Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

jeste nam donio pobjedu ali je zasluzio cist crveni karton,onako nebi trebao da startuje na igraca jer poslije onakvih prekrsaja igraci dobivaju teske povrede i nije mi jasno kako sudija nije vidio tu situaciju i ako je bio jako blizu a pkazao mu je samo zuti karton.

ne može onako ići ali nemojte zaboraviti start onog njihovog stopera na trolesu sa dvije noge. da ga je onde ukačio ode karijera, nije neka u zadnje vrijeme ali žao čovjeka. i bolje igra od mikela istu poziciju

luiz kapa do poda , izmislija nogomet za mikela..... Jedina zamjerka onaj start, koji mu nikako nije treba...

Veoma mi je drag ali ovo mu nije prvi put da radi ovakve stratove. Treba to iskorijeniti.

BIukLxSCQAAT4C8.jpg

Jest da je golmanov gol , ali opet cestitke . 

Neznam dal je bila uigrana akcija ali ne mogu da ne primetim Oskara koji se pomera neposredno pre šuta a lopta baš tu prolazi,ako jeste,svaka čast karioke,ne vidi se ovde al na snjimku se vidi da je Oskar zaklonio golmana pre šuta

da dodamo još nešto 

Chelseas-Brazilian-defender-David-Luiz-1

David-Luiz-R-scores-the-second-goal-for-

Jučer jako dobro odigrao. Konačno da nije odvaljivao lopte visoko u tribine xD

Mislim da bi njega trebalo uigravat na poziciji zadnjeg veznog. Ima tehniku, ima dugu luptu, ima čak i dribling. Još malo uigravanja i mislim da bi mogao postat jedan od top zadnjih veznih. A vidim da ga uspoređuujete s Mikelom. To su dva vrlo različita igrača. Oba dva imaju vrline i mane. Ali ako gledamo kakav nogomet danas prolazi tj. kakav se igra i kad vidimo kakve igrače imamo u momčadi mislim da bi Luiz trebao bit izbor ispred Mikela.

Ne znam jel ste vi jučer primjetili, ali dok je Luiz imao loptu niko mu nije dolazio u blizinu i otkrivao se za pass. Ni Lampard, a pogotovo ne ofenzivni vezni. Jer znate kako gusto završava kada se na sredini izgubi lopta...

Ali sve u svemu odlična partija i fenomenalan gol.

EDIT: Bio sam protiv njega na poziciji DM zbog njegovih napucavanja lopti, al jučer sam promijenio mišljenje jer puno bolji dojam ostavlja kad ne gađa 80 red tribina. I definitivno je pokazao da može kvalitetno odigrat na toj poziciji.

Dobro odigrao cijelu utakmicu i evo kako vrijeme prolazi mi smo izgleda dobili jednog opasnog izvođaca slobodnih udaraca nesto kao Alex nekad.Samo su slobodnjaci Luiza vise onako tehnicki dotjerani,dok je Alex jednostavno silovito sutao bez bilo kakvog ciljanja.Luiz je jedan moderan stoper koji je podjednako opasan za protivnika i sa 5 metara i sa 30 metara.Mnogi ga osporavaju zbog njegove neozbiljnosti,ali on je neko ko se ne boji preuzet odgovornost na sebe i to je dokazao u finalu LP kada bez ikakvog straha pucao penal i zato ga mnogo poštujem.Drago mi je da imamo jednog ovakvog igraca koji je u stanju popraviti raspolozenje citave ekipe i stvoriti pozitivnu atmosferu...jedino sto mu ja zamjerim su ovi njegovi opasni startovi na protivnika to njemu ne stoji.

Nikad kapiten, no pasaran. Dvorska luda da mi bude kapiten, jok ne mere. 

Ništa lično protiv Luiza, ali ne bih mu dao kapitensku.

Ta ista dvorska luda igra srcem za razliku od ostalih,izuzev ovih starih igraca(Terry,Lamps,Cech,Cole i Bane).

Jos da dodam da svaku utakmicu pokida,pa stoga ne vidim razlog zasto nekada nebi nosio kapitensku traku.

Pa nije jedini što igra srcem. Igra i Mata, Rami, Ryan, Obi da ne pričam o Ivanoviću, Cechu koji će biti tu abd još dugi niz godina. Nadam se da će se Nate, Baker, Josh i ostala domaća ekipa probiti što prije do prvog tima. Kad Terry završi, nadam se da će neko od njih preuzeti to mjesto baš kao što je i John svojevremeno uradio.

Luiz je dobar igrač, dobar momak, neosporan talenat i drago mi je što je tu u Chelseaju, ali kapitensku mu ne bih dao. A i ako jednog dana postane kojim slučajem, normalno da bih ga podržao.

Pa nije baš tako sad je popravio igru i u zadnje vreme je jedan od najboljih,to stoji,napredak je neverovatan,tako da sam zadovoljan,popravio je ponašanj i disciplinu,preuzeo odgovornost

ali prvi deo sezone katastrofa,nemoć u važnim utakmicama,nepotrebni faulovi koji su ga skupo koštali,nonšalantno izvodjenje prekida

nedostatak snage protiv Teveza i Aguera !!! Kasno je našo da se opameti

bolji jeste,mnogo bolji,izgleda da su kritike urodili plodom ali ima još mnogo da radi,za sad je na dobrom putu

OCigledno da se ovde drugacije gleda na vrednost i zncaj kapitenske trake.

Po meni,kapiten prije svega treba da ljudina,onako,kao primjer drugima a Luiz to zaista jeste.Vidi se da decko sjaji dobrotom i da je super osoba.
Drugo,znacaj u ekipi.I u tome Luiz ima veliki plus jer on uvijek nekako tjera igrace da daju jos vise,vjeruje u sebe i svoje suigrace.
Trece,kvalitet.Ovdje nema potrebe bilo sta komentarisati.

Nikad kapiten, no pasaran. Dvorska luda da mi bude kapiten, jok ne mere. 

Ništa lično protiv Luiza, ali ne bih mu dao kapitensku.

ma mikelu odma :D

Hvala Bogu, jedan pametan.

Zato što fura istu priču kao i ti. A šta mi ostali, koji se ne slažemo, nismo pametni ili šta??  

Ja što ne mogu takve priče...

Zato što fura istu priču kao i ti. A šta mi ostali, koji se ne slažemo, nismo pametni ili šta??  

Ja što ne mogu takve priče...

David Luiz nece nikad moci dostojno da nasledi JT-a i Lampsa. 

Toliko o tome.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.