europskog prvaka dugo sanjan san i stvarno to s "malim vještačkim klubom" su znali i provokatori da ne drži vodu, e al onda je roman dirnuo di nije smio, dirnuo je legendu kluba Ditteo nije ko Dalgish da je samo prošao i probao, on je došao i spasio izgubljenu sezonu, kad je bilo najteže kad nitko nije očekivao taj ćelo je sjeo na klupu i obavio hell of a job, i onda dobije pedalu nakon par loših tekmi, nije stao uz legendu ovog kluba i tu je krenulo rušenje zida kojeg je toliko zidao, onda doveđenje rafe na kojeg netreba više trošit rječi svi znamo kako stoje stvari s njim, da bi onda isti taj rafa doveo u pitanje Lampardov ostanak u klubu, e tu je prekipjelo TAKO SE S LEGENDAMA NE POSTUPA!!!!! to je ono što klub čini velikim njegove legende, navijači i srca igrača ! (naći ne neki tores koji je doašo za 50m i puca mu kurac, nego Terry koji je dao sve ovome klubu koji se rasplakao nakon crvenog u polufinalu protiv barce jer misli da je iznevjerio klub, a ovaj ne da ga boli kurčina nego si popravi friz od isprike i suza 0 bodova). A onda kao šlag na toj torti kad uzmemo romanove simpatije prema barci našem ljutom i omraženom rivalu i to pokušavanje kopiranje spomenutih jednostavno je neprihvatljivo svim navijačima tako i meni. Da roman sutra ode nebi žalio, postoje neke stvari koje imaju veću težinu od novca, bar kod pravih navijača ! Prijavi
17. decembar 2012.13 god. comment_95263 [quote name='Vinko' timestamp='1355735974' post='95156'] Chelsijevi navijači su pokazali kolko je klub velik, nema se puno trofeja al imali smo obraza u tom trenutko mogao mi je reć tko je što htio da je Chelsea umjetan vještački ruski klubčič naftni derivat al u tom trenutku Robbie je bio na klupi Terry i Lamps dizali su trofej europskog prvaka dugo sanjan san i stvarno to s "malim vještačkim klubom" su znali i provokatori da ne drži vodu, e al onda je roman dirnuo di nije smio, dirnuo je legendu kluba Ditteo nije ko Dalgish da je samo prošao i probao, on je došao i spasio izgubljenu sezonu, kad je bilo najteže kad nitko nije očekivao taj ćelo je sjeo na klupu i obavio hell of a job, i onda dobije pedalu nakon par loših tekmi, nije stao uz legendu ovog kluba i tu je krenulo rušenje zida kojeg je toliko zidao, onda doveđenje rafe na kojeg netreba više trošit rječi svi znamo kako stoje stvari s njim, da bi onda isti taj rafa doveo u pitanje Lampardov ostanak u klubu, e tu je prekipjelo TAKO SE S LEGENDAMA NE POSTUPA!!!!! to je ono što klub čini velikim njegove legende, navijači i srca igrača ! (naći ne neki tores koji je doašo za 50m i puca mu kurac, nego Terry koji je dao sve ovome klubu koji se rasplakao nakon crvenog u polufinalu protiv barce jer misli da je iznevjerio klub, a ovaj ne da ga boli kurčina nego si popravi friz od isprike i suza 0 bodova). A onda kao šlag na toj torti kad uzmemo romanove simpatije prema barci našem ljutom i omraženom rivalu i to pokušavanje kopiranje spomenutih jednostavno je neprihvatljivo svim navijačima tako i meni. Da roman sutra ode nebi žalio, postoje neke stvari koje imaju veću težinu od novca, bar kod pravih navijača ! [/quote] Vinkec dugo šuti al kad ga jednom napiše ubije čovjek Prijavi
22. decembar 2012.13 god. comment_96168 zanima me koliko ce odrijesiti kesu za ovaj zimski prijelazni rok Prijavi
23. decembar 2012.13 god. comment_96233 predji romane preko svoje reci, i ovo leto vrati murinja tamo gde pripada, pa da opet dominiramo u svim aspektima fudbalske sfere Prijavi
