26. april 2013.13 god. comment_118694 Ne postoji igrač koji bi ih mogao posve zamjeniti, oni su unikati. Ali opet, neko mora doći umjesto njih, a ja Luiza vidim kao takvoga. Prijavi
26. april 2013.13 god. comment_118697 David Luiz nece nikad moci dostojno da nasledi JT-a i Lampsa. Toliko o tome. De sta za kladionice sutra posto vidim znas unaprijed stvari Prijavi
26. april 2013.13 god. comment_118708 Trenutno ne vidim igrača u Chelseaju koji bi mogao nositi kapetansku vrpcu, a da to nisu JT, FL, AC, BI ili PČ. Osim njih to bi mogao biti Mata ili Hazard ali za 3-4 godine. Što se tiče DL4 on se prvo mora uozbiljiti. Ne van terenera, neka ga tu uvijek nasmijanog i veselog, spremnog na šalu. Mislim treba se uozbiljiti na terenu. Često se glupira i griješi. Prijavi
27. april 2013.13 god. comment_118859 Bukvalno! :D Sve je to u zaru borbe i jos jedan dokaz da se momak trudi i da je u stanju sve uciniti za klub. Prijavi
28. april 2013.13 god. comment_118889 Sve je to u zaru borbe i jos jedan dokaz da se momak trudi i da je u stanju sve uciniti za klub. lol, da je npr Suarez išao tako na Luiza pito bi te ja jel žar borbe Prijavi
28. april 2013.13 god. comment_118973 ja kad kazem, da imamo trenutno najboljeg stopera, koji ima dobru tehniku, ima sut, zna zabiti iz slobodnjaka, zna iznijeti loptu iz svog sesnaesterca, zna prebaciti loptu na drugu stranu, koji ima dobar pregled igre, bori se, voli svoj klub, vi mene pravite budalom nabrojte mi bar jos jednog stopera koji ima sve to sto sam nabrojao Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119096 ja kad kazem, da imamo trenutno najboljeg stopera, koji ima dobru tehniku, ima sut, zna zabiti iz slobodnjaka, zna iznijeti loptu iz svog sesnaesterca, zna prebaciti loptu na drugu stranu, koji ima dobar pregled igre, bori se, voli svoj klub, vi mene pravite budalom nabrojte mi bar jos jednog stopera koji ima sve to sto sam nabrojao Sve to stoji samo što pravog stopera ipak krase još neke druge stvari koje David tek uči i zato ga neki ne vole toliko ;) Ja mislim da njemu staviš kapetansku vrpcu na ruku da bi igrao k'o na baterije. Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119145 rano je jos za kapitena, ima tu jos cech, cole, pa bane Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119161 Slažem se sa spahom i vidi se ogroman napredak u njegovoj igri nema onih grešaka kao nekad a i golubovi su u zadnje vrijeme na mjestu... Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119230 lol, da je npr Suarez išao tako na Luiza pito bi te ja jel žar borbe Suarez je kreten svoje vrste i nikako ga ne mozes porediti sa Luizom. Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119256 David Luiz nece nikad moci dostojno da nasledi JT-a i Lampsa. Toliko o tome. A ti vidiš budućnost? Vidiš sljedećih 10 godina? Baš me zanima da osvojimo 5 naslova, 3 lige prvaka, 15 kupova itd. bi li i dalje bio "nedostojan". Kao da je netko rekao Lampardu kad je došao, uh, dobar si i sve ok, ali nećeš nikada moći dostojno naslijediti Bobbyja, toliko o tome. lol, da je npr Suarez išao tako na Luiza pito bi te ja jel žar borbe Rađe pronađite gif tog starta pa ćete vidjeti da je Luiz dodavao loptu, a ovaj išao u zakašnjeli blok tog pasa. ;) Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119281 kakve to veze ima gdje igrac isao valjda se start gleda a ovo je start za crveni karton. Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119296 Pa normalno da ima, nije Luiz išao u start prema njemu! Kao da ti sad voziš auto po cesti, ja ti skočim pred auto iz grmlja, ti me pogodiš i ubiješ, jesam li ja kriv ili si ti kriv? Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119300 pa znaci po tebi igrac za ovakav start nikada nebi trebao dobiti crveni karton navescu ti koliko hoces ovakvih primjera koji su igraci i za slabije startove dobijali crvene kartone,razumijem ja tebe i znam da Luiz nije imao namjeru da povrijedi igraca ali je start zaista za crveni karton. Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119336 Morate razlikovati start Luiza i Suareza. Luiz je pokusao da doda loptu suigracu i ona mu je malo pobjegla i ispruzio je nogu za njom,znaci za loptom,i udario igraca. Suarez je nicim izazvanim,bez lopte ugrizao,znaci UGRIZAO Baneta. Start na loptu i ujed igraca su dva potpuno razlicita pojma. Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119340 Morate razlikovati start Luiza i Suareza. Luiz je pokusao da doda loptu suigracu i ona mu je malo pobjegla i ispruzio je nogu za njom,znaci za loptom,i udario igraca. Suarez je nicim izazvanim,bez lopte ugrizao,znaci UGRIZAO Baneta. Start na loptu i ujed igraca su dva potpuno razlicita pojma. Aj ne seri, prije koji mjesec Luiz je mladiću koji je tek ušao u igru, ni krivom ni dužnom, uletio laktom sto na sat i tako ga brutalno udario. Pravio je on gluposti itekako. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.