Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roman Abramovič (2003-2022, vlasnik)

Istaknuti odgovori

http://www.givemefootball.com/337372-the-best-chelsea-xi-in-the-abramovich-era?tg=premier%20league

Najboljih 11 u Romanovoj eri...

................Cech

Bane Terry Carvaho A.Cole

..............Makelele................

.....Essien.........Lampard.....

Mata..........................Hazard

...............Drgoba.................

Hazard je odlican igrac i odlican transfer ali mislim da je ipak prerano stavljen na tu listu, pogotovo jer smo imali par sjajnih igraca kao sto su, Maloudu, J.Colea i Duff... Neki ce reci i Robben ali za mene je Hazard vec sada vise ucinio od te nase "legende"...

Citam na ovim komentarima ispod teksta, lik bi Mikela stavio umjesto Makelelea...

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 140,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Covek dokazano nije imao nikakve veze sa ratom u Ukrajini. Pre toga kada je Covid harao nijedan radnik Chelsea nije otpusten. Klupski hoteli korisceni su kao smestaj za zdravstvene radnike. 

• King Chelsea
    King Chelsea

Odlazak ovog čovjeka iz kluba je datum kada smo postali prosječan klub, proći će godine i godine prije nego što mi dostignemo i dio onog Chelseaja kada se ovaj čiko pitao. Mislim da je Wisey na n

• Samo pratim da li će govna iz kluba staviti zvaničnu čestitku na stranicu i društvenim mrežama. Da vidim i da li će neko od igrača da mu čestita ili su svi jad. Ali bitno je da se pederi i svakakav ol

Objavljene slike

http://www.givemefootball.com/337372-the-best-chelsea-xi-in-the-abramovich-era?tg=premier%20league

................Cech

Mene je strah i same pomisli sta bi ovaj postigao, da ga je moguce sastaviti. Ne znam ni sam kako bi se protivnici osecali. 

................Cech

Fali Joe Cole :)

• 3 sedmice kasnije...

E moj Romane, sta ucini od onakvog Celsija, onakve masine. Slusajuci pogresne ljude oko sebe razne i razorne greske si pravio, i dalje pravis.

Deset trenera si zamjenio ali samo je jedan napravio pravi tim, tim pred kojim su protivnici drhtali i niko taj tim nije znao da vodi do mladog, svima nama dragog i voljenog Plavca, svima osim tebi i tvojim lešinarima. Kad god napravimo korak naprijed, tvoji nas ljudi vrate dva koraka nazad...

Roman Abramovich više nije u top 10 najbogatijih Rusa

MOSKVA - Ruski milijarder Roman Abramovich, vlasnik britanskog fudbalskog kluba Chelsea, nije više jedan od 10 najbogatijih Rusa, objavio je danas časopis Forbes.

Roman-Abramovic.jpg

Ruski oligarh je izgubio 1,9 milijardi dolara za godinu dana i bogatstvo mu iznosi 10,2 milijardi dolara, što ga svrstava na 13. mesto Forbesove liste.

Abramovich ima kolekciju umetničkih dela koja se procenjuje na milijardu dolara, a samo ove godine je za 60 miliona dolara kupio 400 radova konceptualnog umetnika Ilje Kabakova.

Prvi na Forbesovoj listi ruskih milijardera je Alisher Usmanov, koji se obogatio u industriji metala i čije se bogatstvo procenjuje na 17,6 milijardi dolara. On je po bogatstvu 34. u svetu.

Među ruskim milijarderima su i bivši suvlasnici TNK-BP Mikhail Fridman (16,5 milijardi dolara) i Viktor Vekselberg (15,1 milijarda dolara), suvlasnik gasne kompanije Novatek Leonid Mikhelson (15,4 milijardi dolara) i predsednik Lukoil-a Vagit Alekperov (14,8 milijardi dolara).

Prema Forbesu, najbogatija žena u Rusiji je supruga bivšeg gradonačelnika Moskve Yuri Luzhkov, Yelena Baturina, sa bogatstvom koje se procenjuje na 1,1 milijardu dolara.

„Roman Abramovič svoj klub više vodi sa navijačke strane, umesto da ima profesionalnu distancu.“, ističe Deko koji smatra da u ostalim klubovima nije tako.

„Utisak je da u ostalim engelskim klubovima treneri imaju veću slobodu odlučivanja, dok u Čelsiju Abramovič aktivno učestvuje u donošenju odluka.“

„Ne želim da ulazim u to kako funkcioniše klub, ali dok sam bio tamo promenjena su tri različita trenera Skolari, Hidink i Anćeloti, tako da je Čelsi svakako jedan atipičan klub.“, rekao je Deko.

moj Romane smijeni sve skaute odma. kako ne vidiš više. pogledaj koji su igrači dovedeni i šta su uradili. 

a nemoj sad bubat bezveze :P ni ja ne gotivim pola uprave al pogle samo Mata, Hazard,Oscar,Azpi, Moses itd itd. svi rade u najmanju ruku solidan posao, a ima ih i zaista vrhunskih nogometaša, pa onda KDB, Lukaku, Court  razvaljuju po pozajmicama..   Omeruo razbio na AKN-u,  jest da je bila medijska pompa oko nih i da se znalo za njih tako da skauti nisu tu baš puno otkrili al opet to je Chelsea, logično da se piše o  igračima za koje je zainteresiran prvak europe