26. decembar 2012.13 god. comment_97003 Ako je istina ono što se priča o Lampardovom odlasku (da mu je uprava rekla da ne računa više na njega i da već u SIJEČNJU traži novi klub) onda mu se treba oštro suprostaviti. Ja bih radije da Roman ode nego Lampard na ovakav način. Svaka čast i Drogbi, mom ljubimcu, uzoru; Terryju, Zoli, ne znam ni ja kome ali ja kad objektivno gledam Lampard mi je najveća legenda kluba s Osgoodom. Gube se i one preostale sitne mrvice identiteta kluba koji se nekoć zvao Chelsea... Daj Bože da ovo nije istina i da će Lampard ako već mora otići, otići na častan način, iako ja takvog i ne vidim baš, njegovo mjesto je na Stamfordu do kraja. Prijavi
26. decembar 2012.13 god. comment_97011 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1356532246' post='97004'] koliko ljudi vec pocelo sprdavat chelsea zbog ovoga [/quote] s pravom crve s pravom... cijelo vrijeme seru Chelsea mali klub ovo ono a mi ga branimo i onda se napravi jedan ovakav potez, ovo nije potez velikog kluba, ovo je upravo ono za što se Chelsea optužuje, umjetno bez imalo ljubavi prema klubu, gdje se samo gledaju pare, velika igračka imena i instant uspjesi ! ja takav Chelsea ne želim ! i rađe bi da roman ode nego Lamps ! Prijavi
26. decembar 2012.13 god. comment_97012 Nadam se da ćete svi doć na ono moje kada sam govorio da[b] [size=6]ovo nije moj Chelsea[/size][/b][size=6].[/size] Ovakvim potezima Abramović oduzima klub navijačima, otuđuje od kluba one koji su jedini iskreno voljeli i vole ovaj klub svim svojim srcem - nas navijače i klupske legende. E pa druže, ponovo kažem, preko nekih stvari se jednostavno ne može prijeći. Svaka njemu čast za sve, ali njegovi milijuni koji su zapravo samo višak njegovih primanja ne mogu kupiti podršku navijača, bar ne onih iskrenih. Ukoliko je istina ovo što se piše o Lampsu, jednoj od najvećih legendi kluba, onda će se, vjerujem, svima vama otvoriti oči i shvatit ćete da dolari, euri, marke, honduraške lepire i ostale pičke materine ne mogu nadomjestiti ljubav prema klubu, ne mogu nadomjestiti važnost i veličinu potjeranih legendi kluba, ne mogu nadomjestiti podršku navijača, ne mogu kupiti razumijevanje za dovođenje Looserpoolskog smeća. Ne mogu! Odustajem od one, #torresOUT, ukoliko se ovo pokaže istina cijeli Stamford Bridge treba zasuti plakatima s natpisima [color=#ff0000][size=6]#RomanOut![/size][/color] Prijavi
27. decembar 2012.13 god. comment_97198 [quote name='Vinko' timestamp='1356533326' post='97011'] s pravom crve s pravom... cijelo vrijeme seru Chelsea mali klub ovo ono a mi ga branimo i onda se napravi jedan ovakav potez, ovo nije potez velikog kluba, ovo je upravo ono za što se Chelsea optužuje, umjetno bez imalo ljubavi prema klubu, gdje se samo gledaju pare, velika igračka imena i instant uspjesi ! ja takav Chelsea ne želim ! i rađe bi da roman ode nego Lamps ! [/quote] I ja sam recimo za, da Lamps ostane i još nekoliko starijih igrača, ali ovo što si napisao ne pije vode. Zašto je Chelsea mali klub, ako ne produži ugovor s legendom kluba?? Uzet ču za primjer Real Madrid, najveći klub na svijetu. Zar oni kao takvi, najveći, ne rade isto?? Odbace Raula dovedu Benzemu, Gutia odstrane dovedu bubam Oezila... I nemojte džaba srljati, to što je objavljeno, velika vjerovatnoća je da nije tačno. Pa nije izašlo na chelseafc.com, već u nekakvom Sanu... Prijavi
27. decembar 2012.13 god. comment_97214 Cestitke Romanu na 7.detetu po redu koje je "na putu" ...Cega god se dohvatio,pretvorio je u zlato Prijavi
