Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

David Luiz nece nikad moci dostojno da nasledi JT-a i Lampsa. 

Toliko o tome.

De sta za kladionice sutra posto vidim znas unaprijed stvari

Trenutno ne vidim igrača u Chelseaju koji bi mogao nositi kapetansku vrpcu, a da to nisu JT, FL, AC, BI ili PČ. Osim njih to bi mogao biti Mata ili Hazard ali za 3-4 godine. Što se tiče DL4 on se prvo mora uozbiljiti. Ne van terenera, neka ga tu uvijek nasmijanog i veselog, spremnog na šalu. Mislim treba se uozbiljiti na terenu. Često se glupira i griješi.

Sve je to u zaru borbe i jos jedan dokaz da se momak trudi i da je u stanju sve uciniti za klub.

lol, da je npr Suarez išao tako na Luiza pito bi te ja jel žar borbe

iuzDa7qdYJPrK.gif

ja kad kazem, da imamo trenutno najboljeg stopera, koji ima dobru tehniku, ima sut, zna zabiti iz slobodnjaka, zna iznijeti loptu iz svog sesnaesterca, zna prebaciti loptu na drugu stranu, koji ima dobar pregled igre, bori se, voli svoj klub, vi mene pravite budalom

nabrojte mi bar jos jednog stopera koji ima sve to sto sam nabrojao

iuzDa7qdYJPrK.gif

ja kad kazem, da imamo trenutno najboljeg stopera, koji ima dobru tehniku, ima sut, zna zabiti iz slobodnjaka, zna iznijeti loptu iz svog sesnaesterca, zna prebaciti loptu na drugu stranu, koji ima dobar pregled igre, bori se, voli svoj klub, vi mene pravite budalom

nabrojte mi bar jos jednog stopera koji ima sve to sto sam nabrojao

Sve to stoji samo što pravog stopera ipak krase još neke druge stvari koje David tek uči i zato ga neki ne vole toliko ;)

Ja mislim da njemu staviš kapetansku vrpcu na ruku da bi igrao k'o na baterije.

Suarez je kreten svoje vrste i nikako ga ne mozes porediti sa Luizom.

David Luiz nece nikad moci dostojno da nasledi JT-a i Lampsa. 

Toliko o tome.

A ti vidiš budućnost? Vidiš sljedećih 10 godina? Baš me zanima da osvojimo 5 naslova, 3 lige prvaka, 15 kupova itd. bi li i dalje bio "nedostojan".

Kao da je netko rekao Lampardu kad je došao, uh, dobar si i sve ok, ali nećeš nikada moći dostojno naslijediti Bobbyja, toliko o tome.

Rađe pronađite gif tog starta pa ćete vidjeti da je Luiz dodavao loptu, a ovaj išao u zakašnjeli blok tog pasa. ;)

Pa normalno da ima, nije Luiz išao u start prema njemu!

Kao da ti sad voziš auto po cesti, ja ti skočim pred auto iz grmlja, ti me pogodiš i ubiješ, jesam li ja kriv ili si ti kriv?

pa znaci po tebi igrac za ovakav start nikada nebi trebao dobiti crveni karton navescu ti koliko hoces ovakvih primjera koji su igraci i za slabije startove dobijali crvene kartone,razumijem ja tebe i znam da Luiz nije imao namjeru da povrijedi igraca ali je start zaista za crveni karton.

Morate razlikovati start Luiza i Suareza.
Luiz je pokusao da doda loptu suigracu i ona mu je malo pobjegla i ispruzio je nogu za njom,znaci za loptom,i udario igraca.
Suarez je nicim izazvanim,bez lopte ugrizao,znaci UGRIZAO Baneta.
Start na loptu i ujed igraca su dva potpuno razlicita pojma.

Morate razlikovati start Luiza i Suareza.
Luiz je pokusao da doda loptu suigracu i ona mu je malo pobjegla i ispruzio je nogu za njom,znaci za loptom,i udario igraca.
Suarez je nicim izazvanim,bez lopte ugrizao,znaci UGRIZAO Baneta.
Start na loptu i ujed igraca su dva potpuno razlicita pojma.

Aj ne seri, prije koji mjesec Luiz je mladiću koji je tek ušao u igru, ni krivom ni dužnom, uletio laktom sto na sat i tako ga brutalno udario. Pravio je on gluposti itekako.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.