Nažalost,ovaj čovjek je zapravo kriv za sve sto se događa u klubu.On donosi odluke i on je zaposlio kretena Beniteza koji je prije toga bio 2 god bez posla i koji je pljuvao po chelseau.On bi rezultate preko noći i zato stalno mijenja trenere.Velika pogreška mu je što je otpustio Di Mattea.Bio je odličan,osvojio je ligu prvaka i ovaj ga otpusti zbog 2-3 lose utakmice.Nevjerovatno.A benitezu radi takve greske da je to za nepovjerovat pa je opet tu gdje je.Da je Roman bio pametan zadrzo bi Lukakua i ne bi se oslonio samo na jadnog torresa a i sada kada imamo Dembu koji je isto bolji od torresa opet sjedi na klupi.Stalno forsira torresa i to je veliki razlog zasto se chelsea pati jer kao da igramo bez napadaca(osim 2-3 utakmice koje je nedavno odigrao dobro).Chelsea ima dobre igrace ali uprava ne valja.Ne trebaju oni nikog ni kupovati,samo nek se rijese torresa i imamo Dembu i Lukakua u napadu,vezni red nam je odlican i obrana dobra.I treba nam dobar trener koji ce to sve dobro iskoristiti.I sramota je ako Abramović Lampardu ne produzi ugovor.

E moj Romane, sta ucini od onakvog Celsija, onakve masine. Slusajuci pogresne ljude oko sebe razne i razorne greske si pravio, i dalje pravis.

Deset trenera si zamjenio ali samo je jedan napravio pravi tim, tim pred kojim su protivnici drhtali i niko taj tim nije znao da vodi do mladog, svima nama dragog i voljenog Plavca, svima osim tebi i tvojim lešinarima. Kad god napravimo korak naprijed, tvoji nas ljudi vrate dva koraka nazad...

Kao da se zajebava s klubom.Donosi lose odluke

Decove izjave nam govore jednu bitnu stvar: Roman itekako voli Chelsea.

E pa jbg. voleo je i dečko svoju devojku pa ga je ona ostavila jer je previše ljubomoran ili nepažljiv. #-o

E pa jbg. voleo je i dečko svoju devojku pa ga je ona ostavila jer je previše ljubomoran ili nepažljiv. #-o

Kad si zaljubljen ne znas sta radis. Ne kaze se djaba; ljubav je slijepa.

a nemoj sad bubat bezveze :P ni ja ne gotivim pola uprave al pogle samo Mata, Hazard,Oscar,Azpi, Moses itd itd. svi rade u najmanju ruku solidan posao, a ima ih i zaista vrhunskih nogometaša, pa onda KDB, Lukaku, Court  razvaljuju po pozajmicama..   Omeruo razbio na AKN-u,  jest da je bila medijska pompa oko nih i da se znalo za njih tako da skauti nisu tu baš puno otkrili al opet to je Chelsea, logično da se piše o  igračima za koje je zainteresiran prvak europe

vinko dobro si rekao, razvaljuju po pozajmicama. koji će mi klinac tamo. kada kupiš igrača kupiš ga jer ti može pomoći. tebi ne nekom drugom. ajde sada nabroji sve promašaje. dobro su mogli ovo i kupiti. treba im 3 godine da kupe igrača.

vinko dobro si rekao, razvaljuju po pozajmicama. koji će mi klinac tamo. kada kupiš igrača kupiš ga jer ti može pomoći. tebi ne nekom drugom. ajde sada nabroji sve promašaje. dobro su mogli ovo i kupiti. treba im 3 godine da kupe igrača.

e nisam ja reko da je uprava bistra il da ima previše pametnih unutra, to je hrpa ljudi koja s nogometom čini se veze nema, al nemožeš skaute sad prozvat jer se stvarno s mladima radi dobar posao, dobro ih se dovodi, a promašaja je bilo i uvjek će bit, nemože svaki klinac kojeg dovedeš postat novi Drogba ili Lampard

e nisam ja reko da je uprava bistra il da ima previše pametnih unutra, to je hrpa ljudi koja s nogometom čini se veze nema, al nemožeš skaute sad prozvat jer se stvarno s mladima radi dobar posao, dobro ih se dovodi, a promašaja je bilo i uvjek će bit, nemože svaki klinac kojeg dovedeš postat novi Drogba ili Lampard

je vinko. sa mladima se dobro radi. koji od tih mladih dns igra u chelsiju, bertran??? ne kažem ja da će oni postati novi drogba ili lamps ali u današnjem nogometu, pogotovo uz ovakvu konkurenciju moraš biti brz i konkretan sa transferima. 

je vinko. sa mladima se dobro radi. koji od tih mladih dns igra u chelsiju, bertran??? ne kažem ja da će oni postati novi drogba ili lamps ali u današnjem nogometu, pogotovo uz ovakvu konkurenciju moraš biti brz i konkretan sa transferima. 

nije problem u timu, imamo mi odličan tim koji sam uvjeren se može borit za titulu premiershipa...

ali naravno uz pravog trenera...

Abramovich didn’t speak English [when the pair first met]. There was an interpreter. I wasn’t totally convinced he was the real thing. I had googled him but he just didn’t appear anywhere. 

http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2013/04/30/3943454/-?

Ovo bi valjalo prevesti i na portal postaviti.

postujem sve dobro sto si uradio za klub ali ovo s Luizom oko kapitenske trake je cista glupost,umjesto da popravi malo stanje u klubu on nastavlja po starom,nemam nista protiv Luiza da bude kapiten nekad u buducnosti ali trenutno ima igraca koji prije njega treba da budu kapiteni.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.