27. decembar 2012.13 god. comment_97215 [quote name='how yes no' timestamp='1356566821' post='97198'] I ja sam recimo za, da Lamps ostane i još nekoliko starijih igrača, ali ovo što si napisao ne pije vode. Zašto je Chelsea mali klub, ako ne produži ugovor s legendom kluba?? Uzet ču za primjer Real Madrid, najveći klub na svijetu. Zar oni kao takvi, najveći, ne rade isto?? Odbace Raula dovedu Benzemu, Gutia odstrane dovedu bubam Oezila... I nemojte džaba srljati, to što je objavljeno, velika vjerovatnoća je da nije tačno. Pa nije izašlo na chelseafc.com, već u nekakvom Sanu... [/quote] drugo je Real koji si to ajmo reć može dopustit, oni su još u vrijemedinosaura osvojili 5 naslova i onda su kao zaštičeni od takih ispada makar iskreno meni osobno se to njihovo poslovanje ne sviđa i da me briga sigurno bi bio i protiv toga, al kao što rekoh nije me baš briga za njih. A ja nisam rekao da je Chelsea mali klub, nego da provokatorima (kojih je meni puna kapa) time dajemo povod za vrijeđanje i podjebavanje. Po mom nekom mišljenju karakteristike velikog kluba su zapravo legende kluba i navijači, njihov odnos prema klubu i odnos kluba prema njima, tu ti mogu dat primjer uniteda prema giggsu i scholesu i nevillu u njegovo vrijeme, i s druge strane rangersa koji su u neznam ni ja koju ligu pali svakakve grozote ih snašle al stadion i dalje pun. A ovdje u Chelsiju sasvim obrnuta politika, navijače se maltene tjera sa stadiona poskupljenjem ulaznica i dovođenjem Rafe, koji je te ljude, te iste anvijače nedavno vrijeđao, i tjeranjem legendi, prvo RDM pa sad Lamps i Terry, i to na kakav način ! e pa nemože to tako.. A ovo nije baš vjest naglo došla puno portala i novina već duže vrijeme o ovome špekulira i piše a reko bi narod "gdje ima dima ima i vatre" Prijavi
27. decembar 2012.13 god. comment_97271 http://chelseabalkan.com/index.php/item/3221-abramovic-ceka-sedmo-dijete-darija-trudna-skoro-4-mjeseca.html Prijavi
27. decembar 2012.13 god. comment_97272 Pa ovaj je gori od Terija, samo jebe ali svoju zenu,,ahahahahahhaa Nek bude zivo i zdravo.. Prijavi
27. decembar 2012.13 god. comment_97289 [quote name='how yes no' timestamp='1356566821' post='97198'] I ja sam recimo za, da Lamps ostane i još nekoliko starijih igrača, ali ovo što si napisao ne pije vode. Zašto je Chelsea mali klub, ako ne produži ugovor s legendom kluba?? Uzet ču za primjer Real Madrid, najveći klub na svijetu. Zar oni kao takvi, najveći, ne rade isto?? Odbace Raula dovedu Benzemu, Gutia odstrane dovedu bubam Oezila... I nemojte džaba srljati, to što je objavljeno, velika vjerovatnoća je da nije tačno. Pa nije izašlo na chelseafc.com, već u nekakvom Sanu... [/quote] Veličina kluba se očituje u nekolicini faktora. Imaš tu broj osvojenih trofeja (domaćih, europskih) - povijest, navijače, tretman istih, legende i tretman istih, uprava i rad iste, legende treneri i njihov tretman, stadion, odnos vlasnik - navijač, omladinska škola itd. Real? Real je drugi svijet za Chelsea. Od ovih faktora kojih sam nabrojao (a ima ih još) Chelsea rijetko koji ispunjava, usudim se reći ni jedan da bi ga se ikako moglo staviti u istu rečenicu s Realom, Milanom, Unitedom. Nažalost, tako je. Roman Abramovič jedino što je povećao je taj broj trofeja, skoro sve ovo ostalo je srozao do dna. Prijavi
30. decembar 2012.13 god. comment_97968 Evo zabavljaca za Novu Godinu....... [url="http://www.nme.com/news/kings-of-leon/67940?"]http://www.nme.com/news/kings-of-leon/67940?[/url] Prijavi
30. decembar 2012.13 god. comment_98046 [quote name='DROGBA750' timestamp='1356882957' post='97968'] Evo zabavljaca za Novu Godinu....... [url="http://www.nme.com/news/kings-of-leon/67940?"]http://www.nme.com/n...-of-leon/67940?[/url] [/quote] skromni što smo a šta ćeš...YOLO Prijavi
31. decembar 2012.13 god. comment_98315 Pazi se Romane, Kale je utjecajan tip na chelseabalkanu! Prijavi
1. januar 2013.13 god. comment_98518 Ovo nikad nećeš moći kupiti: [media]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_uuVZcnPCwQ#[/media] [media]http://www.youtube.com/watch?v=wzdDiEt79_g[/media]http://www.youtube.com/watch?v=NQgsRvA9LjIhttp://www.youtube.com/watch?v=gOgmRcCRyAI Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.